Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Κραχ στον ΣΥΡΙΖΑ - Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για τη ΔΕΘ

Ιδιαίτερα κατατοπιστική, και ενδεικτική μαζί, της δυσχερούς οικονομικής κατάστασης που βρίσκεται η Κουμουνδούρου είναι η απόφαση που πήρε ο Στέφανος Κασσελάκης ενόψει της παρουσίας του στη ΔΕΘ τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Στην διάρκεια της πολύωρης συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας, την Τρίτη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με πληροφορίες, ανακοίνωσε στα στελέχη του οργάνου πως δεν θα πραγματοποιήσει ομιλία στη ΔΕΘ καθώς το κόστος είναι απαγορευτικό, επισημαίνοντας πως δεν υπάρχουν χρήματα για κάτι τέτοιο, και θα παραχωρήσει μόνο την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.


Αφού πρώτα ξεπεράστηκε η σχετική παγωμάρα που έφερε η ανακοίνωση Κασσελάκη έπεσαν στο τραπέζι διάφορες πρώτες ιδέες (Π.χ. οικονομική εξόρμηση) για το πως μπορεί να ξεπεραστεί αυτός ο σκόπελος καθώς είναι πρωτοφανές ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μην πραγματοποιήσει ομιλία στη ΔΕΘ. Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως ο Κασσελάκης επέμεινε στην απόφαση του επισημαίνοντας πως προέχει η μισθοδοσία των εργαζομένων και πως ότι χρήματα συγκεντρώνονται θα πηγαίνουν εκεί.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου