Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Ξαναφουντώνουν τα σενάρια για πρόωρες εκλογές τον Οκτώβριο -Όλα πιθανά

Αποτέλεσμα εικόνας για μαξιμουΞαναφουντώνουν τα σενάρια για εκλογικό αιφνιδιασμό από πλευράς κυβέρνησης, με απώτατο όριο τον Μάιο του 2019 και δυο «ενδιάμεσες» πολύ πιθανές ημερομηνίες, περί τα τέλη Οκτωβρίου και αρχές του νέου χρόνου.

Συνεδριάζει την Τρίτη το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΡΙΖΑΟι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις θα απασχολήσουν την αυριανή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ.
Η συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη για

Πώς αναμένεται να κινηθούν οι βάσεις ανά πεδίο

Μεικτές τάσεις στα τέσσερα πεδία, άνοδο στις βάσεις των Παιδαγωγικών Τμημάτων «που μπορεί να ξεπερνά και τα 2.000 μόρια σε περιφερειακές σχολές» και επίδραση στην εικόνα της ύπαρξης του νέου Πανεπιστήμιου Δυτικής

Τα ονόματα και οι βαθμολογίες αιτήσεων αδειών αμπέλου 2018

Αποτέλεσμα εικόνας για αμπελιαΑναρτήθηκαν από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης τα ονόματα και οι βαθμολογίες των αιτήσεων αδειών αμπέλου 2018, με τη βάση ένταξης να διαμορφώνεται κοντά στο 5, σύμφωνα με τα εγκεκριμένα στρέμματα.

Οι υποψηφιότητες στη Β' Αθηνών: Ποιος πάει πού μετά την κατάτμησή της

Τα πάνω-κάτω φέρνει η κατάτμηση της Β' Αθηνών και της περιφέρειας Αττικής από τις επόμενες εκλογές, με τους βουλευτές της Ν.Δ. που εκλέγονται εκεί να «ξεσκονίζουν» τα τελευταία αποτελέσματα που πήραν ανά περιοχή για να επιλέξουν και τη νέα

Μέχρι πότε μπορούν να υποβληθούν αιτήσεις για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αίτησης χορήγησης του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος ύψους 1.000 ευρώ θα παραμείνει ενεργή από τις 27 μέχρι και τις 31 Ιουλίου. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκεφθούν την ιστοσελίδα:

Έρευνα διαΝΕΟσις: Πώς η εξωστρέφεια έσωσε την Πορτογαλία - Η έξοδος από τα μνημόνια σε μόλις τρία χρόνια

Η Πορτογαλία -όπως και η Ελλάδα-, είναι μια σχετικά μικρή χώρα στην περιφέρεια της Ευρώπης. Όπως και η Ελλάδα, μπήκε σε μνημόνιο στις αρχές της δεκαετίας. Αντίθετα με τη χώρα μας, όμως, βγήκε από την κρίση μέσα σε μόλις τρία χρόνια, και έκτοτε

Ντε Μπιάζι: Μπορεί να βοηθήσει τον Άρη ο Μπάσα

Το αγωνιστικό προφίλ του Μιγκιέν Μπάσα που βρίσκεται μια... ανάσα από τον Άρη, σκιαγράφησε ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Αλβανίας, Τζιάνι Ντε Μπιάζι.Για τον Μιγκιέν Μπάσα, ο οποίος βρίσκεται μια ανάσα από τον Άρη και τα προτερήματα

Η γεωγραφία του ΣΥΡΙΖΑ μετά το σπάσιμο της Β' Αθήνας -Πού θα κατέβουν βουλευτές, υπουργοί και στελέχη

Νέα δεδομένα στην εσωκομματική πολιτική γεωγραφία του ΣΥΡΙΖΑ δημιουργεί η κατάτμηση της Β’ Αθηνών και της Περιφέρειας Αττικής, ανακατεύοντας την τράπουλα.

Βόμβα Ζάεφ: Ελληνες επιχειρηματίες υποκινούν βίαιες ενέργειες στην ΠΓΔΜ ενόψει του δημοψηφίσματος


Ζόραν Ζάεφ/Φωτογραφία: AP«Βόμβες» εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ με την επιστροφή του από το ΝΑΤΟ, στοχοποιώντας Ελληνες επιχειρηματίες.  

Μιχάλης Καρχιμάκης : Ο Αλογοσκούφης ομολόγησε, ο Καραμανλής πότε θα απολογηθεί;


Tου Μιχάλη Καρχιμάκηπ.Υπουργού, μέλους της εκτελεστικής γραμματείας του -Κινήματος  Αλλαγής Β' περιφέρεια Αθήνας 

Σχεδόν δέκα χρόνια μετά την… όχι και τόσο ηρωική έξοδό του από την κυβέρνηση Καραμανλή, ο Γιώργος Αλογοσκούφης ομολόγησε δημόσια την αποτυχία της οικονομικής πολιτικής που χάραξε και εφάρμοσε την κρίσιμη περίοδο 2004-2008.

Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του κόσμου: Ο Μακρόν πανηγυρίζει έξαλλα την κατάκτηση του Μουντιάλ

Έξαλλα πανηγύρισε ο Εμανουέλ Μακρόν τόσο τα γκολ της Γαλλίας, όσο και -πολύ περισσότερο- την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Εθνική ομάδα της Γαλλίας.