Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Συλλαλητήριο διαρκείας έξω,σκληρό σφυροκόπημα μέσα

sullalitirio-diarkeias-ekswskliro-sfurokopima-mesaΣυνδικαλιστικοί φορείς, επαγγελματικές οργανώσεις και κόμματα έχουν δημιουργήσει εντός και εκτός βουλής «μέτωπο» κατά του ασφαλιστικού που ψηφίζεται απόψε μαζί με το φορολογικό.
Η κοινοβουλευτική μάχη θα ολοκληρωθεί με ονομαστική
ψηφοφορία που έχει ζητήσει το ΚΚΕ ενώ θα προηγηθούν οι ομιλίες αρχηγών των κομμάτων και μια ακόμη σκληρή προσωπική αντιπαράθεση Τσίπρα - Μητσοτάκη.

 Κοινωνική διαμαρτυρία διαρκείας εκτός του κοινοβουλίου   

Συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια διαμαρτυρίας  - σε συνδυασμό και με τον ετεροχρονισμένο εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς - ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί της Κυριακής και θα ολοκληρωθούν αργά το απόγευμα.
Το απόγευμα το ΠΑΜΕ έχει νέα κινητοποίηση με τρεις προσυγκεντρώσεις στις 7.00 μμ, στην Ομόνοια, στην Παλιά Βουλή και στους Στύλους Ολυμπίου Διός. 
Στο πλαίσιο της απογευματινής συγκέντρωσης στο Σύνταγμα, το ΠΑΜΕ διοργανώνει συναυλία αλληλεγγύης με τίτλο «Ένα τραγούδι για τον πρόσφυγα».
Στις 6.00 το απόγευμα, η ΑΔΕΔΥ διοργανώνει Συλλαλητήριο-Συναυλία στην πλατεία Συντάγματος, «ημέρα που σχεδιάζει η κυβέρνηση να ψηφίσει στη Βουλή το αντιλαϊκό νομοσχέδιο και που οι εργαζόμενοι της χώρας μας γιορτάζουν αγωνιστικά την Εργατική Πρωτομαγιά».
Νωρίτερα στη διαμαρτυρία της ΓΣΕΕ με αφετηρία την πλατεία Κλαυθμώνος συμμετέχουν εκπρόσωποι της ΑΔΕΔΥ, συνταξιούχοι, το ΕΚΑ, η ΟΙΥΕ, η ΟΤΟΕ εργαζόμενοι στα Ναυπηγία Σκαραμαγκά, οι Ενώσεις των εμπόρων, η Λαϊκή Ενότητα κ.ά.
Σε εφαρμογή αυστηρά μέτρα ασφαλείας για τα σημερινά συλλαλητήρια κατά του ασφαλιστικού φορολογικού με το κέντρο της πόλης να θυμίζει φρούριο.





 thetoc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου