Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Συγκροτούνται Επιτροπές και Περιφερειακά Συντονιστικά στη Δημοκρατικής Συμπαράταξηη

Με στόχο «να ξανακάνουμε μεγάλη τη Δημοκρατική Παράταξη», η Φώφη Γεννηματά ζήτησε ‘ευελιξία’, προκειμένου να περιληφθούν και άλλα στελέχη του ευρύτερου προοδευτικού χώρου.
Με κεντρική επιδίωξη την εμβάθυνση της προγραμματικής και πολιτικής σύγκλησης των χώρων που απαρτίζουν τη

Αιχμές Μητσοτάκη καρφώνει Τζιτζικώστα που στηρίζει ο Βορίδης

Στη ΝΔ συνεχίζεται η «φασαρία» από την απόφαση του Μάκη Βορίδη να στηρίξει την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα.
Μετά τον Αδωνη Γεωργιάδη ήρθε και η αντίδραση από την πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκη κατηγορώντας ουσιαστικά τον

Βενιζέλος: Το μέτωπο κατά της τρομοκρατίας πρέπει να είναι οικουμενικό

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος με ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook αναφέρθηκε στις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι:
Αναλυτικά αναφέρει:

Toυ Γ. Λακόπουλου : Στρατηγικό λάθος του «συστήματος Μαξίμου» η επίθεση στον Γιάννη Πανούση

Όλες οι κυβερνήσεις κάνουν το μοιραίο λάθος κάποια στιγμή. Θα το έκανε αναπόφευκτα και η κυβέρνηση Τσίπρα. Το κακό γι’ αυτήν είναι ότι το έκανε αρκετά νωρίς. Πρόκειται για  το σχέδιο «εξόντωσης» πρώην υπουργού της, για μια υπόθεση στην οποία είναι εξ’ αρχής εκτεθειμένη.
Ακόμη και αν ο Γιάννης Πανούσης είχε κάνει λάθη στο χειρισμό της υπόθεσης «τρομοκρατία-κοινό έγκλημα-πολιτική», όπως αναδείχθηκε από τις νόμιμες

Σενάρια για αύξηση των εισφορών σε εργοδότες και εργαζομένους

Μάχες σε πολλαπλά μέτωπα δίνει η κυβέρνηση για το ασφαλιστικό, προκειμένου έως τις 24 Νοεμβρίου να έχει καταρτιστεί το τελικό σχέδιο νόμου για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση. Την ερχόμενη Τρίτη, η πρώτη μάχη αναμένεται να δοθεί στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, όπου ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος θα κληθεί να παρουσιάσει τις

Οι επόμενες κινήσεις του Σταύρου Θεοδωράκη κόντρα στους δελφίνους

Ο Σταύρος Θεοδωράκης τηρεί στάση αναμονής, αναφορικά με την επόμενη μέρα στο Ποτάμι.
Μάλιστα γνωρίζει πως υπάρχουν αρκετοί δελφίνοι που εποφθαλμιούν την καρέκλα του όπως ο πρώην γενικός γραμματέας Εσόδων Χάρης Θεοχάρης.
Παράλληλα γνωρίζει καλά πως και οι πρώην βουλευτές της ΔΗΜΑΡ

Αλληλεγγύη στον γαλλικό λαό εκφράζει το ΠΑΣΟΚ

«Τα θερμά συλλυπητήρια και την αλληλεγγύη του στο γαλλικό λαό», εκφράζει με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ και προσθέτει: «Το χτεσινό τρομοκρατικό λουτρό αίματος στο Παρίσι αποτελεί πλήγμα, που προκαλεί θλίψη, πένθος αλλά και οργή. Η θερμή έκφραση συλλυπητηρίων και

Άδωνις Γεωργιάδης: Έχω αδυναμία στον Μπουτάρη - Είμαστε και οι δύο εκρηκτικές προσωπικότητες

Στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης συναντήθηκαν πριν από λίγη ώρα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης. Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν θερμή χειραψία. Ο δήμαρχος ξενάγησε τον Άδωνι Γεωργιάδη στο γραφείο του, κάνοντας μία μικρή δήλωση πριν ξεκινήσει η συνάντησή τους.

Πέθανε ο Γιάννης Κακουλίδης σε ηλικία 69 ετών

Πέθανε σε ηλικία 69 ετών ο γνωστός συγγραφέας και διαφημιστής Γιάννης Κακουλίδης. 
Ο Κακουλίδης έφυγε σήμερα το πρωί από τη ζωή χτυπημένος από τον καρκίνο στο συκώτι και στον οισοφάγο. Είχε διαγνωσθεί με τη νόσο μόλις δύο εβδομάδες πριν. 

Ολάντ μετά το μακελειό: Θα τους χτυπήσουμε ανελέητα σε όλο τον κόσμο

Το Ισλαμικό Κράτος κατηγόρησε ανοιχτά ο Φρανσουά Ολάντ, σε νέο διάγγελμά του το πρωί του Σαββάτου, για το αιματοκύλισμα του Παρισιού.
Ο Γάλλος πρόεδρος, μετά από την έκτακτη συνεδρίαση του συμβουλίου ασφαλείας της Γαλλίας, μίλησε για πράξη πολέμου από βάρβαρους του Ισλαμικού κράτους, αναφερόμενος στις επιθέσεις που κόστισαν τη ζωή 127 ανθρώπων και

O ISIS ανέλαβε επίσημα την ευθύνη των επιθέσεων στο Παρίσι

Το ισλαμικό κράτος ανέλαβε και επίσημα την ευθύνη των τρομακρατικών επιθέσων στο Παρίσι, με ανακοίνωση του στη γαλλική γλώσσα.
Στα κυριότερα σημεία της η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά
«Είναι μια ευλογημένη επίθεση από μια ομάδα πιστών στρατιωτών του χαλιφάτου που

ΝΕ ΠΑ.ΣΟ.Κ. Καστοριάς : Kαταγγέλλει τη Κυβέρνηση για το επίδομα θέρμανσης

Η κυβέρνηση "κοινωνικής σωτηρίας" ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ που ήρθε τάχα να μας σώσει από την "ανθρωπιστική κρίση" πετσοκόβει στην κυριολεξία τους φετινούς δικαιούχους του επιδόματος θέρμανσης μειώνοντας θεαματικά τόσο τον αριθμό τους, όσο και το ύψος του επιδόματος, χωρίς μάλιστα

Ομπάμπα: Πλήγμα εναντίον όλης της ανθρωπότητας

Για μια «εξωφρενική προσπάθεια να τρομοκρατηθούν αθώοι πολίτες» έκανε λόγο ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, αναφερόμενος στις επιθέσεις που σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο Παρίσι.
Ο Ομπάμα δήλωσε ότι η κυβέρνησή του θα σταθεί στο

Δημοσκόπηση-σοκ για την κυβέρνηση

Ακρως ενδιαφέροντα είναι τα στοιχεία που παρουσιάζονται στη δημοσκόπηση για την γενική οικονομική κατάσταση αλλά και την στάση των ψηφοφόρων έναντι της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
Οι 8 στους 10 ερωτηθέντες εκτιμούν ότι η χώρα οδεύει σε λάθος κατεύθυνση ενώ και 6 στους 10 ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμούν το ίδιο.

Το Παρίσι δέχεται επίθεση - 60 νεκροί-Στρατός στους δρόμους-Κλειστά σύνορα

Μακελειό απόψε στο Παρίσι με δεκάδες νεκρούς και τραυματίες, όταν εκδηλώθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα πολλαπλές αιματηρές επιθέσεις σε κεντρικά σημεία της πόλης.
01:00 Η Γαλλία σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, κλείνουν τα σύνορα όπως δηλώνει ο