Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος :«Η ανανέωση δεν μπορεί να είναι «βιτρίνα» παλαιών μηχανισμών και τέως «ορφανών» στελεχών των πρώην Προέδρων.»

«Στις 12 Νοεμβρίου δεν ψηφίζουμε τους πρώην Προέδρους, αλλά το μέλλον και την προοπτική της Παράταξης. Αλλιώς, παραδίδουμε τους προοδευτικούς πολίτες στο δίπολο Τσίπρα-Μητσοτάκη.»

Για την τηλεμαχία μεταξύ των υποψηφίων για την ηγεσία του νέου φορέα της Παράταξης:

Παπανδρέου: Το προσφυγικό δεν είναι ένα εφήμερο φαινόμενο

Παπανδρέου: Το προσφυγικό δεν είναι ένα εφήμερο φαινόμενοΤην Υπηρεσία Ασύλου, στην οδό Κατεχάκη, επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Α. Παπανδρέου, το μεσημέρι, όπου και συνομίλησε με εργαζόμενους και αιτούντες άσυλο.
Ο κ. Παπανδρέου συναντήθηκε και ενημερώθηκε από την

Υπερψηφίστηκε η τροπολογία για τις τηλεοπτικές άδειες

Υπερψηφίστηκε η τροπολογία για τις τηλεοπτικές άδειεςΥπερψηφίστηκε η τροπολογία του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, για την αδειοδότηση των ψηφιακών τηλεοπτικών σταθμών μέσω διαγωνισμού που θα διεξάγει το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο.
Υπέρ της νέας ρύθμισης που τροποποιεί διατάξεις του

Αγελαδινό γάλα: Το κόστος παραγωγής και πώς πρέπει να υπολογίζεται

Αποτέλεσμα εικόνας για αγελαδες φωτοMια ανάσα πριν τα 41, στα 40,98 λεπτά το κιλό, ήταν το πραγματικό κόστος παραγωγής για το αγελαδινό γάλα στη Γερμανία το γ΄ τρίμηνο του 2017, έναντι των 42 λεπτών το κιλό για το β΄ τρίμηνο του ίδιου έτους, σύμφωνα με στοιχεία του γερμανικού γραφείου για τη γεωργία και την οικονομία της γεωργίας (Büro für Agrarsoziologie und Landwirtschaft, BAL). Σημειώνεται ότι το BAL υπολογίζει το πραγματικό κόστος για την παραγωγή γάλακτος στη

Τον Δεκέμβριο θα ξεκινήσει η λοταρία με τις αποδείξεις

Τον Δεκέμβριο θα ξεκινήσει η λοταρία με τις αποδείξεις
Το Δεκέμβριο αναμένται ναξεκινήσει η λοταρία με τις αποδείξεις του υπουργείου Οικονομικών. Σύμφωνα με το pontiki.gr, την ευθύνη δεν έχει το υπουργείο, αλλά οι τράπεζες, οι οποίες δεν κατάφεραν να

Οργισμένη απάντηση Γεννηματά για την πρόταση να ενοποιηθούν οι ΚΟ ΔΗΣΥ-Ποταμιού

Το ΠΑΣΟΚ μέσα από τη διακήρυξη της Φ. Γεννηματά Μήνυμα ότι η ίδια εγγυάται την ενότητα για την επόμενη ημέρα της Κεντροαριστεράς και τώρα και μετά τις εκλογές, έστειλε η Φώφη Γεννηματά μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου. 
Ταυτόχρονα, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης έδωσε οργισμένη απάντησε σε όσους

Τρία νέα προγράμματα από τον ΟΑΕΔ τον Νοέμβριο για μακροχρόνια και νέους ανέργους

Τρία νέα προγράμματα από τον ΟΑΕΔ τον Νοέμβριο για μακροχρόνια και νέους ανέργους
Τρία νέα προγράμματα για 42.685 νέες θέσεις εργασίας ανοίγουν εντός του Νοεμβρίου από τον ΟΑΕΔ, όπως διευκρίνισε χθες η διοικήτρια του Οργανισμού, καθηγήτρια Καραμεσίνη.
Τα προγράμματα αφορούν:

Έως τις 6 Νοεμβρίου οι αιτήσεις για το βοήθημα στις πολύτεκνες αγρότισσες

undefined
Λήγει στις 6 Νοεμβρίου η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα παροχής χρηματικού βοηθήματος του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας από τις αγρότισσες πολύτεκνες μητέρες.

ΠΑΣΟΚ Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ : Συνέντευξη τύπου με τον υποψήφιο για την προεδρία της ΔΗ.ΣΥ., κ.Γιάννη Μανιάτη

Γ. Μανιάτης: «Ένα κόμμα, μία Κοινοβουλευτική Ομάδα»
Σας καλούμε σε συνέντευξη τύπου με τον υποψήφιο για την προεδρία της ΔΗ.ΣΥ., κ.Γιάννη Μανιάτη την Τετάρτη 01/11/2017 και ώρα

Σήμερα το 3ο Προσυνέδριο της ΝΔ -Δεσμεύσεις Μητσοτάκη για υγεία και το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα

Φωτογραφία: Σήμερα το 3ο Προσυνέδριο της ΝΔ στα Ιωάννινα/IntimenewsΤις προτάσεις της ΝΔ για την υγεία και το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα θα παρουσιάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο 3ο Προσυνέδριο της ΝΔ που πραγματοποιείται σήμερα στα Ιωάννινα.
Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΝΔ θα παρουσιάσει και νέες