Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Γράφει ο Γιώργος Λακόπουλος : ΠΑΣΟΚ - Ο κανόνας «ο πρόεδρος πρέπει να είναι βουλευτής»

ΠΑΣΟΚ: Ο κανόνας «ο πρόεδρος πρέπει να είναι βουλευτής» πετάει έξω από την κούρσα τον Δούκα και τη Διαμαντοπουλου και εδραιώνει τη θέση του Γερουλάνου στη διεκδίκηση – Το «ιστορικό ΠΑΣΟΚ» τον στηρίζει, ενώ ο Ανδρουλάκης αποδυναμώνεται

Άννα Διαμαντοπούλου: Από την Μακεδονία ξεκινάει την μεγάλη της περιοδεία για τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ

Η Βορειοελλαδίτισσα και Μακεδών Υποψήφια Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου, ξεκινάει σήμερα την μεγάλη της περιοδεία για τις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος από την Μακεδονία.

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα η Αθηνά Λινού

Σύμφωνα με πληροφορίες, ζητήθηκε από την κυρία Λινού η παραίτησή της για λόγους διαφάνειας. Σημειώνεται ότι είναι σε εξέλιξη έρευνα για την κυρία Λινού με εντολή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.

Πως ψήφισαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην συνεδρίαση της ΚΟ – Ποιοι είπαν «ναι» και ποιοι «όχι» στην πρόταση Κασσελάκη

Μετά από μια παρατεταμένη συζήτηση και διαφωνίες σχετικά με τη διαδικασία, εγκρίθηκε η πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, για την αντικατάσταση του Σωκράτη Φάμελλου από τον Νίκο Παππά στη θέση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Παύλος Γερουλάνος: Μεγάλη ευκαιρία για την χώρα οι εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ

«Οι εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ είναι η ευκαιρία που έχει η χώρα να δει το πολιτικό σκηνικό να στέκεται σωστά στα πόδια του» τονίζει ο Παύλος Γερουλάνος.