Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024

«Θρίλερ» δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τη μάχη στο ΠΑΣΟΚ

Πώς εισέρχονται στις κάλπες την Κυριακή οι υποψήφιοι.

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η εκλογική κούρσα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, με τους έξι υποψηφίους να δουλεύουν πυρετωδώς με τα επιτελεία τους, λιγότερες από 24 ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της Κυριακής.


Οι τρεις δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας χθες επιβεβαιώνουν πως τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, καθώς όλα τα σενάρια είναι ακόμα ανοιχτά.

Το επικρατέστερο δίδυμο για να περάσει στο δεύτερο γύρο, με βάση τις εν λόγω μετρήσεις αλλά και τις στοιχηματικές εταιρίες, είναι αυτό του Νίκου Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα, ενώ σε απόσταση βολής βρίσκονται οι Παύλος Γερουλάνος και Άννα Διαμαντοπουλου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον ωστόσο παρουσιάζει και το ντεμαράζ που καταγράφει σύμφωνα με τα στοιχεία των ερευνών την τελευταία εβδομάδα ο Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος εμφανίζεται να ανεβάζει σημαντικά τα ποσοστά του (κατά 8 μονάδες στη Metron Analysis και κατά 4,3 στην GPO).

Σύμφωνα μάλιστα με τις πιθανές διασταυρώσεις που «μέτρησε» η Metron Analysis, ο Παύλος Γερουλάνος προηγείται σε όλες τις πιθανές διασταυρώσεις στο δεύτερο γύρο,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου