Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

Εκτιμήσεις Χ. Τρικούπη: Τέταρτος στην Αθήνα ο Δούκας – Πρώτος ο Γερουλάνος σε Θεσ/νίκη, Λάρισα, Πάτρα

Η εικόνα που έχει το ΠΑΣΟΚ από τις κυλιόμενες μετρήσεις δείχνει ότι στον β' γύρο μπαίνουν Ανδρουλάκης και Γερουλάνος


Πληροφορίες για τις εσωκομματικές εξελίξεις της εκλογικής μάχης στο ΠΑΣΟΚ. έχουν περιέλθει στο fimotro και τις δημοσιεύει καθώς προέρχονται από κυλιόμενες μετρήσεις τις οποίες γνωρίζουν στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη αλλά και από εκτιμήσεις που έχει το οργανωτικό τμήμα των κεντρικών γραφείων του ΠΑΣΟΚ.

Στην Αθήνα γίνεται μάχη μεταξύ Ανδρουλάκη και Γερουλάνου. Οι διαφορές είναι οριακές και δύσκολα μπορεί να βγει ξεκάθαρο συμπέρασμα. Στην τρίτη θέση είναι η Άννα Διαμαντοπούλου και στην τέταρτη θέση αρκετά πίσω ο Χάρης Δούκας ο οποίος αποδοκιμάζεται μαζικά από τους Αθηναίους για την ανυπαρξία του στον Δήμο.

Στην Θεσσαλονίκη ο Γερουλάνος προηγείται με μεγάλη διαφορά. Είναι πρώτος με δεύτερο το Νίκο Ανδρουλάκη και τρίτο τον Δούκα. Ακολουθεί στην τέταρτη θέση από κοντά η Άννα Διαμαντοπούλου. Στο Ηράκλειο Κρήτης προηγείται με πολύ μεγάλη διαφορά ο Νίκος Ανδρουλάκης και δεύτερος έρχεται ο Παύλος Γερουλάνος. Τρίτος ο Χάρης Δούκας. Στην Πάτρα πρώτος έρχεται ο Γερουλάνος με δεύτερο τον Δούκα και τρίτο τον Ανδρουλάκη. Στην Λάρισα προηγούνται με μικρές διαφορές ο Γερουλάνος με τον Ανδρουλάκη. Αρκετά πιο πίσω ο Δούκας και η Διαμαντοπούλου. Από την εικόνα που έχει η Χαριλάου Τρικούπη φαίνεται πως κλειδώνει η δυάδα του β’ γύρου: Ανδρουλάκης εναντίον Γερουλάνου. Στην τρίτη θέση ο Δούκας και τέταρτη λίγο πιο πίσω η Άννα Διαμαντοπούλου.

Οι εκτιμήσεις που έχει η Χαριλάου Τρικούπη αφορούν κυρίως στο ενδεχόμενο συμμετοχής περίπου 250.000 – 300.000 ψηφοφόρων. Εάν η συμμετοχή ανέβει περισσότερο θα αλλάξουν τα δεδομένα. Κατά συνέπεια όλα είναι ανοιχτά για το εκλογικό αποτέλεσμα…



Fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου