Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

«Βράζει» ο ΣΥΡΙΖΑ: Το Σάββατο τελικά η κρίσιμη Κεντρική Επιτροπή – Μπαράζ επαφών Κασσελάκη με βουλευτές-τομεάρχες

Με αγωνία αναμένεται η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που θα διεξαχθεί τελικά το Σάββατο 6 Ιουλίου, αν και αρχικά είχε προγραμματιστεί για την επόμενη ημέρα, στις 10:00 το πρωί στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens, μετά τα όσα

Δημογραφική βόμβα στην Ελλάδα - Οι περιοχές με το μεγαλύτερο πρόβλημα

Η αρνητική πορεία του πληθυσμού στην Ελλάδα αποτυπώνεται στο νέο δελτίο του Ινστιτούτου Δημογραφικών Ερευνών και Μελετών (ΙΔΕΜ) με θέμα «Η επιδείνωση του φυσικού ισοζυγίου σε εθνικό και περιφερειακό επίπεδο (2020-22) και οι δυσοίωνες προοπτικές του».

Του Μιχάλη Καρχιμάκη : Ποτέ άλλοτε μέχρι σήμερα ο οικονομικος τομεας δεν επιβλήθηκε με τόση αλαζονεία στην πολιτική, θέτοντας η επιχειρώντας να θέσει σε ανυποληψία τους εκπροσώπους της.

Από τους πολιτικούς δεν έλειψε ποτέ η δύναμη, έλειψε όμως η θέληση. Και η θέληση πρέπει πάντα να είναι κριτήριο, σε ολους που ασχολούμαστε με την πολιτικη. στις πολιτικές επιλογές μας.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού για Τετάρτη-Πέμπτη -Πού θα έχει ισχυρές καταιγίδες, κεραυνούς, χαλάζι

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ, προειδοποιώντας για ισχυρές βροχές και καταιγίδες από αύριο Τετάρτη.

Ο Παύλος Γερουλάνος στο OPEN για τη μάχη της ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ

Ο Αγγελούδης εξηγεί γιατί κατάργησε τον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Τους λόγους για τους οποίους αποφασίστηκε να καταργηθεί ο Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης, εξήγησε ο Δήμαρχος Στέλιος Αγγελούδης, στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.