Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Εκλογές 2019: Πότε θα γίνουν – Το παρασκήνιο της απόφασης Τσίπρα

Πρόωρες εθνικές εκλογές ανακοίνωσε ότι θα προκηρύξει ο Αλέξης Τσίπρας, μετά το τέλος τουδεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών. Η ευρωκάλπη έβγαλε νικήτρια τη ΝΔ, με 33,2%, με τον ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθεί με ποσοστό 23,8%. Τρίτη θέση για το ΚΙΝΑΛ με 7,5%, ενώ ακολουθεί

Ποια Ταμεία πληρώνουν την Τρίτη τις συντάξεις - Τι ισχύει για τις επικουρικές


Σας αφορά: Ποια Ταμεία πληρώνουν την Τρίτη τις συντάξεις - Τι ισχύει για τις επικουρικές Από την Τρίτη, 28 Μαΐου μέχρι τις 30 Μαΐου θα καταβάλλουν τέσσερα ασφαλιστικά ταμεία τις συντάξεις του Ιουνίου στους δικαιούχους.

Εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ - Ευρεία σύσκεψη το απόγευμα

Εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ - Ευρεία σύσκεψη το απόγευμαΡαγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη βαριά ήττα στις Ευρωεκλογές και την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού για προκήρυξη πρόωρων εκλογών μετά τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Αυτός είναι ο «χάρτης» της Ευρωπαϊκής Ένωσης μετά τις ευρωεκλογές - Οι έδρες ανά χώρα

Αυτός είναι ο «χάρτης» της Ευρωπαϊκής Ένωσης μετά τις ευρωεκλογές - Οι έδρες ανά χώραΤο 51% των Eυρωπαίων εκλογέων πήρε μέρος από την Πέμπτη έως την Κυριακή, 26 Μαΐου στις ευρωεκλογές για να αναδείξει τους αντιπροσώπους του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Θα διορίσει υπηρεσιακή κυβέρνηση ή θα συνεχίσει ως τις 30 Ιουνίου ο Τσίπρας -Εντονο παρασκήνιο

Ο Αλέξης Τσίπρας μετά την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 2019Η αντίστροφη μέτρηση για τις πρόωρες εκλογές ξεκινά την επόμενη Δευτέρα, μόλις δηλαδή ολοκληρωθεί και ο δεύτερος γύρος των περιφερειακών και των δημοτικών εκλογών 2019.

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Θρίλερ για τη δεύτερη θέση στον δήμο Θεσσαλονίκης

Στιγμιότυπο από το εκλογικό κέντρο του Κώστα Ζέρβα στη ΘεσσαλονίκηΣυνεχίζεται το "θρίλερ" για το ποιος θα λάβει τη δεύτερη θέση στον δήμο Θεσσαλονίκης και θα διεκδικήσει την επόμενη Κυριακή 2 Ιουνίου, τη δημαρχία της πόλης, με αντίπαλο τον Νίκο Ταχιάο. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών, σε