Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

Βαριά τιμωρία για τον Άρη: Δύο αγωνιστικές ποινή σε όλη την αποστολή

Με βαριά ποινή τιμώρησε το πειθαρχικό της ΕΠΟ την ομάδα του Άρη για την απόφαση των «κίτρινων» να μην παραλάβουν τα μετάλλια τους μετά τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ολόκληρη η αποστολή του Άρη που συμμετείχε στον τελικό τιμωρείται με δύο αγωνιστικές αποκλεισμού.

Ειδικότερα, η ποινή αυτή έρχεται σε συνέχεια της τιμωρίας του Σάπι Σουλεϊμάνοφ, ο οποίος δέχθηκε ποινή πέντε αγωνιστικών για την επίθεσή του στη διαιτήτρια Στεφανί Φραπάρ μετά τη λήξη του αγώνα. Συνολικά, ο Ρώσος εξτρέμ θα απουσιάσει από επτά αγώνες.


Επιπλέον, ο Ζουλ θα χάσει τέσσερις αγώνες, καθώς εκτός από τις δύο αγωνιστικές που τιμωρήθηκε για την άρνηση παραλαβής μεταλλίων, έλαβε ποινή δύο επιπλέον αγωνιστικών για το σκληρό μαρκάρισμα και την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στον τελικό. Ο Νταρίντα θα απουσιάσει από τρία ματς.

Το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες που παραμένουν στην ομάδα και δεν έχουν αποχωρήσει περιλαμβάνουν τους: Κουέστα, Οντουμπάτζιο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Μάνου Γκαρθία, Σαμόρα, Μορόν, Ρόουζ, Παναγίδη, Βέλεθ, Αγοραστός, Φεράρι και Φετφατζίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου