Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024

Παύλος Γερουλάνος: Το βίντεο από την περιοδεία του στη Δυτ. Μακεδονία -«Αφιερωμένο στην πίστη σας για αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ»

Ένα βίντεο από την περιοδεία του στη Δυτική Μακεδονία, ανήρτησε ο Παύλος Γερουλάνος.

Το εν λόγω σποτ, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, το αφιερώνει στη Δεσκάτη, στα Γρεβενά, στην Κοζάνη, στην Πτολεμαΐδα, στην Έδεσσα, στη Σκύδρα, στα Γιαννιτσά που επισκέφθηκε πρόφατα παρουσιάζοντας το σχέδιό του για την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ.


Ένα σποτ αφιερωμένο στη Δεσκάτη, στα Γρεβενά, στην Κοζάνη, στην Πτολεμαΐδα, στην Έδεσσα, στη Σκύδρα, στα Γιαννιτσά. Αφιερωμένο στη δική σας πίστη, ότι με βάση τις αξίες μας μπορούμε να αναγεννήσουμε το ΠΑΣΟΚ, για να αναγεννήσουμε την πατρίδα. #ΠΑΣΟΚ #Γερουλάνος #yeroulanos Show more
0:27 / 1:31
45
Reply
Share



«Αφιερωμένο στη δική σας πίστη, ότι με βάση τις αξίες μας μπορούμε να αναγεννήσουμε το ΠΑΣΟΚ, για να αναγεννήσουμε την πατρίδα» ανέφερε ο κ. Γερουλάνος.



Υπενθυμίζεται πως, η Δυτική και η Κεντρική Μακεδονία, ήταν ο πρώτος σταθμός των περιοδειών του Παύλου Γερουλάνου, όπου συναντήθηκε με εκπροσώπους των φορέων της περιοχής αλλά και απλούς πολίτες και φίλους, όπου συζητήσανε διεξοδικά το ζήτημα της βίαιης και άναρχης απολιγνιτοποίσης, που έχει ως αποτέλεσμα οι περιοχές αυτές να αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου