Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Κιλκίς: Νέες πληροφορίες για το έγκλημα στην κτηνοτροφική μονάδα – «Αισθάνθηκε κίνδυνο, βρισκόταν σε άμυνα»

«Βρισκόταν σε άμυνα» τονίζουν άτομα από το περιβάλλον του 54χρονου κτηνοτρόφου, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε έναν 45χρονο επίδοξο ληστή, στο Κιλκίς.

Οι ίδιες πηγές, τονίζουν, σύμφωνα με το thestival.gr, ότι ο κτηνοτρόφος πυροβόλησε επειδή αισθάνθηκε κίνδυνο, σε μια προσπάθεια να προστατευθεί. Την ίδια ώρα, ο πατέρας του δράστη της δολοφονίας ανέφερε σε δηλώσεις του, ότι o γιος του συνήθιζε να μένει στην κτηνοτροφική μονάδα.

Πώς έγινε η δολοφονία

Η δολοφονία έγινε περίπου στις 11 το βράδυ της Δευτέρας (20/5), σε κτηνοτροφική μονάδα του 54χρονου στην περιοχή των Μουριών.

Από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει μέχρι στιγμής οι Αρχές προκύπτει πως ο 45χρονος μετέβη στην κτηνοτροφική μονάδα μαζί με άλλα τρία άτομα (ένας 38χρονος με τον 15χρονο γιο του και ένας 16χρονος) και επιχείρησαν να παραβιάσουν την πόρτα του χώρου, όπου διαμένει ο 54χρονος εντός της μονάδας, με σκοπό να τον ληστέψουν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως όταν ο 54χρονος αντιλήφθηκε πως κάποιοι επιχειρούν να εισβάλουν στο δωμάτιό του, άρπαξε μια κυνηγετική καραμπίνα που είχε και από το εσωτερικό του δωματίου πυροβόλησε προς την πόρτα. Τα πυρά έπληξαν τον 45χρονο, με συνέπεια να τον τραυματίσουν.

Οι τρεις συνεργοί πήραν τον τραυματία 45χρονο, επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή. Εντοπίστηκαν λίγη ώρα αργότερα από τους αστυνομικούς στο σπίτι ενός εκ των τεσσάρων επίδοξων ληστών, ενώ ο 45χρονος είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.


Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 54χρονος κτηνοτρόφος ήταν εκείνος που ενημέρωσε τις Αρχές για το αιματηρό επεισόδιο.

Οι τρεις συνεργοί του 45χρονου έχουν συλληφθεί και σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για απόπειρα ληστείας. Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και στον 54χρονο κτηνοτρόφο, σε βάρος του οποίου σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το enikos.gr, ο 45χρονος μόλις πριν από πέντε χρόνια (2019) είχε αποφυλακιστεί από τις φυλακές Αλικαρνασσού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου