![Το σιτάρι στη βάση της μεσογειακής πυραμίδας](http://s.nbst.gr/files/1/2011/10/04/wheat-4.medium.jpg)
εξαγωγής η απραξία έχει γίνει σχεδόν συνήθεια, ενώ στην εσωτερική µας αγορά οι µεγάλοι τοπικοί µύλοι ανάλογα ποιότητας αγοράζουν από 215-240 ευρώ ο τόνος παραδοτέα.
Στα σκληρά στάρια, στη λίστα της Φότζια οι τιµές έµειναν σταθερές. Συγκεκριµένα για την καλή ποιότητα (ειδικό βάρος 80 kg/hl, πρωτεΐνη 12,5%, υαλώδη 80%) βρίσκονται στα 235-240 ευρώ ο τόνος στην αποθήκη του παραγωγού, ενώ η αµέσως επόµενη ποιότητα (ειδικό βάρος 79 kg/hl, πρωτεΐνη 11,5%, υαλώδη 75%) στα 225-230 ευρώ ο τόνος στην αποθήκη του παραγωγού.
Στη Γαλλία οι τιµές ισορροπούν λίγο χαµηλότερα από τα υψηλά της προηγούµενης εβδοµάδας και βρίσκονται στα 255 ευρώ ο τόνος παραδοτέα σε γαλλικό λιµάνι και φυσικά το ακριβό ευρώ αποτελεί εµπόδιο στην άνοδο των τιµών.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου