Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

ΠΑΣΟΚ: Έρχεται «πράσινο φως» από την ΑΔΑΕ για να ενημερωθεί ο Νίκος Ανδρουλάκης από την ΕΥΠ

Πράσινο φως φέρεται να έδωσε η Ολομέλεια της ΑΔΑΕ για να μπορέσει ο Νίκος Ανδρουλάκης να ενημερωθεί από τη ΕΥΠ για τους λόγους της παρακολούθησής του.

ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΑΣΤΙΚΗ ΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ

Το ζήτημα της έγκαιρης ολοκλήρωσης των εργασιών συντήρησης στην περιαστική οδό της πόλης των Σερρών και την αναβάθμιση αυτής σε κλειστό αυτοκινητόδρομο,

Κίνησης Πολιτών για το Μητροπολιτικό Πάρκο στον χώρο της ΔΕΘ και την Βιώσιμη Ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης, για την συνάντηση με τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Πρόεδρο της ΚΕΔΕ.

Αντιπροσωπεία της Κίνησης Πολιτών, από τους Γρηγόρη Ζαρωτιάδη, Ρία Καλφακάκου, Κυριάκο Μερελή και Γιάννη Μαγκριώτη, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, Λάζαρο Κυρίζογλου και συζήτησαν για τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της ΔΕΘ. Μετά την συζήτηση, ο κ. Κυρίζογλου τόνισε:

Συνελήφθη ο νταής βουλευτής - Κατηγορείται για «αυτόφωρο κακούργημα»

Προσήχθη, κρατείται και θα οδηγηθεί από την Φρουρά της Βουλής στη ΓΑΔΑ για κακούργημα με τη διαδικασία του Αυτοφώρου ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών και νυν ανεξάρτητος Κωνσταντίνος Φλώρος, ο οποίος επιτέθηκε και γρονθοκόπησε μέσα στη Βουλή τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο.