Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

Παύλος Γερουλάνος: «Η πρωτεύουσα κυριολεκτικά βομβαρδίστηκε – Και αυτό δεν μπορεί να είναι κανονικότητα» – Ζητά αποπομπή Κικίλια

«Δεν υπάρχουν λόγια που να μπορούν να περιγράψουν αυτό που έζησε η Αττική και οι άνθρωποί της τις προηγούμενες ημέρες», αναφέρει σε δήλωσή του ο Παύλος Γερουλάνος αναφερόμενος στην καταστροφική φωτιά στην Αττική.

Χαλκιδική: Συνελήφθη η ομαδάρχισσα για τον θάνατο του 8χρονου κοριτσιού στην πισίνα κατασκήνωσης

Στη σύλληψη της 19χρονης ομαδάρχισσας που ήταν υπεύθυνη στο σπιτάκι, όπου διέμενε το 8χρονο κορίτσι που πνίγηκε σε πισίνα κατασκήνωσης, στη Χαλκιδική, προχώρησε η αστυνομία.

Στον κόσμο τους - Ο Μητσοτάκης είδε... βελτίωση, οι υπουργοί «αυτοθαυμάζονται»

diypourgiki2_3e419.jpg
Οι φλόγες έφτασαν για πρώτη φορά στην πρόσφατη ιστορία της χώρας στον αστικό ιστό της πρωτεύουσας, στα Βριλήσσια και στο Χαλάνδρι, ενώ έγιναν στάχτη πάνω από 100.000 στρέμματα δάσους, κατοικίες, επιχειρήσεις κα αλλά η

Άρης: Έφυγε από τη ζωή ο "νίντζα" Λάζαρο Λέσιτς


Η μία απώλεια διαδέχεται τις άλλες το τελευταίο χρονικό διάστημα στην ελληνική πραγματικότητα. Μετά τους Χάρη Πάστρα και Νίκο Ξηροκώστα βγήκε στην επιφάνεια η είδηση του θανάτου του Λάζαρο Λέσιτς, "βυθίζοντας" στο πένθος την οικογένεια του Άρη αλλά και το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

ΠΑΣΟΚ: Ανεβαίνει συνεχώς ο Γερουλάνος – Οι τελευταίες μετρήσεις τον δείχνουν να μπαίνει άνετα στον β΄γύρο

Είναι πολύ πιθανό να κάνει την έκπληξη στις εσωκομματικές εκλογές του Οκτωβρίου