Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Αυτό είναι το νέο Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής -Πρώτος σε σταυρούς ο Καμίνης

 Ο Γιώργος Καμίνης χαιρετά την Φώφη Γεννηματά στη συνεδρίαση της ΚΕ του ΚΙΝΑΛ -Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣΕξελέγη το νέο Πολιτικό Συμβούλιο, ανώτατο καθοδηγητικό όργανο του Κινήματος Αλλαγής.
Στην ψηφοφορία που διεξήχθη μεταξύ των μελών της Κεντρικής Επιτροπής πρώτος ήρθε ο Γιώργος Καμίνης με 155 σταυρούς,

Πρωτοβουλία Brain Regain: Ο επαναπατρισμός επιστημόνων “κλειδί” για την ανάπτυξη

Πρωτοβουλία Brain Regain: Ο επαναπατρισμός επιστημόνων “κλειδί” για την ανάπτυξηΤην προσπάθεια επαναπατρισμού του ανθρώπινου κεφαλαίου που εγκατέλειψε την Ελλάδα στα χρόνια της οικονομικής κρίσης στηρίζουν 16 μεγάλες ελληνικές εταιρείες. Πρόκειται για την πρωτοβουλία Brain Regain που αναπτύσσεται από τον Μη

Στον «αέρα» τα διπλώματα οδήγησης

Αποτέλεσμα εικόνας για Στον «αέρα» τα διπλώματα οδήγησηςΟμηροι  της διαμάχης μεταξύ υπουργείου Υποδομών και εκπαιδευτών οδήγησης παραμένουν οι υποψήφιοι οδηγοί και όσοι επιθυμούν να ανανεώσουν ή να επεκτείνουν το δίπλωμα οδήγησήςτους. Η κόντρα μεταξύ της πολιτικής ηγεσίας και του κλάδου των εκπαιδευτών,

Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ ο Μανώλης Χριστοδουλάκης -Με ποσοστό 62%

Ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Î§ÏÎ¹ÏƒÏ„Î¿Î´Î¿Ï…Î»Î¬ÎºÎ·Ï‚Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης επανεξελέγη γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, με ποσοστό 62%.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, στην ψηφοφορία της Κεντρικής

Κίνημα Αλλαγής: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για το Εκτελεστικό Πολιτικό Συμβούλιο

Αποτέλεσμα εικόνας για Κίνημα Αλλαγής:Το Κίνημα Αλλαγής συγκροτείται οργανωτικά, στο πλαίσιο των αποφάσεων που ελήφθησαν μετά το Συνέδριο και μετά τη σημερινή Κεντρική Πολιτική Επιτροπή θα προκύψει το Εκτελεστικό Πολιτικό Συμβούλιο που θα αποτελείται από 21 μέλη.

Γιάννης Παπαδόπουλος: Δεν προχωρά η προσπάθεια για κάτι νέο στο Δήμο Παιονίας

Γιάννης Παπαδόπουλος: Δεν προχωρά η προσπάθεια για κάτι νέο στο Δήμο Παιονίας
Ξεκινήσαμε μια αξιόλογη προσπάθεια στο Δήμο μας άνθρωποι με κοινές ανησυχίες, αντιλαμβανόμενοι τόσο τη στασιμότητα στην περιοχή μας, όσο και την ανάγκη που αισθάνεται ο δημότης για κάτι διαφορετικό τοποθετώντας την Τοπική Αυτοδιοίκηση στη σωστή της βάση.