Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

Γαλλία – Επίσημα exit poll: Μεγάλη ανατροπή – Τρίτη η Λεπέν, πρώτο το Νέο Λαϊκό Μέτωπο

Μεγάλη ανατροπή στις εκλογές στην Γαλλία. Οι κάλπες έκλεισαν στις 21:00 και βγήκαν τα πρώτα επίσημα exit polls, σύμφωνα με τα οποία πρώτο έρχεται το Νέο Λαϊκό Μέτωπο του Μελανσόν χωρίς αυτοδυναμία, δεύτερος ο Μακρόν και τρίτη η Λεπέν.

Παύλος Γερουλάνος : Το Μέγαρο Μαξίμου, κακό παράδειγμα υπερσυγκέντρωσης εξουσίας.

«Δίνοντας αξία στον πολίτη δίνεις αξία στην πολιτική. Και δίνοντας αξία στην πολιτική δίνεις δυνατότητες στον Άνθρωπο». Αυτή είναι η φράση που διαβάζει κάποιος στη σελίδα σας. Γράφετε τον άνθρωπο με Α κεφαλαίο.

Θρίαμβος της Εθνικής μπάσκετ απέναντι στην Κροατία και πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από 16 χρόνια!

Οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί για το μοναδικό εισιτήριο μέσω του Προολυμπιακού Τουρνουά του Πειραιά που οδηγούσε στο Παρίσι… ή πιο σωστά στη Λιλ, όπου θα διεξαχθεί το Ολυμπιακό Τουρνουά μπάσκετ.

Επόμενη στάση, Ηρώδου Αττικού: Ένας γρίφος που μπορεί να φέρει και πρόωρες εκλογές

Κινητικότητα, όχι συνηθισμένη, καταγράφεται τις τελευταίες μέρες στο εσωτερικό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, με γαλάζιους βουλευτές να συναντώνται μεταξύ τους, προκειμένου να συντονίσουν τις κινήσεις τους από Σεπτέμβριο, με

Γαλλία: Μεγάλη ξανά η συμμετοχή στις βουλευτικές εκλογές - Ξεπερνά και αυτή του πρώτου γύρου

Στις κάλπες καλούνται να πάνε για δεύτερη διαδοχική Κυριακή οι πολίτες της Γαλλίας και φαίνεται ότι το κάλεσμα και αυτήν τη φορά βρίσκει ανταπόκριση.