Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

Θεσσαλονίκη: Ξυλοδαρμό γιατρού στο Ιπποκράτειο καταγγέλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ

Τον ξυλοδαρμό του διευθυντή της ορθοπεδικής κλινικής του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου από συνοδό ασθενούς κατήγγειλε ο εμανάρτηση του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.

Ο Παύλος Γερουλάνος στο συνέδριο των Δημοκρατικών στο Σικάγο

Το Σικάγο γιορτάζει. Αμερικάνικες σημαίες κυματίζουν παντού. Ενθουσιασμένοι και αισιόδοξοι άνθρωποι τρέχουν από εκδήλωση σε εκδήλωση. Η αλλαγή στο κλίμα έχει ονοματεπώνυμα: Τζο Μπάιντεν, Κάμαλα Χάρις.

Αυτόματες κατασχέσεις από το φθινόπωρο για ληξιπρόθεσμες οφειλές – Κινδυνεύουν περισσότεροι από 600.000 φορολογούμενοι

Αντιμέτωποι με αναγκαστικά μέτρα είσπραξης (αυτόματες κατασχέσεις) θα βρεθούν από το φθινόπωρο δεκάδες χιλιάδες οφειλέτες του δημοσίου, που ενώ έχουν την οικονομική δυνατότητα να εξοφλήσουν ή να ρυθμίσουν τα χρέη τους προς την Εφορία δεν το πράττουν.

Απλησίαστα τα ενοίκια για τους φοιτητές – Στα ύψη οι τιμές των σπιτιών

Βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να στηρίξουν τα παιδιά τους μετά τον αγώνα που έκαναν προκειμένου να πετύχουν στις πανελλαδικές και να κερδίσουν μία θέση στα ΑΕΙ της χώρας, καλούνται να βάλουν οι γονείς.

Η Ζωρζέτα Λάλη δεν δίνει την έδρα στον Κασσελάκη: Αν έρθει η σειρά μου, θα την κρατήσω -Καταγγέλλει απειλές

Η Ζωρζέτα Λάλη δεν φαίνεται διατεθειμένη να παραιτηθεί από τη θέση της ώστε να ανοίξει ο δρόμος για να γίνει βουλευτής ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ποιοι και πού κρύβουν πλούτο 13,2 τρισ. δολαρίων – Το top10 των προορισμών για τις offshore

Τα πολύπλοκα οικοσυστήματα των «offshore διασυνοριακών κέντρων» του πλανήτη - Στα 140 δισ. ευρώ υπολογίζονται τα ελληνικών συμφερόντων υπεράκτια κεφάλαια.