Κυριακή 26 Ιουλίου 2020

ΕΝΦΙΑ: Πότε θα αναρτηθούν τα εκκαθαριστικά - Ποιοι δικαιούνται έκπτωση 50%

Στο τέλος Αυγούστου αναμένεται να αναρτηθούν τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ. Η πληρωμή του φόρου θα αρχίσει στο τέλος Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί έως και τον Φεβρουάριο του 2021, σε έξι δηλ. δόσεις. Πολλοί φορολογούμενοι θα κληθούν να πληρώσουν το 50% ή και θα έχουν πλήρη απαλλαγή.

Τζακ ποτ στο Τζόκερ - Οι τυχεροί αριθμοί

undefined

Οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν είναι:

Μάρκος Μπόλαρης : Η Γεωστρατηγική, Η Θρησκευτική Διπλωματία, Κι οι αφελείς της Ιστορίας !

Είναι καίριο αξίωμα της πολιτικής επιστήμης ότι "η Πολιτική είναι διαχείριση Συμβόλων"!
Οι Λαοί στην ιστορική τους διαδρομή, εννοείται , οι λαοί που σημαδεύουν την

Ο Κεμάλ, ο Ταγίπ και ο Κρις

Τελικά, για ποιον ακριβώς λόγο θρηνούμε για τη μετατροπή της Αγια-Σοφιάς από μουσείο και δημοφιλή τουριστικό προορισμό σε μουσουλμανικό -ξανά- τέμενος;

Ξεπέρασαν παγκοσμίως το «φράγμα» και των 16 εκατομμυρίων τα κρούσματα του Covid-19

Περισσότερα από 16 εκατομμύρια κρούσματα του νέου κορονοϊού έχουν καταγραφεί επισήμως σε όλο τον κόσμο, εκ των οποίων τα μισά στις ΗΠΑ, τη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική, σύμφωνα με απολογισμό που κατάρτισε σήμερα στις 08:10 ώρα Ελλάδας το AFP (Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων).

Νέο κόμμα στην Κεντροαριστερά: Ιδρύεται Κίνημα Φίλων Ανδρέα Παπανδρέου

Ανδρέας ΠαπανδρέουΣτόχος των συμμετεχόντων είναι το κόμμα να γίνει ο τρίτος πόλος της Δημοκρατικής-Πατριωτικής ΣυμπαράταξηςΈνα νέο κόμμα φαίνεται ότι δημιουργείται στο χώρο της Κεντροαριστεράς με άρωμα Ανδρέα Παπανδρέου.

«Προ των πυλών» ο διάλογος με την Τουρκία για λύση πακέτο - Οι πιέσεις των συμμάχων

Τι επιδιώκει η Άγκυρα, η ατζέντα που έθεσε στο τραπέζι ο Ιμπραχίμ Καλίν και πού οδηγεί η κατ΄αρχήν αποκλιμάκωση της ελληνοτουρκικής κρίσης. Βερολίνο και Ουάσιγκτον σε πρωταγωνιστικό πλέον ρόλο, υποβαθμίζεται ο ρόλος της Γαλλίας.

Με τέσσερις τρόπους η πληρωμή του λογαριασμού της εφορίας

Στην παροχή μιας σειράς επιλογών προς τους φορολογούμενους προχωρά το υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να μπορέσουν να καταβάλουν τους φόρους που τους αναλογούν.

Πώς και πότε θα δοθούν τα αναδρομικά

Δόσεις από 1 έως και 5 έτη περιλαμβάνουν τα σενάρια του κυβερνητικού σχεδίου για την πληρωμή αναδρομικών στους συνταξιούχους από μειώσεις που επιβλήθηκαν παράνομα για το 11μηνο Ιουνίου 2015-Μαΐου 2016, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής.