Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Γιώργος Τσίπρας: Για τα περί αργομισθίας, όχι απλά τους τα επιστρέφω αλλά τους φτύνω στα μούτρα

Συνεχίζεται η κόντρα του Γιώργου Τσίπρα με τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την απόλυσή του από τη θέση του επιστημονικού συνεργάτη του κόμματος.

«Όχι απλά τους τα επιστρέφω αλλά τους φτύνω στα μούτρα» ανέφερε σε νέες δηλώσεις του στο Kontra, μετά τα όσα υποστήριξε για την απόλυσή του η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλα Κεχαγιά.


«Λέγονται αθλιότητες»

«Με παίρνει ο κομματικός υπεύθυνος και μου λέει “να κοπεί η σύμβαση”. Και του λέω “να κοπεί αλλά για ποιο λόγο ειδικά εγώ; Υπάρχει κάποια απόφαση οργάνου;”. Απάντηση δεν υπήρξε κι έληξε εκεί το θέμα, ό,τι συμφωνία υπήρξε για το αν θα μείνω ή όχι. Και πολύ περισσότερο αυτές οι αθλιότητες που λέγονται πως κατ' εξαίρεση ζήτησα εγώ την ασφαλιστική μου κάλυψη – που δεν έχω και τέτοιο ζήτημα – όμως τίποτα δεν ήταν εις γνώση μου. Όταν έκανα την ερώτηση, απάντηση δεν έλαβα και έρχεται αυτό το προχτεσινό που έγινε», ανέφερε.

Και συνέχισε μαινόμενος:
«Τα περί αργομισθίας σε ανθρώπους που ποτέ δεν είχαν κάποια σχέση με την Αριστερά ή η μόνη τους ενασχόληση με την πολιτική είναι έμμισθη ή οι άλλοι παραδίπλα που έχουν εδώ και δεκαετίες επαγγελματική σχέση με το κόμμα, σε μένα όχι απλά τους τα επιστρέφω αλλά τους φτύνω στα μούτρα... Να το πω καθαρά για να τελειώνουμε... όχι σε μένα αυτά τα πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου