Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο Κιλκίς

Ύστερα από πολύωρη μάχη με τις φλόγες, οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να θέσουν υπό μερικό έλεγχο την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα στο χωριό Αναβρυτός τού νομού Κιλκίς.

Η φωτιά καίει ξερά χόρτα και αραιή βλάστηση, ενώ επί τόπου επιχειρούν 14 πυροσβέστες με 8 πυροσβεστικά οχήματα, καθώς και δύο πεζοπόρα τμήματα...

Oλοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη - Την ερχόμενη εβδομάδα στην Αθήνα η τρόικα


Ολοκληρώθηκε περίπου στις 11:00 το βράδυ η τηλεδιάσκεψη του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου με τους επικεφαλής της τρόικα. Σύμφωνα με πληροφορίες επήλθε συμφωνία ώστε στις αρχές της άλλης εβδομάδας να έρθουν στην Αθήνα οι εκπρόσωποι της τρόικας για να ολοκληρώσουν τον έλεγχο, έτσι ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την καταβολή της 6ης δόσης....

Έπεσε η κυβέρνηση της Σλοβενίας


  
Έπεσε η κυβέρνηση της Σλοβενίας
Ο πρωθυπουργός της κεντροαριστερής κυβέρνησης της Σλοβενίας, Μπόρουτ Πάχορ, καταψηφίστηκε σήμερα σε εφαρμογή μιας διαδικασίας που προβλέπεται στο σλοβενικό Σύνταγμα.


Το αποτέλεσμα στην ψηφοφορία για την πρόταση δυσπιστίας (μομφής) στον πρωθυπουργό είναι 51 ψήφοι υπέρ έναντι 36 ψήφων κατά....

Θεσσαλονίκη: Νεκρός 43χρονος δικυκλιστής σε τροχαίο

  
Θεσσαλονίκη: Νεκρός 43χρονος δικυκλιστής σε τροχαίο
Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, στο ύψος της αερογέφυρας της Σταυρούπολεως.
Όπως ανακοινώθηκε, βυτιοφόρο συγκρούστηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με δίκυκλο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 43χρονος οδηγός του δικύκλου.

Κρίση πολιτικής κουλτούρας –κρίση πνευματική


του Νίκου Κοτζιά
Δεν υπάρχει κανένα αυταρχικό και αντικοινωνικό μέτρο ή πολιτική που προκαλεί ύφεση που να μην ψηφίστηκε από τους βουλευτές της πλειοψηφίας. Αντίθετα, «αντιστάθηκαν» στην παραπομπή συναδέλφων τους στην Ελληνική δικαιοσύνη για τα σκάνδαλα του Βατοπεδίου και της Ζήμενς. «Αντιστάθηκαν» στον περιορισμό των δικαιωμάτων των καρτέλ. Σε προβλέψεις νομοσχεδίων για τα ταξί. Σε κάθε περίπτωση το κύριο δεν είναι ο κατάλογος του τι ψήφισαν και του τι δεν ψήφισαν ορισμένοι εκ των βουλευτών. Σε πια πεδία πολιτικής...

Φαγητά ιδανικά για...σεξ


Το φαγητό είναι πηγή ενέργειας και το σεξ ο τρόπος κατανάλωσής του. Απλά μαθηματικά μέχρι εδώ. Τι γίνεται όμως όταν θέλεις να αυξήσεις τη λίμπιντο σου και πόσο μπορεί να συμβάλλει σ' αυτό ένα συγκεκριμένο φαγητό; Εδώ έρχονται οι ειδικοί με τis λύσεις. Όντως λοιπόν υπάρχουν συγκεκριμένες τροφές που κάνουν άντρες και γυναίκες πιο ορεξάτους.
Για παράδειγμα τα αβγά. Περιέχουν βιταμίνες Β5 και Β6 που βοηθάνε το σώμα να εξισορροπεί τα...

Στη Γερμανία για εξετάσεις ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος


  
Στη Γερμανία για εξετάσεις ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος
Στη Γερμανία μεταβαίνει, εκτάκτως, ο Αρχιεπίσκοπος προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, πάντως, ο αρχιεπίσκοπος εδώ και καιρό ταλαιπωρείται από ουρολοίμωξη και πυρετό, που δεν υποχωρεί. Γι αυτό κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί και πάλι σε εξετάσεις...

Βενιζέλος: «Δεν θα τεθεί σε δημοψήφισμα η συμμετοχή της Ελλάδας στο ευρώ»


  
Βενιζέλος:  «Δεν θα τεθεί σε δημοψήφισμα η συμμετοχή της Ελλάδας στο ευρώ»
"Αμετάκλητη και θεμελιώδη εθνική επιλογή, την οποία ο ελληνικός λαός προστατεύει με τις θυσίες του, γιατί γνωρίζει πόσο πολύτιμη είναι", χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, τη συμμετοχή της χώρας στην ευρωζώνη, διαψεύδοντας δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η κυβέρνηση σκέπτεται να θέσει σε δημοψήφισμα τη συμμετοχή της Ελλάδας στο ευρώ...

Συνάντηση Παπανδρέου-Πετσάλνικου

Έκτακτη συνάντηση με τον πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο, είχε το μεσημέρι ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

Κατά τη διάρκεια της 40λεπτης συνάντησης που έγινε στο γραφείο του προέδρου της Βουλής συζητήθηκαν οι οικονομικές εξελίξεις και οι ελληνικές θέσεις για την...

Ο Τ. Τερζίδης εκλέχτηκε στο ΔΣ της ΠΕΔ.


Στο πρώτο Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κ. Μακεδονίας εκλέχτηκε και ο πρώην δήμαρχο Κιλκίς, Τάκη Τερζίδη, ο οποίος συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των 13 συμβούλων που εξέλεξε η νικήτρια παράταξη μ` επικεφαλή την δήμαρχο Συκεών, Σίμο Δανιηλίδη Πρόκειται, ασφαλώς, για σημαντική εκλογική επιτυχία πρώτος μεταξύ των υποψηφίων....

Ο Κ. Τσαγκαλίδης νέος αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Λαγκαδά


Ο δημοτικός σύμβουλος Λαγκαδά, Κωνσταντίνος Τσαγκαλίδης ανέλαβε την αντιδημαρχία Περιβάλλοντος, Τουριστικής Ανάπτυξης, Εκμετάλλευσης
φυσικών πόρων – ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και Πολιτικής προστασίας, μετά την παραίτηση του Αναστάσιου Χαριτωνίδη. Ο κ. Τσαγκαλίδης που εξελέγη...

Βίασε τη 17χρονη κόρη της συντρόφου του

Βίασε τη 17χρονη κόρη της συντρόφου του
«Την είχα ερωτευτεί παράφορα. Δεν μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου». Αυτά ισχυρίστηκε κατά τη διάρκεια της ομολογίας του στους αστυνομικούς ένας 25χρονος που κατηγορείται ότι βίασε την ανήλικη κόρη της συντρόφου του!

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκαναν το 17χρονο θύμα και η 37χρονη μητέρα του, ο νεαρός βίασε το κορίτσι κάποια στιγμή που είχαν μείνει στο σπίτι οι δυο τους. Αρχικά την πλησίασε λέγοντάς της ερωτόλογα.

Συνάντηση με τους περιφερειάρχες! Κριτική Αντ. Σαμαρά για τη μεταρρύθμιση του Καλλικράτη



Οξεία κριτική στην κυβέρνηση για τη μεταρρύθμιση του Καλλικράττη άσκησε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, στο πλαίσιο της συνάντησης που έχει με τους περιφερειάρχες στα γραφεία του κόμματος, προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νεοσύστατος θεσμός της αιρετής περιφέρειας.

Ουρές στη ΔΕΗ - Κόβουν το ρεύμα για να γλυτώσουν το χαράτσι



Παράλληλα έχει αυξηθεί κατακόρυφα ο αριθμός των καταναλωτών που προσέρχονται στα υποκαταστήματα της ΔΕΗ ζητώντας διακανονισμό καθώς έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές πολλών μηνών. Ουρές σχηματίζουν και οι καταναλωτές που σπεύδουν να ενταχθούν στο κοινωνκό τιμολόγιο προκειμένουν να γλυτώσουν το χαράτσι με τον χαμηλό συντελεστή. Στο ρεπορτάζ του Νewsit στο υποκατάστημα της ΔΕΗ στην οδό Ορφανίδου στη Νέα Ιωνία  καταγράψαμε ατελείωτες ουρές καταναλωτών.

ΝΔ: Πυροτέχνημα αποπροσανατολισμού το ν/σ για τα δημοψηφίσματα



«Ύποπτη σπουδή και πανικόβλητες μεθοδεύσεις αποκαλύπτει η κατάθεση του νομοσχεδίου για τη διεξαγωγή δημοψηφισμάτων, την ώρα που η κυβέρνηση προαναγγέλλει νέα επώδυνα μέτρα», σημειώνει ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης.

Dukan, η δίαιτα των σταρ


Αν και έχουμε συνηθίσει οι νέες τάσεις στη διατροφή να μας έρχονται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αυτή τη φορά φαίνεται ότι οι επώνυμοι σταρ δηλώνουν πιστοί σε μια γαλλική… πατέντα. 


Η νέα δίαιτα, που κερδίζει ολοένα και περισσότερους πιστούς, μεταξύ των οποίων η διάσημη τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ και το μοντέλο Ζιζέλ, ονομάζεται «δίαιτα Dukan».

Τα 10 πιο τρομακτικά «τέρατα» που δεν είναι… της φαντασίας μας...


Τα 10 πιο τρομακτικά «τέρατα» που δεν είναι… της φαντασίας μας (1)
Έχουν προκαλέσει σημαντικές ψυχολογικές φοβίες. Έχουν χτίσει φρικιαστικούς μύθους γύρω από το όνομά τους. Έχουν πρωταγωνιστήσει σε θρίλερ, αποδεικνύοντας πως μία από τις μεγαλύτερες πηγές τρόμου είναι η… ποικιλία της φύσης. Τα δέκα πλάσματα που ακολουθούν, προκαλούν το λιγότερο ανατριχίλες ή εφιάλτες, μόνο και μόνο με την ύπαρξή τους. Διαβάστε αν τολμάτε.

Οι μαθητές πέταξαν τα dvd τους στη Βουλή

Οι μαθητές πέταξαν τα dvd τους στη Βουλή
Τα DVD που είχε δώσει η Άννα Διαμαντοπούλου έναντι των βιβλίων πέταξαν οι μαθητές στο προαύλιο χώρο της Βουλής κατά της διάρκεια της πορείας τους διαμαρτυρόμενοι για την αθλιότητα που επικρατεί στον χώρο της παιδείας!

Υπενθυμίζεται ότι με ανακοίνωση του Συντονιστικού Αγώνα Σχολείων Αθήνας, αποφασίστηκε να συμμετάσχουν οι μαθητές σε συλλαλητήριο τις 10.30 το πρωί στην Ομόνοια.

Π. Μπεγλίτης: Υψηλό το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων



«Έχουμε ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις και αυτό λειτουργεί αποτρεπτικά για οποιαδήποτε εξέλιξη και για την εθνική ασφάλεια της χώρας και γενικότερα για τις εξελίξεις στην περιοχή μας», διαβεβαίωσε ο υπουργός Αμυνας, Πάνος Μπεγλίτης κατά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

Δείτε ποιοί εκλέγονται στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων ΚΜ


    Όπως σας είπαμε και χτες ο Σίμος Δανιηλίδης με την Αυτοδιοικητική Κίνηση Κεντρικής Μακεδονίας είναι ο νικητής των εκλογών για την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (πρώην ΤΕΔΚ). Ο ...

    Σαν Σήμερα...



    20 Σεπτεμβρίου
    Γιορτάζουν: Ευστάθιος, Ευσταθία, Σαμουήλ
    • Γεγονoτα
    490 π.Χ: Έλληνες και Πέρσες συγκρούονται στο Μαραθώνα. Οι Πέρσες, υπό τον Δάτι και τον Αρταφέρνη, αφήνουν στο πεδίο της μάχης 6.500 νεκρούς, ενώ οι απώλειες από την ελληνική πλευρά είναι μόλις 192, ανάμεσά τους και ο Καλλίμαχος. Η ακριβής ημερομηνία αμφισβητείται από πολλούς ιστορικούς, οι οποίοι υπολογίζουν ότι η μάχη διεξήχθη στις 13 ή 14 Αυγούστου.

    Τι θα γίνει αν δεν πληρώσω την έκτακτη εισφορά αλληλεγύης;

    Τι θα γίνει αν δεν πληρώσω την έκτακτη εισφορά αλληλεγύης;
    Βαρύτατες οι συνέπειες για όσους δεν πληρώσουν την έκτακτη εισφορά την ώρα που το Κράτος χρωστάει, χωρίς συνέπειες, δισεκατομύρια ευρώ σε ιδιώτες και Ταμεία.

    Προσέξτε λοιπόν ποιές είναι οι απειλές του Κράτους για να πληρώσουμε τους νέους φόρους, με πρώτη την έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης.

    "Οι Ελληνοκύπριοι ψάχνουν τo μπελά τους", απειλούν οι Τούρκοι!


    Σχεδόν όλα τα πρωτοσέλιδα του τουρκικού τύπου έχουν ως θέμα τους τις υποθαλάσσιες έρευνες τις Κυπριακής Δημοκρατίας και τις αντιδράσεις της Άγκυρας.


    «Η έρευνα πρόκληση» είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδας Ηürriyet και γράφει πως «οι ελληνοκύπριοι παρά τις προειδοποιήσεις της Άγκυρας ξεκίνησαν τις υποθαλάσσιες έρευνες.

    Aιματηρή έκρηξη στο κέντρο της Αγκυρας


    Ισχυρή έκρηξη συγκλόνισε το κέντρο της Αγκυρας. Πολλοί άνθρωποι έχουν τραυματιστεί, ενώ συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες για το αν υπάρχουν νεκροί.
    Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 10 τραυματίστηκαν. Επικαλούμενη ανακοίνωση του δημαρχείου της τουρκικής πρωτεύουσας, η ΝΕΤ μετέδωσε ότι δεν υπάρχουν νεκροί, αλλά περίπου 20 τραυματίες που έχουν διακομιστεί σε νοσοκομεία της πόλης σε σοβαρή κατάσταση.

    Μοντέρνα γιατροσόφια


    Μοντέρνα γιατροσόφια

    Νέα trends διατροφής και ευεξίας: Η πρακτική θεραπεία του hangover, το ρόφημα που “σβήνει” την ημικρανία, τρικ που σταματά την εφίδρωση κι άλλα!

    Ημικρανίες, δυσπεψία, καούρες, αλλά και κοψίματα ή hangover. Προβλήματα που κατά καιρούς σε έχουν ταλαιπωρήσει και δεν μπορείς να βρεις πώς να τα αντιμετωπίσεις. 

    Τα δέκα πιο μισητά επαγγέλματα!


    Τα δέκα πιο μισητά επαγγέλματα!

    Υπάρχουν πολλές αιτίες που κάποιος μπορεί να απεχθάνεται την εργασία του. Από τις πλέον γνωστές είναι ο μειωμένος μισθός, οι πολλές ώρες ή ακόμη το μη σταθερό ωράριο εργασίας.
    Ωστόσο, σύμφωνα με μια έρευνα αναφορικά με την εργασία, δεν είναι αυτές οι πρωταρχικές αιτίες που μπορεί να κάνουν τον εργαζόμενο να σκέφτεται με «φρίκη» το πρωινό ξύπνημα για να πάει να δουλέψει.

    Ακίνητα: Οχτώ ερωτήσεις-απαντήσεις για το φόρο μέσω ΔΕΗ

    Ακίνητα: Οχτώ ερωτήσεις-απαντήσεις για το φόρο μέσω ΔΕΗ
    Διευκρινίσεις μέσω συγκεκριμένων ερωτήσεων-απαντήσεων σχετικά με το τι ισχύει για την καταβολή του τέλους ακινήτων σε ειδικές περιπτώσεις, όπως αυτές των ανέργων και των ιδιοκτητών που έχουν κάνει πρόσφατα διακοπή της ηλεκτροδότησης ακινήτου παρέχει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

    Ακόμη εξηγεί τι ισχύει για τους κοινόχρηστους χώρους πολυκατοικιών, για περιοχές εκτός αντικειμενικού συστήματος, όπως και για όσους κατέχουν την ψιλή κυριότητα ή την επικαρπία του ακινήτου

    Γιατί δεν μπορώ να σταματήσω να κοιτάω άλλες γυναίκες;


    Γιατί δεν μπορώ να σταματήσω να κοιτάω άλλες γυναίκες;
    Της Μυρσίνης Κωστοπούλου
    Γιατί δεν μπορώ να σταματήσω να κοιτάω άλλες γυναίκες; Το κορίτσι μου το αγαπάω, αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ στις ορμές μου. Δεν νιώθω καλά με τον εαυτό μου, αλλά δεν μπορώ να σταματήσω.
    Οι περισσότεροι άνδρες σαγηνεύονται από το γυναικείο φύλο είτε είναι δεσμευμένοι είτε όχι. Αυτό τονώνει τον ανδρισμό, την ερωτική επιθυμία και λειτουργεί ταυτόχρονα και ως μηχανισμός αυτοεπιβεβαίωσης. 

    Καρατζαφέρης: "Έρχεται εμφύλιος!"


    Ο κ. Καρατζαφέρης, εκτιμά ότι «οι διαρκείς περικοπές μισθών, η αύξηση της ανεργίας, τα απανωτά χαράτσια οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια τον ελληνικό λαό σε απόγνωση, που μπορεί να μετατραπεί σε κοινωνική αναταραχή, την οποία μάλιστα ετοιμάζονται να υποδαυλίσουν οργανωμένοι φορείς της Πολιτείας».

    Διαδηλώσεις διαμαρτυρίας όλη την εβδομάδα ενάντια στα νέα μέτρα

    Διαδηλώσεις διαμαρτυρίας όλη την εβδομάδα ενάντια στα νέα μέτρα
    Διαδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης οργανώνονται από σήμερα, Τρίτη, και για τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα. Εργαζόμενοι και άνεργοι, μαθητές, αλλά και οι «Αγανακτισμένοι» έχουν προγραμματίσει συγκεντρώσεις κατά των νέων μέτρων, ενώ συνδικάτα, εργατικά σωματεία και οργανώσεις της Αριστεράς καλούν τον κόσμο να αντιδράσει στις αποφάσεις κυβέρνησης-τρόικας.

    Κοσμοσυρροή σε εθελοντές γιατρούς


    Οι "Γιατροί του Κόσμου" κάποτε περιέθαλπαν θύματα 
    εμφυλίων πολέμων και ξεκληρισμένους λαούς. Σήμερα, στο Πολυϊατρείο της Ομόνοιας οι εθελοντές γιατροί εξετάζουν κατά προτεραιότητα ηλικιωμένους που πάσχουν από χρόνιες παθήσεις και συνωστίζονται ανάμεσα στους πρόσφυγες. Μετά την εξέταση ζητούν τρόφιμα και φάρμακα.

    Νέο "όχι" της Μέρκελ στην έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ


    Η Α. Μέρκελ προειδοποίησε εκ νέου για τις συνέπειες της συζήτησης περί εξόδου χωρών από την ευρωζώνη, ασκώντας εμμέσως πλην σαφώς κριτική στους κυβερνητικούς της εταίρους τους Χριστιανοκοινωνιστές και τους Φιλελεύθερους.



    Σε μια συναισθηματικά φορτισμένη ομιλία σε περιφερειακή συνδιάσκεψη του κόμματός της, η Γερμανίδα καγκελάριος απέκλεισε εκ νέου κατηγορηματικά το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ.

    Τρόικα: Αμεση απόλυση για 25.000 συμβασιούχους


    Αφόρητες πιέσεις για άμεσες απολύσεις 25.000 δημοσίων υπαλλήλων και ένταξη στην εφεδρεία άλλων 100.000 ζήτησε η τρόικα από τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, γιατί διαφορετικά η συμφωνία της 21ης Ιουλίου, αν δεν γίνουν τα παραπάνω, δεν θα υλοποιηθεί. «Τα μέτρα που μας ζητάτε υπερβαίνουν τους όρους εντολής αυτής της κυβέρνησης» φέρεται να απάντησε ο υπουργός Οικονομικών.

    Σύλληψη 37 οπαδών του ΠΑΟΚ στις φυλακές Διαβατών


    Στον εισαγγελέα Θεσσαλονίκης οδηγούνται 37 οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι επιχείρησαν να ρίξουν στο προαύλιο των φυλακών Διαβατών δύο μπάλες με κινητά τηλέφωνα και φορτιστές.

    Όπως έγινε γνωστό, κάποιοι εξ’ αυτών προσπάθησαν να δημιουργήσουν επεισόδιο για αντιπερισπασμό στην είσοδο των φυλακών με τους δεσμοφύλακες, ώστε οι υπόλοιποι να πετάξουν τις μπάλες με τα κινητά και τους φορτιστές στο προαύλιο των φυλακών.

    WALL STREET JOURNAL : Η ελληνική κρίση αύξησε τους αυτόχειρες.

    Η ελληνική κρίση αύξησε τους αυτόχειρες
    Η πιο δραματική ένδειξη της οικονομικής δυσπραγίας στην Ελλάδα είναι η αύξηση των αυτοκτονιών, επισημαίνει σε άρθρο της η αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal


    Δύο χρόνια στον κλοιό της οικονομικής κρίσης η Ελλάδα και οι πολίτες της έχουν πληγεί από τα αυστηρά μέτρα λιτότητας που έχει επιβάλει η κυβέρνηση της χώρας για την αποφυγή μιας χρεοκοπίας που θα είχε καταστροφικές συνέπειες στην Ευρώπη.

    Συλλήψεις «μπράβων» από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης



    Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν μέλη εγκληματικής οργάνωσης, που εμπλέκονται σε υποθέσεις εκβιάσεων, τοκογλυφίας και παροχής προστασίας σε καταστήματα.
    Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και Σέρρες, έγιναν συνολικά 23 συλλήψεις (έξι Ελληνες, 16 ομογενείς και ένας Αλβανός).

    Αιφνιδιαστικό κλείσιμο των Στενών του Βοσπόρου


    Σε αιφνιδιαστικό κλείσιμο των Στενών του Βοσπόρου και στην διενέργεια μεγάλης άσκησης αντιμετώπισης έκτακτης κατάστασης προχώρα
    η τουρκική κυβέρνηση για δύο ημέρες στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2011. Η αιτιολογία για αυτή την ξαφνική κίνηση είναι η διεξαγωγή άσκησης αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων και θα γίνει σε συνεργασία με τα υπουργεία Άμυνας και Περιβάλλοντος....

    Αγγελος Τόλκας: "Η κυβέρνηση δεν θα λιποτακτήσει"


    Το αίτημα της Νέας Δημοκρατίας για πρόωρες εκλογές απέρριψε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Αγγελος Τόλκας, κάνοντας μάλιστα λόγο για «απύθμενη ανευθυνότητα» της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    Ο κ. Τόλκας κατηγόρησε τη ΝΔ ότι αντί να αναλάβει τις ευθύνες της «για την κατάσταση στην οποία έφερε τον τόπο» και αντί «να...

    Morgan Stanley: Μικρός ο κίνδυνος χρεοκοπίας της Ελλάδας για φέτος


      
    Morgan Stanley: Μικρός ο κίνδυνος χρεοκοπίας της Ελλάδας  για φέτος
    Μικρό κίνδυνο χρεοκοπίας αντιμετωπίζει η Ελλάδα τους ερχόμενους μήνες, λόγω της υποστήριξης των ευρωπαίων εταίρων της, ανακοίνωσαν σήμερα αναλυτές του διεθνούς χρηματοπιστωτικού οίκου Morgan Stanley, οι οποίοι δεν απέκλεισαν μια αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους πιο μακροπρόθεσμα...

    Δήλωση του νικητή των εκλογών της Π.Ε.Δ. Σίμου Δανιηλίδη



    Δήλωση του Σίμου Δανιηλίδη, πριν από λίγα λεπτά:
    «Οι συνάδελφοι της αυτοδιοίκησης από όλη τη Μακεδονία, τιμώντας όχι εμένα προσωπικά, αλλά το σύνολο της παράταξής μας, απέδειξαν ότι πέρα από οποιεσδήποτε διαφορές, δεσμεύσεις και υποχρεώσεις, θέτουν σε προτεραιότητα τα θέματα της αυτοδιοίκησης. Πλέον, ανοίγει διάπλατα η...