Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Ο ρόλος των ΗΠΑ στη διάσωση της ελληνικής οικονομίας


Η επίσκεψη του υπουργού Οικονομικών Eυάγγελου Βενιζέλου στην Ουάσιγκτον, τελικώς, αποδεικνύεται περισσότερο κομβική από ότι αναμενόταν.
Κι αυτό γιατί πίσω από τις...

Κόντης: «Ο Άρης έχει περάσει τα όρια της Ευρώπης»


  
Κόντης: «Ο Άρης έχει περάσει τα όρια της Ευρώπης»
Την άποψη ότι φιλικά όπως το σημερινό (Τρίτη βράδυ) με την Πενιαρόλ είναι ευκαιρία για την φήμη του Άρη να… ξεφύγει από τα όρια της Ευρώπης, εξέφρασε με δηλώσεις του στον «ΑΡΗΣ FM» ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Κόντης....

ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ!

ΤΟ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Ο ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ
Απόφαση βόμβα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο προανήγγειλε πριν από λίγο ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού. Ο Παύλος Γερουλάνος ανακοίνωσε την αναστολή της λειτουργίας των συνδέσμων οργανωμένων οπαδών μέχρι το καλοκαίρι του 2012 και...

Ο Σίμος Δανιηλίδης Υποψήφιος Πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας

Σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε εχθές μεταξύ των Δημάρχων του ΠΑΣΟΚ κεντρικής Μακεδονίας, των Γραμματέων των Ν.Ε , του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Κώστα Ασκούνη και του Υπεύθυνου του Τομέα Αυτοδιοίκησης του κινήματος Λάμπρου Μίχου, αποφασίστηκε ομόφωνα η υποψηφιότητα του δημάρχου Νεάπολης-Συκεών Σίμου Δανιηλίδη για τη θέση του Προέδρου της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας.Ο Σίμος Δανιηλίδης εκλέγεται Δήμαρχος απο το 1994 και θεωρείται απο τους πιό έμπειρους στα θέματα της Αυτοδιοίκησης.

Παραιτήθηκε από το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ο Τζανέτος Καραμίχας

Παραιτήθηκε από μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ

Τζανέτος Καραμίχας. Την παραίτησή του γνωστοποίησε με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του κόμματος, Γιώργο Παπανδρέου.

Ως αιτία της παραίτησης αναφέρεται το σχέδιο νόμου για τις αγροτικές συνεταιριστικές οργανώσεις,.....

Ηλιοφάνεια και ζέστη

Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα, με λίγες νεφώσεις που τοπικά στα βόρεια θα είναι πυκνότερες, περιμένουμε την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011.

Ηλιοφάνεια και ζέστη

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 19 έως 30 στη Δυτική Ελλάδα, από 19 έως 34 με 35 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 22 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι και τοπικά στα Νότια Δωδεκάνησα ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις. Μέτριοι και τοπικά στα νότια ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Κάτι τρέχει με την Ντόρα


Στις 21 Νοεμβρίου 2010 και στο κατάμεστο θέατρο Μπάντμιντον η κ. Ντόρα Μπακογιάννη παρουσιάζει το νέο της κόμμα, τις θέσεις και τους ανθρώπους που την πλαισιώνουν.
Ως όνομα επιλέγει το«Δημοκρατική Συμμαχία», ως έμβλημα έχει επιλέξει την ελιά ενώ επιχειρεί να εμπνεύσει την σιγουριά σε όσους σκέφτονται να την ακολουθήσουν λέγοντάς τους: «Τίποτα δεν είναι δυνατότερο από τη σύμπραξη ελεύθερων ανθρώπων, που τους δένουν κοινά οράματα».

Κατάδυση σε νέα βάθη: Μετά το Διάστημα, η Κίνα ξεκινά να κατακτήσει και τους ωκεανούς


Πέρυσι, το Ζιαολόνγκ ύψωσε την κινεζική σημαία στο βυθό της Θάλασσας της Νότιας Κίνας (Πηγή: China Daily)
Πέρυσι, το Ζιαολόνγκ ύψωσε την κινεζική σημαία στο βυθό της Θάλασσας της Νότιας Κίνας (Πηγή: China Daily)

Πεκίνο
Μέσα σε λίγα χρόνια, η Κίνα κατάφερε να γίνει μόλις η τρίτη χώρα του κόσμου που μπορεί να στέλνει ανθρώπους σε τροχιά. Τώρα, ετοιμάζεται να κατακτήσει τους ωκεανούς με ένα βαθυσκάφος που θα καταδύεται σε βάθη ρεκόρ και θα έχει πρόσβαση στο 70% του πυθμένα. Σίγουρα θα είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για την αναζήτηση ορυκτού πλούτου τον 21ο αιώνα.