Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Κεντρική Προεκλογική Εκδήλωση Γιάννη Μαγκριώτη


Κεντρική Προεκλογική Εκδήλωση Γιάννη Μαγκριώτη

Παύλος Γερουλάνος: Οσο πιο δυνατό το ΚΙΝΑΛ στις εκλογές, τόσο πιο δυνατή η εκπροσώπηση του ΠΑΣΟΚ

Αποτέλεσμα εικόνας για Παύλος Î“ÎµÏÎ¿Ï…Î»Î¬Î½Î¿Ï‚Ο Παύλος Γερουλάνος μιλώντας στην Καλαμάτα, αναφέρθηκε στους στόχους που έχει θέσει το ΚΙΝΑΛ, για την πρόοδο των πολιτών σε όλη την Ελλάδα.

Να τοποθετηθεί η Νέα Δημοκρατία για το "Μακεδονία-Σκόπια" θα επιμείνει ο ΣΥΡΙΖΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΡΙΖΑΤην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται να καλέσει να τοποθετηθεί για την επιστολή Καραμανλή στον Τζορτζ Μπους τζούνιορ το 2005 για το Σκοπιανό η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κιλκίς





«Στις εθνικές εκλογές, θα κλείσουμε την προεκλογική εκστρατεία με μία μεγάλη

Τσίπρας και Ζάεφ τιμήθηκαν με το βραβείο Αξιοσημείωτου Επιτεύγματος

Τσίπρας και Ζάεφ τιμήθηκαν με το βραβείο Αξιοσημείωτου ΕπιτεύγματοςΜε το βραβείο Remarkable Achievement Awards 2019, Γκίντερ Φερχόιγκεν, τιμήθηκαν οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας και των Σκοπίων, Αλέξης Τσίπρας και Ζόραν Ζάεφ, σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε στο Λονδίνο η

Θερινές εκπτώσεις 2019: Πότε ξεκινούν και πόσο θα διαρκέσουν

Θερινές εκπτώσεις 2019: Πότε ξεκινούν και πόσο θα διαρκέσουνΤον Ιούλιο ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι τα τέλη Αυγούστου.
Πιο συγκεκριμένα οι εκπτώσεις φέτος θα κάνουν πρεμιέρα στις 8 Ιουλίου και οι καταναλωτές θα πρέπει να

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αυτοί είναι οι άνθρωποι του προέδρου της ΝΔ

Αποτέλεσμα εικόνας για Κυριάκος Μητσοτάκης:Μια μικρή ομάδα στενών συνεργατών, που «τρέχει» την προεκλογική του εκστρατεία, έχει ο πρόεδρος της ΝΔΚυριάκος Μητσοτάκης.

Mεγάλη δυναμική και θερμό το ενδιαφέρον των Σερραίων κατά τις επαφές του Τόσιου Παχάλη

image.pngΘερμό ήταν το κλίμα το οποίο εισέπραξε ο Τόσιος Θ. Πασχάλης , υπ. Βουλευτής του Ν. Σερρών με το ΚΙΝ. ΑΛ , το πρωί της Παρασκευής.  
Ο κ. Τόσιος συνομίλησε με συμπολίτες του στο κέντρο της

FT: Επικρατέστερος πρόεδρος της Κομισιόν ο Φρανς Τίμερμανς

Ως ο επικρατέστερος υποψήφιος για την προεδρία της Κομισιόν εμφανίζεται ο Φρανς Τίμερμανς στο πλαίσιο ενός πιθανού συμβιβασμού που θα προβίβαζε τον Κεντροαριστερό Ολλανδό πολιτικό στην πλέον σημαντική θέση των Βρυξελλών,

Ρυθμό ανάπτυξης 1,8% προβλέπει το ΚΕΠΕ για το 2019

Αποτέλεσμα εικόνας για Ρυθμό ανάπτυξης 1,8% προβλέπει το ΚΕΠΕ για το 2019Οριακά χαμηλότερο ρυθμό ανάπτυξης προβλέπει για το 2019 το Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ), κατεβάζοντας τον πήχη στο 1,8% του ΑΕΠ έναντι 1,9 % το 2018.

Νέα δημοσκόπηση - Δείτε τη διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ

undefinedΣύμφωνα με τη δημοσκόπηση της ΜRB, για την εφημερίδα «Τα Νέα», η ΝΔ «κλειδώνει» την αυτοδυναμία σε κάθε πιθανό σενάριο σύνθεσης της Βουλής μετά τις εθνικές εκλογές, εξασφαλίζοντας