Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Του Γ. Λακόπουλου : Μια Ζωή άσχετη ή επικίνδυνη;

Ο παλιός είναι αλλιώς- που λέει κι ο Μεϊμαράκης.  Μπορεί ο Προκόπης Παυλόπουλος να δεσμεύεται από το σαβουάρ βίβρ του πρωτοκόλλου που συνοδεύει το αξίωμά του, αλλά μόλις βρήκε την ευκαιρία  τσαλάκωσε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου: της επέστρεψε το χαρτί με το οποίο τον καλούσε να γίνει προσωπικός ταχυδρόμος της και να

Ερώτηση έντεκα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για τη ρύθμιση των 100 δόσεων

Την κατάθεση όλων των σχετικών εγγράφων, προκειμένου να ενημερωθεί η Βουλή ποιοι είναι οι 250 εκατομμυριούχοι με ληξιπρόθεσμες οφειλές που εντάχθηκαν στη ρύθμιση των 100 δόσεων, ζητούν με ερώτηση τους προς τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, 11 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
Ταυτόχρονα, κατηγορούν την κυβέρνηση για μεθόδευση,

ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑXΘΗΚΕ ΤΟ SPD...

Το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SPD) ζήτησε τη δημιουργία προγραμμάτων ενίσχυσης της απασχόλησης
και των επενδύσεων στην Ελλάδα.
«Μόνο η συμφωνία της συνόδου κορυφής είναι αντιπαραγωγική για την οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας», δήλωσε ο αρμόδιος για δημοσιονομικά θέματα της κοινοβουλευτικής

Ζωή: Κοινή επιθυμία με Τσίπρα η συνοχή του ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνο πολιτικής συμβίωσης …υπέγραψαν η Πρόεδρος της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την διάρκεια της δίωρης συζήτησης που είχαν στο Μαξίμου μετά από αίτημα της κ. Κωνσταντοπούλου.

Ερευνα-σοκ της Ernst&Young: Ετσι θα ήταν η Ελλάδα αν πήγαινε σε δραχμή

Μπορεί να ήταν ένα σχέδιο επί χάρτου, αν και όλα δείχνουν πως πλησιάσαμε πολύ κοντά στο εφιαλτικό σενάριο, εντούτοις, αν η Ελλάδα αποχωρούσε από το ευρώ, τα πράγματα θα ήταν δυσοίωνα.
Η αναλυτική έρευνα της Ernst & Young, σε συνεργασία με την Oxford Economics, δεν αφήνει

Μιχάλης Καρχιμάκης : Μην απαλλάσσετε πιθανούς μεγαλοφοροφυγαδες, εμβάσματων εξωτερικού . Επιμένουμε για πολλοστή φορά.

Η κυβερνηση συμφωνα με ανακοινώσεις της αποφάσισε να ελέγξει τα εμβάσματα του εξωτερικού απο 100.000 ευρω και άνω,ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ και ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ (και σωςτά) την προταςη νόμου ,27 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που συνέταξαν το 2011 και κατέθεσαν αρχες του 2012 με συντονιστή τον τότε Α αντιπρόεδρο της βουλής Γρηγόρη Νιωτη.
Η προταςη αυτη έρχεται συμφωνα με τις ανακοινώσεις να εφαρμοστεί

Νέος γενικός γραμματέας συντονισμού της κυβέρνησης ο Δημήτρης Παπαγιαννάκος

Ο Δημήτρης Παπαγιαννάκος είναι ο νέος γενικός γραμματέας Συντονισμού της κυβέρνησης. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στην Ιστορία και Φιλοσοφία των Επιστημών και της Τεχνολογίας και έχει υποστηρίξει με επιτυχία την διδακτορική του

Για την μαφιόζικη απόδραση των άπειρων δις υπάρχουν τα ίχνη του χρήματος…

H υπόθεση (μητέρας και κόρης) Βαλαβάνη θα δείχνει τόσο αδιάφορη όταν την ερχόμενη Κυριακή θα σκάσουν τουλάχιστο 3 ακόμη κανόνια με Ελληνες πολιτικούς και συγγενικά τους πρόσωπα να σηκώνουν 5 εκατομμύρια ευρώ με κλειστές τράπεζες και τα capital controls σε ισχύ.
Αλλά ακόμη κι αυτά τα κανόνια σε λίγο καιρό θα έχουν

230 «ναι», 63 «όχι» στη συμφωνία -Ηχηρό «ναι» από τον Βαρουφάκη

Με 230 «ναι», 63 «όχι» και 5 «παρών» πέρασε από την Ολομέλεια της Βουλής και το δεύτερο πακέτο των προαπαιτούμενων και έτσι ξεκινά η διαπραγμάτευση για το 3ο μνημόνιο.
Ο ΣΥΡΙΖΑ μετρά 36 απώλειες συγκριτικά με τις 39 της προηγούμενης εβδομάδας, με την πιο «ηχηρή» αλλαγή να είναι το «ναι» του Γιάνη

Ερώτηση Καϊλή στην Κομισιόν για το περιεχόμενο των διαπραγματεύσεων της Ελλάδας με τους θεσμούς

Με δύο επίκαιρες ερωτήσεις προς την Επιτροπή, η Ευρωβουλευτής της Ελιάς, Εύα Καϊλή, ζητά να πληροφορηθεί επισήμως για το περιεχόμενο των διαπραγματεύσεων της Ελλάδας με τους Θεσμούς, τι στιγμή που, όπως φαίνεται, ο Ελληνικός λαός λαμβάνει ανεπαρκή ή καθόλου ενημέρωση για τη «διπλωματική ατζέντα» της κυβέρνησης στο κρίσιμο αυτό ζήτημα.