Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Τον Παύλο Γερουλάνο στηρίζει το ιστορικό στέλεχος της Θεσσαλονίκης, Κώστας Μαμέλης του ΠΑΣΟΚ

Την υποψηφιότητα του Παύλου Γερουλάνου για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής στηρίζει με δήλωσή του ένα από τα ιστορικότερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης και μακροβιότερος γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Α’ Θεσσαλονίκης. Ο λόγος για τον δικηγόρο Κώστα Μαμέλη.

Αναφέρει μεταξύ άλλων σε δήλωση του που εστάλη στο επιτελείο του πρώην υπουργού: «Τιμώ και σέβομαι όλους/ες τους υποψήφιους/ΕΣ προέδρους του ΠΑΣΟΚ.

Είναι άξιοι της ιστορίας και της παράδοσης του κινήματος. Κι εύχομαι νάναι άξιοι των προσδοκιών και των ελπίδων του λαού μας.

Αλλά. Με κριτήριο το μέλλον του κόμματος ΠΑΣΟΚ ως φορέα με πολιτική αυτονομία και κυβερνητική προοπτική, δίχως εξαρτήσεις κάθε είδους,επιλέγω τον Παύλο Γερουλάνο και του παρέχω ψήφο εμπιστοσύνης στις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές της 6ης Οκτωβρίου.

Στο πρόσωπό του διακρίνω ένα μοναδικό βιογραφικό με σπουδές υψηλού επιπέδου, εξαιρετική επιστημονική συγκρότηση, πολύ καλή πολιτικοιδεολογική επάρκεια και αντίστοιχη εκφορά λόγου και σχετική επικοινωνιακή ικανότητα.

Είναι ένας ευθύγραμμος, έντιμος και καθαρός πολιτικός, χωρίς σκιές για συναλλαγές και σχέσεις με ολιγάρχες και συμφέροντα αλλά και με εξωθεσμικές εξουσίες και κέντρα.

Και στη ντουλάπα του δεν υπάρχουν σκελετοί.


Γνώστης της πραγματικής οικονομίας, με επιτυχείς επιχειρηματικές δραστηριότητες, διαθέτει ταυτόχρονα επαρκή κυβερνητική και κομματική εμπειρία ,ιδιαίτερη άνεση (και γλωσσική) στη διεθνή κυκλοφορία στα fora και τα κέντρα των διεθνικών αποφάσεων και με τη φυσική του ευγένεια διαθέτει απλότητα και λαικότητα.

Κοντά στα παραπάνω προσθέτω το πιο σημαντικό.

Την προγραμματική του πρόταση ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ που για μένα είναι το πληρέστερο προγραμματικό κείμενο των τελευταίων χρόνων όχι μόνο στο ΠΑΣΟΚ, αλλά και στον ευρύτερο προοδευτικό χώρο.

Για ένα ΠΑΣΟΚ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ, ΣΥΓΧΡΟΝΟ, ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ» καταλήγει ο κ. Μαμέλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου