Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021

Κορονοϊός: Ο "χάρτης" των 1.222 νέων κρουσμάτων - 26 νεκροί σε 24 ώρες - 300 οι διασωληνωμένοι

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 1.222 νέα κρούσματα κορονοϊού με την Αττική να βρίσκεται στο «κόκκινο» μαζί με το κέντρο της Αθήνας και τον Πειραιά.

ΟΑΕΔ: Επίδομα 2.520 ευρώ - Έως πότε μπορείτε να υποβάλετε αίτηση

Έως και την Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου στις 2 μμ μπορούν οι ενδιαφερόμενοι άνεργοι του ΟΑΕΔ να υποβάλουν αίτηση στην πλατφόρμα voucher.gov.gr) για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα νουcher των 10.000 θέσεων εργασίας με

Πριμ εξόδου αγροτών: Πότε φθάνει έως τα 50.000 ευρώ

Σε επταετή στρεμματική ενίσχυση και μάλιστα αυξημένη σε περιπτώσεις που υπάρχουν πάνω στο αγροτεμάχιο παραγωγικά ακίνητα (σιλό, αποθήκες κ.λπ.) εξειδικεύεται η μεταβίβαση της εκμετάλλευσης για το πριμ εξόδου.

Λαγκαδάς: Εχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό ο αντιδήμαρχος Γιώργος Προκοπίδης

Έφυγε από τη ζωή ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λαγκαδά, Γιώργος Προκοπίδης, ο οποίος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου

Αλέξης Τσίπρας για Λιγνάδη: "Αν ο κ. Μητσοτάκης δεν είχε δώσει εντολή κάλυψης, οφείλει να ζητήσει την παραίτηση Μενδώνη"

Ο Αλέξης Τσίπρας καλεί τον πρωθυπουργό να απαντήσει "για ποιο λόγο η κα Μενδώνη, ενώ γνώριζε, επί 2 εβδομάδες παρείχε πλήρη κάλυψη στον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού" Δημήτρη Λιγνάδη.