Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Υπέψραψε στον Άρη ο Βασιλόπουλος

Συμβόλαιο συνεργασία ενός έτους υπέγραψε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος με τον Άρη, με τον 33χρονο φόργουορντ να συναντεί ξανά τον Παναγιώτη Γιαννάκη, τον οποίο είχε προπονητή στην Εθνική Ελλάδας από το 2005 έως το 2008.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κυριάκος Πιερρακάκης : Η Ελλάδα έχει ζήτημα υπόστασης. Δημογραφικά, κλιματικά, γεωπολιτικά, παραγωγικά.

Οι άλλοι όχι απλά τρέχουν αλλά επιταχύνουν και εμείς φιλοσοφούμε με όρους του '60 και του '70. Και κάπως έτσι, βήμα βήμα, οι χώρες αρχικά παρακμάζουν και στην πορεία καταρρέουν.
Η Ελλάδα έχει ζήτημα υπόστασης. Δημογραφικά, κλιματικά,

Φώφη Γεννηματά: Η νέα παράταξη θα γεννηθεί στη μήτρα της κοινωνίας

Ομιλία Φώφης Γεννηματά, Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, στη 1η Συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης:

Συντρόφισσες και Σύντροφοι,
Φίλες και Φίλοι,
Σήμερα με την συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου προχωρούμε  στο επόμενο βήμα σύμφωνα και με τις αποφάσεις του Συνεδρίου μας.

Θεοδωράκης: Πανηγυρίζουν τον ίδιο δανεισμό που πριν μερικά χρόνια θεωρούσαν έγκλημα

Θεοδωράκης: Η Ελλάδα κυνηγάει την ουρά τηςΚριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε δήλωσή του στους δημοσιογράφους στο περιστύλιο της Βουλής για την έξοδο της χώρας στις αγορές.Ο κ. Θεοδωράκης χαρακτηρίζοντας «έγκλημα» το ότι η Ελλάδα

Άρης: Για όλους και για όλα μίλησε ο Θοδωρής Καρυπίδης - "Τι παιχνίδια παίζονται, δεν μπορώ να καταλάβω"

Θόδωρος Καρυπίδης: Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου, όμως δεν φοβάμαι τίποτα
Κυριολεκτικά για όλα μίλησε ο Θόδωρος Καρυπίδης, σε αθλητικό ραδιόφωνο και πήρε θέση στα φλέγοντα θέματα του Άρη.Μίλησε για την αδειοδότηση, την ΕΠΟ, την Football League, τον κόσμο του Άρη, σχολίασε όσα λέγονται και γράφονται, υπεραμύνθηκε της

Απόφαση Κεντρικού Συμβουλίου για τη Συγκρότηση Επιτροπών, Τομέων και Δικτύων της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Με βάση την ομόφωνη απόφαση του Συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, στο πλαίσιο της Πολιτικής και Οργανωτικής της δομής, προβλέπεται η συγκρότηση:

Στον Ιβάν Σαββίδη "Έθνος", "Έθνος της Κυριακής" και "Ημερησία"

Ιβάν Σαββίδης: Προχωρά η επένδυση στο Παλιούρι
Στην εταιρεία συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη «Dimera» περνούν από σήμερα οι τίτλοι των εφημερίδων «Έθνος», «Έθνος της Κυριακής» και «Ημερησία».Ο τίτλος της «Ημερησίας» πουλήθηκε