Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

Η απάντηση Γερουλάνου στην πρόταση «διαρχίας» της Διαμαντοπούλου - «Αγαπητή Άννα, δεν παλεύουμε για τις καρέκλες»"

Στην πρόταση της Άννας Διαμαντοπούλου, σε περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, να είναι επικεφαλής της ΚΟ του κόμματος απάντησε ο Παύλος Γερουλάνος.

Σε ανάρτηση που έκανε στο X (πρώην Twitter), ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ξεκαθάρισε ότι «όσοι μείναμε πιστοί δεν το κάναμε για να διαπραγματευτούμε καρέκλες», επιμένοντας ότι «η εκλογή προέδρου που δεν είναι στη Βουλή αποτελεί συνταγή ήττας».

Η ανάρτηση του Παύλου Γερουλάνου

«Αγαπητή Άννα,

Όσοι μείναμε πιστοί στο ΠΑΣΟΚ δεν το κάναμε για να διαπραγματευτούμε καρέκλες. Το κάναμε επειδή πιστεύουμε σε αξίες. Επίσης, όσοι μείναμε στο ΠΑΣΟΚ, μάθαμε να παραδεχόμαστε λάθη μας και να τα διορθώνουμε. Να μαθαίνουμε από νέες εμπειρίες. Η εμπειρία της προηγούμενης εκλογής αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, που δεν ήταν βουλευτής, μας κόστισε.

Το ίδιο και στον ΣΥΡΙΖΑ. Η εκλογή προέδρου που δεν είναι στη Βουλή αποτελεί συνταγή ήττας. Θέλεις να τριτώσει; Εγώ όχι. Θέλω να νικήσουμε, θέλω να νικήσει το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές. Κι αυτό προϋποθέτει νέο Πρόεδρο, με σχέδιο που πείθει, με δυνατότητα να διασφαλίσει την ενότητα και παρόντα σε κάθε μάχη, και στην κοινωνία και στη Βουλή. Αυτό υπηρετεί η υποψηφιότητά μου».


Αγαπητή Άννα, όσοι μείναμε πιστοί στο ΠΑΣΟΚ δεν το κάναμε για να διαπραγματευτούμε καρέκλες. Το κάναμε επειδή πιστεύουμε σε αξίες. Επίσης, όσοι μείναμε στο ΠΑΣΟΚ, μάθαμε να παραδεχόμαστε λάθη μας και να τα διορθώνουμε. Να μαθαίνουμε από νέες εμπειρίες. Η εμπειρία της… Show more




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου