Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ!


Πληρωμένες καταχωρήσεις (κλικ). Από άσχετους που αναγάγουν σε είδηση τι λέει το κάθε σούργελο σχετικά με την υποψηφιότητά του που δεν την ξέρει κανένας άλλος εκτός από την ίδια! Εδώ καλά-καλά δεν ξέρουν εάν θα είναι υποψήφιοι οι στενότεροι συνεργάτες του Α. Σαμαρά και...
ξέρει η παγκοσμίως άγνωστη κυρία της φωτογραφίας ότι θα είναι υποψήφια με τη Ν.Δ. στη Β΄Θεσσαλονίκης. Στον κουβά της μαλ...κίας οι άνθρωποι... 


http://tofimotro.blogspot.com 

Βαριές κουβέντες Φλωρίδη-Σαχινίδη στη Βουλή

Ανέβηκαν εκ νέου σήμερα οι τόνοι στην επιτροπή ισολογισμού και προϋπολογισμού της Βουλής με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και πρωην υπουργό κ. Γιώργο Φλωρίδη να ασκεί έντονη κριτική στο οικονομικό επιτελείο λέγοντας πως έχει εκτροχιάσει τον προϋπολογισμό του 2011 και τον υφυπουργό Οικονομικών κ. Φίλιππο Σαχινίδη να τον χαρακτηρίζει «αλχημιστή».

Ο κ. Φλωρίδης ανέφερε ότι «με βάση αυτά που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση ο προϋπολογισμός που εκτελείται το 2011 είναι εκτός στόχων 100% - αυτό αναγνωρίζει η κυβέρνηση μιας και ζητάει επιπλέον μέτρα 6,4 δισ.».

Επιστολή του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους Βουλευτές

"Αγαπητέ συνάδελφε,

Βιώνουμε μέρες πρωτόγνωρης λαϊκής οργής που στρέφεται πρωτίστως κατά του Κοινοβουλίου. Στα μάτια της πλειοψηφίας των πολιτών το πολιτικό σύστημα είναι απαξιωμένο και κατώτερο των περιστάσεων. Οι πολίτες δικαιολογημένα προσάπτουν στους πολιτικούς μεγάλες ευθύνες για το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η χώρα. Τους κατηγορούν όμως και για το γεγονός ότι ενδιαφέρονται πρωτίστως για το προσωπικό τους συμφέρον και όχι για το καλό των πολιτών τους οποίους εκπροσωπούν. Και ενώ για την οικονομική κρίση δεν υπάρχουν εύκολες ή γρήγορες λύσεις, η απαξίωση της Βουλής μπορεί να αντιμετωπιστεί άμεσα με μια σειρά από πρωτοβουλίες που θα μας επιτρέψουν να κερδίσουμε πίσω μέρος έστω της χαμένης αξιοπιστίας μας.

Προσωπικά έχω διατυπώσει και στο παρελθόν συγκεκριμένες προτάσεις για μια ποιοτική αλλαγή του τρόπου λειτουργίας του πολιτικού συστήματος, και ειδικά της Βουλής, η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο της λαϊκής αγανάκτησης.

Έτερον - Εκάτερον...

Δεν το κατέχουν το τόπι τα Αμερικανάκια λέμε.....

 
Μπροστά στο Αμερικάνικο,το Ελληνικό Πρωτάθλημα...είναι Καμπιονάτο!

Η σχέση διατροφής και σεξουαλικής λειτουργίας

Οι άντρες με παχυσαρκία έχουν 3 φορές μικρότερο αριθμό και κινητικότητα σπερματοζωαρίων. Επίσης, το επιπλέον λίπος στον παχύσαρκο άντρα δεσμέυει την ελεύθερη τεστοστερόνη και πιθανώς μειώνει την ερωτική επιθυμία!


Γράφει η Χριστίνα Δρακοπουλου,
Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος,
State Registered Dietitian, MSc in Nutrition,
Public Health & Physical Activity


Η διατροφή και κυρίως το βάρος φαίνεται να παίζει μεγάλο ρόλο τόσο στη γονιμότητα όσο και στη σεξουαλική λειτουργία. Γνωρίζουμε ότι οι τροφές περιέχουν ένα μεγάλο αριθμό βιταμινών-μετάλλων και ιχνοστοιχείων που είναι απαραίτητα για την καλή λειτουργία του οργανισμού.

Πέντε προγράμματα κατάρτισης για 400.000 πολίτες μέσω ΕΣΠΑ


Στην εφαρμογή πέντε προγραμμάτων, ύψους 145 εκατ. ευρώ, από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο για την επιμόρφωση πολιτών και τη σύνδεσή τους με την αγορά εργασίας, προχωρά το υπουργείο Παιδείας. Από το Σεπτέμβριο θα μοιραστούν για πρώτη φορά από το υπουργείο Παιδείας κουπόνια κατάρτισης σε πολίτες με τα οποία επιλέγουν οι ίδιοι τόσο τα δημόσια όσο και τα ιδιωτικά ΙΕΚ για να εκπαιδευτούν.


Η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Φώφη Γεννηµατά, ανακοίνωσε την έναρξη των πέντε προγραμμάτων, τα οποία αφορούν περισσότερους από 400.000 πολίτες που θα έχουν την ευκαιρία να σπουδάσουν και να αποκτήσουν εργασιακή εµπειρία. Σύμφωνα με το «Έθνος», τα προγράμματα θα χρηματοδοτηθούν μέσω ΕΣΠΑ. Το πλάνο αφορά στην ένταξη σε προγράμματα επιμόρφωσης, «ανανέωσης» των γνώσεων, εκμάθησης ξένων γλωσσών και της παροχής κουπονιών για την εγγραφή σε δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ.
«Δίνουμε έμφαση στους νέους, στη βοήθεια που χρειάζονται ειδικά σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή, προκειμένου να σπουδάσουν και να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία» τόνισε σχετικά η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας.

18χρονος έλληνας χάκερ που τον ψάχνει το FBI..

Λίγα λεπτά χρειάστηκαν για να εντοπίσουν οι έλληνες αστυνομικοί τα ίχνη του χάκερ που είχε αναστατώσει FBI και Interpol. Και στήθηκε μια επιχείριση - αστραπή η οποία εκτελέστηκε άψογα και έτσι ο επικεφαλής του Σώματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλης Σφακιανάκης και οι συνεργάτες του έπιασαν το έξυπνο πουλί από τη μύτη...Μόνο στις ταινίες έχουμε παρακολουθήσει την δράση των περίφημων χάκερ που "τρυπώνουν" παντού και κάνουν τον δικό τους πόλεμο στον κυβερνοχώρο.Ο 18χρονος έλληνας χάκερ µε το ψευδώνυµο nsplitter θα μπορούσε κάλλιστα να είναι πρωταγωνιστής μιας τέτοιας ταινίας.Για τρία χρόνια ο nsplitter, εξελισσόταν σε στόχο της Ιντερπόλ και της Ελληνικής Αστυνοµίας. Ταυτόχρονα έπαιρνε θέση αρκετά ψηλά στη λίστα των καταζητούµενων χάκερ και από το FBI για κακόβουλες επιθέσεις σε κυβερνητικές ιστοσελίδες στις ΗΠΑ και την Ελλάδα. Ο 18χρονος Αλέξανδρος συνελήφθη χθες το πρωί στο σπίτι του στον Αγιο ∆ηµήτριο...

Ποιος θυμάται σήμερα τον Καραμανλή;

Έχω βαρεθεί να μετράω αποδοκιμασίες πολιτών σε "πράσινους" βουλευτές, έχω κουραστεί να απαριθμώ υβριστικά συνθήματα κατά υπουργών από τους Αγανακτισμένους. Χθες, ο Μιχελάκης δήλωσε ότι "όλα ήταν καλύτερα 20 μήνες πριν". Τι να απαντήσεις στο παράλογο;

Με αυτά και με αυτά, ο Κώστας Καραμανλής κατάφερε να εξαφανιστεί. Ο άνθρωπος που διέλυσε την Ελλάδα μετατρέπεται αργά και σταθερά σε "πολιτικό κεφάλαιο" κι "εφεδρεία" για τον τόπο επενδύοντας στη λήθη.

Όταν θα γυρίσει "πιο" καταλληλότερος από ποτέ, θα χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο...



http://www.parapolitiki.com

Ομπάμα: Να σώσουμε την Ελλάδα γιατί κινδυνεύουμε!!!


Ένα «ανεξέλεκτο σπιράλ» και μια στάση πληρωμών εντός της Ευρωζώνης θα ήταν καταστροφική για την παγκόσμια οικονομία, δήλωσε την Τρίτη ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, δεσμευόμενος ότι οι ΗΠΑ θα συνδράμουν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της Ελλάδας.

«Χρειάζεται να διασφαλίσουμε ότι θα επιστρατευθούν οι καλύτερες ιδέες για την επίλυση του προβλήματος», τόνισε κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με την καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ.
"Η Ελλάδα μπορεί να προσβλέπει στη στήριξη από άλλα κράτη μέλη της ευρωζώνης για
την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους που αντιμετωπίζει και η Γερμανία θα έχει
καίριο ρόλο στο σχεδιασμό της λύσης", πρόσθεσε.
Στο ίδιο πλαίσιο, ο κ. Ομπάμα υποστήριξε ότι χρειάζονται επενδύσεις για να στηριχθεί η Ελλάδα, η οποία ωστόσο χρειάζεται μεγαλύτερη διαφάνεια στο σύστημά της.
Σύμφωνα με τον Αμερικανό πρόεδρο, πρωτεύοντα ρόλο στην επίλυση της ελληνικής κρίσης θα παίξει η Γερμανία, προσθέτοντας ότι οι ΗΠΑ είναι διατεθειμένες να συνδράμουν στο σκοπό αυτό.

Τρεις δρόμοι για την Ελλάδα...

Ο Νόαμ Τσόμσκιευρισκόμενος στην Κολωνία, όπου δίνει μια σειρά διαλέξεων ως επίτιμος καθηγητής στην έδρα Albertus Magnus, απάντησε σε συνέντευξη Τύπου, σε ερωτήσεις σχετικά με την κρίση χρέους της Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα, ποιά κατά τη γνώμη του είναι η ενδεδειγμένη λύση.
Συγκεκριμένα, ο Τσόμσκι, αναφέροντας πως δεν είναι πολλές οι επιλογές της Αθήνας, ενώ...
 όλες είναι επώδυνες, τόνισε:
"Υπάρχουν λίγες μόνο επιλογές. Η μια επιλογή είναι πλούσια κράτη, όπως η Γερμανία να αναλάβουν τα χρέη και να τα πληρώσουν.

Η Τζάκρη κατέθεσε στεφάνι με την τσάντα στο χέρι...

Στην κεντρική εκδήλωση μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, την οποία οργάνωσε βάση του νόμου, η αντιπεριφέρεια Ν. Πέλλας στην πόλη της Έδεσσας φέτος, η υφυπουργός κ. Τζάκρη ήταν ανάμεσα στους επισήμους που παρευρέθηκαν για να... καταθέσουν ένα στεφάνι στο μνημείο, σαν ελάχιστη τιμή, στην μνήμη των σφαγιασθέντων Ποντίων Ελλήνων και η κυρία υφυπουργός κατέθεσε στέφανο κρατώντας στο ένα χέρι την τσάντα της.

Σας παραθέτουμε το σχόλιο του τοπικού συλλόγου Ποντίων Χρύσας-Τσακώνων-Κ. Ροδωνιάς Δήμου Αλμωπίας μέσω του Γενικού Γραμματέα του κ. Γιώργου Πολυξενίδη στο aridaianews.blogspot.com.

"Η παρακάτω φωτογραφία "μιλάει" μόνη της, η κ. Τζάκρη μάλλον δεν έχει καταλάβει για ποιον ακριβώς λόγο παρευρέθηκε σ΄αυτό το μνημόσυνο, αλλά και τι ακριβώς κρατάει στο δεξί της χέρι. Στο αριστερό της βέβαια ξέρει πολύ καλά, αλλά μάλλον δεν μπορούσε να αποχωριστεί για ένα λεπτάκι το υπέροχο της "αξεσουάρ" το οποίο συμπληρώνει αυτό το κομψό συνολάκι".

Υφυπουργέ, κ. Τζάκρη αυτή είναι ωραία εικόνα "βόλτας" για "καφεδάκι" στην Γιαννιτσών και όχι κατάθεσης στεφανιού σε μνημείο χιλιάδων νεκρών Ελλήνων".



www.parapolitika.gr

Απελπιστική η κατάσταση στα μουσεία, λένε οι Έλληνες αρχαιολόγοι

Για απελπιστική κατάσταση, κατά την οποία χιλιάδες επισκέπτες στριμώχνονται για να προλάβουν να διασχίσουν τις αίθουσες των μουσείων μέχρι τις 3 το μεσημέρι, κάνουν λόγο σε ανακοίνωσή τους οι 'Ελληνες αρχαιολόγοι.

«Σε πολλά μουσεία οι τουρίστες βρίσκονται μπροστά σε κλειστές αίθουσες, ενώ έχουν πληρώσει το σύνολο του εισιτηρίου. Η εικόνα εγκατάλειψης της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας, που δεν τιμά το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού, είναι ευθέως ανάλογη της υποχρηματοδότησης και της υποστελέχωσης που έχει επιβληθεί στον πολιτισμό. 

Στηρίζει ο Ομπάμα,αλλά όχι η Αντωνίου και ο Κουρουμπλής!

Μια από τις πιο επιτυχημένες ατάκες που ακούστηκαν μετά το τέλος της συνεδρίασης του ΚΤΕ Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ, ήταν αυτή που...
είπε ένας βουλευτής της επαρχίας, μόλις πληροφορήθηκε ότι ο Μπαράκ Ομπάμα έκανε δήλωση στήριξης στον Γιώργο Παπανδρέου: "Εδώ μας στηρίζει ο... πλανητάρχης και δεν μας στηρίζουν η Τόνια (Αντωνίου) και ο Κουρουμπλής", ανέφερε χαρακτηριστικά, κάνοντας άπαντες να σκάσουν στα γέλια...

Σάν Σήμερα...

  • Γεγονoτα




1928: Το αεροπλάνο «Ελλάς», τύπου Πρεγκέ, με πλήρωμα τον υπολοχαγό Ευάγγελο Παπαδάκο και τον συνταγματάρχη Χρήστο Αδαμίδη, απογειώνεται από το Τατόι για να πραγματοποιήσει το γύρο της Μεσογείου. Θα το επιτύχει 20 μέρες αργότερα, αφού διανύσει απόσταση 12.000 χιλιομέτρων.


1930: Ο ελληνοαμερικανός Τζιμ Λόντος ανακηρύσσεται από την Ομοσπονδία Πάλης της Πολιτείας της Νέας Υόρκης παγκόσμιος πρωταθλητής στην πάλη.


1932: Υπερψηφίζεται στη Βουλή το νομοσχέδιο περί κοινωνικών ασφαλίσεων, βάζοντας τις βάσεις για την ίδρυση του ΙΚΑ.