Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

«Βράζει» ο ΣΥΡΙΖΑ: Το Σάββατο τελικά η κρίσιμη Κεντρική Επιτροπή – Μπαράζ επαφών Κασσελάκη με βουλευτές-τομεάρχες

Με αγωνία αναμένεται η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που θα διεξαχθεί τελικά το Σάββατο 6 Ιουλίου, αν και αρχικά είχε προγραμματιστεί για την επόμενη ημέρα, στις 10:00 το πρωί στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens, μετά τα όσα

Δημογραφική βόμβα στην Ελλάδα - Οι περιοχές με το μεγαλύτερο πρόβλημα

Η αρνητική πορεία του πληθυσμού στην Ελλάδα αποτυπώνεται στο νέο δελτίο του Ινστιτούτου Δημογραφικών Ερευνών και Μελετών (ΙΔΕΜ) με θέμα «Η επιδείνωση του φυσικού ισοζυγίου σε εθνικό και περιφερειακό επίπεδο (2020-22) και οι δυσοίωνες προοπτικές του».

Του Μιχάλη Καρχιμάκη : Ποτέ άλλοτε μέχρι σήμερα ο οικονομικος τομεας δεν επιβλήθηκε με τόση αλαζονεία στην πολιτική, θέτοντας η επιχειρώντας να θέσει σε ανυποληψία τους εκπροσώπους της.

Από τους πολιτικούς δεν έλειψε ποτέ η δύναμη, έλειψε όμως η θέληση. Και η θέληση πρέπει πάντα να είναι κριτήριο, σε ολους που ασχολούμαστε με την πολιτικη. στις πολιτικές επιλογές μας.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού για Τετάρτη-Πέμπτη -Πού θα έχει ισχυρές καταιγίδες, κεραυνούς, χαλάζι

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ, προειδοποιώντας για ισχυρές βροχές και καταιγίδες από αύριο Τετάρτη.

Ο Παύλος Γερουλάνος στο OPEN για τη μάχη της ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ

Ο Αγγελούδης εξηγεί γιατί κατάργησε τον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Τους λόγους για τους οποίους αποφασίστηκε να καταργηθεί ο Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης, εξήγησε ο Δήμαρχος Στέλιος Αγγελούδης, στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

«Κλάδεψαν» τον Κυριάκο: Ο Καραμανλής με το γάντι, ο Σαμαράς με φουλ επίθεση

Με δύο ομιλίες, οι οποίες, αν και σε διαφορετικούς τόνους, στόχευσαν, με πρωτόγνωρα αιχμηρό τρόπο στην πολιτική αλλά και στη γενικότερη στρατηγική του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, οι πρώην πρωθυπουργοί

Πανελλήνιες 2024: Οι εκτιμήσεις των βάσεων ανά επιστημονικό πεδίο

Τα αποτελέσματα στις Πανελλήνιες 2024 ανακοινώθηκαν και αναμένεται μετά τη δημιουργία των μηχανογραφικών να σχηματιστούν οι βάσεις - Πού κυμαίνονται οι εκτιμήσεις.

Το γκάλοπ που θα κρίνει την απόφαση της Άννας Διαμαντοπούλου για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Το ότι «ψάχνεται» η Άννα Διαμαντοπούλου για να κατέβει υποψήφια αρχηγός στο ΠΑΣΟΚ (ξανά: στο ΠΑΣΟΚ – για να μην γίνει καμία παρεξήγηση) είναι γνωστό.

Υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και η Μιλένα Αποστολάκη

Στις εσωκομματικές κάλπες του ΠΑΣΟΚ που θα στηθούν στις 6 Οκτωβρίου - και αν χρειαστεί δεύτερος γύρος στις 13 Οκτωβρίου - θα είναι υποψήφια και η Μιλένα Αποστολάκη.

ΠΑΣΟΚ: Υποψήφιος και ο Μιχάλης Κατρίνης

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Μιλένας Αποστολάκη για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, το ίδιο έκανε και ο Μιχάλης Κατρίνης.