Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Μαντζουράνης για Παππά : «Απολύτως αναγκαία» η προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

«Όταν η πολιτική εισέρχεται στην αίθουσα του δικαστηρίου, τότε η δικαιοσύνη εξέρχεται» τονίζει ο συνήγορος του πρώην υπουργού

Ράμμος και Μενουδάκος στο Ευρωκοινοβούλιο για τις υποκλοπές

Οι ευρωβουλευτές θα συζητήσουν ζητήματα που αφορούν τις υποκλοπές με τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ Χρήστο Ράμμο και τον πρόεδρο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Κωσταντίνο Μενουδάκο.

Αντώνης Ρουπακιώτης : Τον Παππά τον καταδίκασαν δύο κόμματα όχι η δικαιοσύνη

Ο γνωστός Ελληνας νομικός και πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης δηλώνει ότι η καταδίκη του Νίκου Παππά αποφασίστηκε από το Κοινοβούλιο και όχι από τη δικαιοσύνη.

Αλέξης Τσίπρας για Παππά : Δειλός ο Μητσοτάκης - Δεν τόλμησε να διώξει εμένα, αλλά τους υπουργούς της κυβέρνησής μου

 Ο κ. Μητσοτάκης πιστός στην οικογενειακή του παράδοση, φρόντισε να αξιοποιήσει την κοινοβουλευτική του πλειοψηφία για να στήσει Ειδικά Δικαστήρια για τους πολιτικούς του αντιπάλους.

ΣΥΡΙΖΑ για Παππά: "Απόφαση αντίθετη με την εισήγηση της εισαγγελίας και την αλήθεια"

"Σεβαστή" χαρακτηρίζει την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου για τον Νίκο Παππά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ενώ παράλληλα τονίζει πως "το πόσο δίκαιη είναι κρίνεται από τους πολίτες και από την πραγματικότητα".

Γιάννης Μαγκριώτης : Η ακύρωση του διαγωνισμού για το Παιδιατρικό Νοσοκομείο και οι ευθύνες της κυβέρνησης

Η Θεσσαλονίκη και η Βόρεια Ελλάδα, για είκοσι περίπου χρόνια, διεκδικούσαν την κατασκευή και λειτουργία Παιδιατρικού Νοσοκομείου, μάλιστα είχε χωροθετηθεί η κατασκευή του σε χώρο του δημοσίου, στην περιοχή του Φιλύρου.

Επίδομα παιδιού 2023 - Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για αίτηση Α21

Πλησιάζει η ημέρα που θα ανοίξει η πλατφόρμα για αίτηση Α21 για το επίδομα παιδιού του ΟΠΕΚΑ σε δικαιούχους. Σημειώστε ότι το δικαίωμα για τη λήψη του επιδόματος ισχύει: