Κυριακή 30 Ιουνίου 2024

Οι πρώτες εκτιμήσεις για τις έδρες στη νέα Γαλλική Εθνοσυνέλευση

Επικράτηση του ακροδεξιού κόμματος της Μαρίν Λεπέ δείχνουν τα επίσημα αποτελέσματα στις βουλευτικές εκλογές της Γαλλίας, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται το Λαϊκό Μέτωπο της Αριστεράς και ακολουθεί το κόμμα του Εμανουέλ Μακρόν.

Χάρης Δούκας: Στήριξη, για να ξανακάνουμε το ΠΑΣΟΚ κυβερνητική δύναμη

Στήριξη, προκειμένου «να ξανακάνουμε το ΠΑΣΟΚ κυβερνητική δύναμη», ζήτησε ο Χάρης Δούκας.

ΠΑΣΟΚ: Και επίσημα υποψήφιος ο Γερουλάνος – Το «τρίπτυχο ευθύνης» που κατέθεσε

Με μηνύματα ενότητας ο Παύλος Γερουλάνος ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητα του για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, συμφωνώντας με την πρόταση του Νίκου Ανδρουλάκη για κάλπες στις 6 και 13 Οκτωβρίου.

Νίκος Ανδρουλάκης: Εκλογές για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ στις 6 και 13 Οκτωβρίου

Την εισήγηση διενέργειας εσωκομματικών εκλογών για τις 6 και 13 Οκτωβρίου ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Κυριακής (30/06), ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης. Μάλιστα, ο ίδιος έκανε γνωστό πως θα διεκδικήσει εκ νέου την επανεκλογή του στην ηγεσία του κόμματος.

Μυστική συνάντηση Χάρη Δούκα με 100 μέλη ΚΕ χθες το βράδυ -Ποιοι πήγαν

Έντονες είναι οι διεργασίες στο ΠΑΣΟΚ, ενόψει της σημερινής συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής, στην οποία αναμένεται να κατατεθούν υποψηφιότητες για

Ξεκίνησε στη Σάμο το Συμπόσιο της Σύμης: Χαιρετισμός - καλωσόρισμα του Γιώργου Παπανδρέου

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κήρυξε απόψε Σάββατο βράδυ με σύντομο χαιρετισμό στο μαγευτικό νησί της Σάμου, την πατρίδα του θρυλικού Πυθαγόρα και την ιστορική του πόλη, το Πυθαγόρειο, την έναρξη των εργασιών

ΠΑΣΟΚ : Οι φήμες για υποψηφιότητα Άννας Διαμαντοπούλου

Τις τελευταίες ώρες στα πολιτικά και δημοσιογραφικά γραφεία κυκλοφορεί έντονα η φήμη για πιθανή υποψηφιότητα της Άννας Διαμαντοπούλου.