Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

ΠΑΣΟΚ: Ανεβαίνει συνεχώς ο Γερουλάνος – Οι τελευταίες μετρήσεις τον δείχνουν να μπαίνει άνετα στον β΄γύρο

Είναι πολύ πιθανό να κάνει την έκπληξη στις εσωκομματικές εκλογές του Οκτωβρίου

“Σφαίρα” πάει ο Γερουλάνος στις τελευταίες εσωκομματικές μετρήσεις του ΠΑΣΟΚ. Στα υπέρ του, ο αθόρυβος αγώνας και η δουλεία που κάνει με πολύ σωστό τρόπο, χωρίς θριαμβολογίες και ιαχές σίγουρου φαβορί. Ο Παύλος Γερουλάνος, έναντι του Χάρη Δούκα, διαθέτει ευθύτητα και κρυστάλλινες απόψεις. Δεν είναι από αυτούς που λένε πολλά και μετά ξεχνάνε όσα είπαν από όσα τους έχουν γράψει οι σύμβουλοι και ο περίγυρος. Αυτό αποτυπώνεται στις τελευταίες κυλιόμενες μετρήσεις που έγιναν στο τέλος του Ιουλίου και οι οποίες δείχνουν τον Γερουλάνο αντίπαλο του Ανδρουλάκη στον δεύτερο γύρο και μάλιστα με διακριτή διαφορά από τους άλλους.

Δεν πήραν τα μυαλά του απότομα αέρα και έχει μια σταθερή πορεία ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Δεν ήρθε ως αλεξιπτωτιστής και ευκαιριακός δελφίνος που κοιτάζει μόνο την καρέκλα. 

Όπως λένε αυτοί που ξέρουν καλά την ιστορία του του Κινήματος, ο Παύλος Γερουλάνος είναι πολιτικός με ηθική και συνέπεια ετών, δοκιμασμένος και με επιτυχημένη κυβερνητική θητεία. Είναι χρυσή ευκαιρία για το ΠΑΣΟΚ εάν αναδειχθεί νέος πρόεδρος του κόμματος, καθώς θα προσδώσει με την εμπειρία του μια νεα δυναμική στο κόμμα και με την κεντρώα πολιτική του θα καταφέρει να διεισδύσει σε πολλούς πολιτικούς χώρους. Ευκαιρία μοναδική που δεν πρέπει να χαθεί . Και κυρίως, ο Παύλος είναι αυτοδημιούργητος και δεν έχει ανάγκη από χορηγούς. Έχει ξεκάθαρες θέσεις και η ανάδειξη του στην προεδρία θα επιφέρει πάλι ηρεμία στο κόμμα. Και προπαντώς δικαιοσύνη. Ίσως γι αυτό ανεβαίνει συνεχώς. Τα μέλη και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχουν καταλάβει ότι θα είναι κλάσεις ανώτερος πρόεδρος από τους συνυποψηφίους του.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου