Τρίτη 14 Μαΐου 2024

Παναθηναϊκός - Άρης: Οριστικά χωρίς κόσμο ο τελικός κυπέλλου

Οριστικά χωρίς κόσμο για λόγους ασφαλείας θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη. Οι δύο ομάδες θα λάβουν μόλις 30 προσκλήσεις.

Η απόφαση προκαλεί αίσθηση καθώς την ίδια ώρα η ΕΛΑΣ εγγυάται πως μπορεί να διασφαλίσει την ομαλή και ασφαλή μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.


Η σύσκεψη στην ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (14/5). Το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού, του Άρη, της Ελληνικής Αστυνομίας και της ΔΕΑΒ.

Η απόφαση που ελήφθη είναι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας να γίνει χωρίς κόσμο στον Βόλο. Συγκεκριμένα, η κάθε ομάδα θα πάρει από 30 προσκλήσεις, όσες θα πάρει και η ΕΠΟ. Συνολικά δηλαδή στο γήπεδο θα υπάρχουν μόνο 90 άτομα. Ο τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Μαΐου στις 20:30.

Ως αιτία διεξαγωγής του αγώνα χωρίς κόσμο, οι αρχές προέβαλαν το γεγονός πως δεν έχει τοποθετηθεί το κλειστό κύκλωμα καμερών στο γήπεδο. Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρόεδρος του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης πρότεινε να πληρωθεί το ποσό για την εγκατάσταση του κυκλώματος από τον Άρη, τον Παναθηναϊκό και τον Δήμο Βόλου, ώστε ο αγώνας να γίνει με κόσμο.

Ωστόσο η πρότασή του απορρίφθηκε με την αιτιολογία πως πλέον δεν υπάρχει χρόνος και το εύλογο ερώτημα που τίθεται είναι γιατί αυτό δεν συνέβη τόσο καιρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου