Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Εκλογικοί αντιπρόσωποι του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής πιάστηκαν στα χέρια για μια αφίσα της 21ης Απριλίου- ΒΙΝΤΕΟ

Εκλογικοί αντιπρόσωποι του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής πιάστηκαν στα χέρια για μια αφίσα της 21ης Απριλίου- ΒΙΝΤΕΟ «Δύσκολα τα πράγματα, αλλά έτσι που μας κάνανε... », λένε με νόημα οι κάτοικοι
Για παθητική στάση της αστυνομίας στους προπηλακισμούς μεταξύ μελών του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής στις εκλογές 2012 κάνουν λόγο κάτοικοι στο δημοτικό διαμέρισμα Κοσκινού στη Ρόδο, σύμφωνα με τοnewskosmos.com.

Εκλογικοί αντιπρόσωποι του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής πιάστηκαν στα χέρια όταν μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος προσπάθησε να κατεβάσει αφίσα της 21ης Απριλίου όπου είχε τοποθετηθεί έξω από το εκλογικό κέντρο του 1ου δημοτικού σχολείου στο δημοτικό διαμέρισμα Κοσκινού.

Καθαρό προβάδισμα Ολάντ με 53% δείχνουν τα πρώτα exit polls


Σύμφωνα με πληροφορίες από τα πρώτα δεδομένα των γαλλικών exit polls, που δημοσιεύτηκαν από βελγικές πηγές, ο υποψήφιος των Σοσιαλιστών Φρανσουά Ολάντ επιβεβαιώνει τα προγνωστικά που τον θέλουν να αντικαθιστά τον απερχόμενο κεντροδεξιό Νικολά Σαρκοζί στα Ηλύσια Πεδία.
Το ποσοστό της συμμετοχής μέχρι τις 5 το απόγευμα ώρα Γαλλίας στο β' γύρο των προεδρικών εκλογών προσέγγιζε, σύμφωνα με εκτιμήσεις του γαλλικού υπουργείου Εσωτερικών, το 72%.

Για μεγάλες ανατροπές σε σχέση με τα γκάλοπ που είχαν δημοσιευθεί πριν την απαγόρευση, κάνουν λόγο οι υπεύθυνοι της GPO


Για μεγάλες ανατροπές σε σχέση με τα γκάλοπ που είχαν δημοσιευθεί πριν την απαγόρευση,  κάνουν λόγο οι υπεύθυνοι της GPO Οι αναποφάσιστοι άλλαξαν τα δεδομένα
Για δραματικές μεταβολές σε σχέση με τα γκάλοπ που είχαν δημοσιευθεί πριν την απαγόρευση, κάνουν λόγο οι υπεύθυνοι της GPO που μιλάνε για φαινόμενα μεγάλης απόκλισης σε ορισμένα αποτελέσματα, τα οποία έχουν γίνει για πρώτη φορά στα χρονικά στη χώρα μας.

Εκλογές 2012: Επτά συλλήψεις για παράβαση του εκλογικού νόμου


Εκλογές 2012: Επτά συλλήψεις για παράβαση του εκλογικού νόμου
Έπειτα από καταγγελία, η Αστυνομία συνέλαβε τρία άτομα να μοιράζουν σε άλλους τέσσερεις αθίγγανους ψηφοδέλτια αντί χρηματικού αντίτιμου, τα οποία θα διοχέτευαν κατάλληλα σε ψηφοφόρους του οικισμού όπου διαμένουν στην Ξάνθη.

Πληροφορίες του ThrakiToday.com οι οποίες διασταυρώθηκαν από ανώτερο αξιωματικό της Aστυνομίας θέλουν να σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος των επτά ατόμων κατά παραγγελία της εισαγγελίας Ξάνθης.

Γ. Παπανδρέου: Να μην χαθούν οι θυσίες του ελληνικού λαού


Στις σημερινές εκλογές πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα προοδευτικό για να μην χαθούν οι θυσίες του ελληνικού λαού, ψηφίζοντας το ΠΑΣΟΚ, δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Μεταξύ άλλων, είπε πως «έχουμε διανύσει πολύ δρόμο, δρόμο δύσκολο για να ορθοποδήσει η χώρα, για να κάνουμε την Ελλάδα αυτοδύναμη, χωρίς εξαρτήσεις, ελεύθερη».

Λ. Παπαδήμος: Κρίνεται η πορεία της Ελλάδας για τις επόμενες δεκαετίες



"Η ψήφος του πολίτη είναι η κορυφαία στιγμή της δημοκρατίας", τόνισε ο κ. Λουκάς Παπαδήμος αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 63ο εκλογικό τμήμα στο 30ο Λύκειο Αθηνών στην Κυψέλη.

"Όλοι συμφωνούμε ότι αυτές οι εκλογές είναι ίσως οι πιο κρίσιμες", επισήμανε ο κ. Παπαδήμος και συνέχισε υπογραμμίζοντας: "Σήμερα, ο καθένας μας θα σταθμίσει και θα αποφασίσει όχι μόνο για το ποιος θα κυβερνήσει τη χώρα αλλά και ποια θα είναι η πορεία της Ελλάδας τις επόμενες δεκαετίες"

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο Κώστας Καρράς.


Άφησε σήμερα τα ξημερώματα την τελευταία του πνοή στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.
Η είδηση έχει συγκλονίσει τους θαυμαστές του...
Και δεν είναι λίγοι έπειτα από τόσα χρόνια σπουδαίας καριέρας στον χώρο της υποκριτικής. Ο μεγάλος μας ηθοποιός Κώστας Καρράς έχασε την πιο δύσκολη μάχη της ζωής του με αντίπαλο τον καρκίνο… 

Ευαγγ. Βενιζέλος: Η σημερινή ημέρα, η πιο κρίσιμη μετά το 1974


«Περιμένουμε την κρίση του λαού με απόλυτο δημοκρατικό σεβασμό», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, εξερχόμενος από το 8ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, όπου ψήφισε.

Ο κ. Βενιζέλος χαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα την πιο κρίσιμη για τη χώρα, για την πορεία της, για τη φυσιογνωμία της, μετά το 1974. 

Σαν Σήμερα


6 ΜΑΪΟΥ

Γεγονότα

1799: Δημοσιεύεται κοινή διακήρυξη του ρώσου ναυάρχου Ουσάκοφ και του τούρκου ομολόγου του Καδήρ μπέη. Με αυτή ανακοινώνεται ότι τα Ιόνια Νησιά θα αποτελέσουν ενιαίο και ανεξάρτητο κράτος, με πρωτεύουσα την Κέρκυρα, που θα διοικείται από εκλεγμένη 14μελή Γερουσία (στις εκλογές θα συμμετέχουν οι αριστοκράτες και υπό προϋποθέσεις οι αστοί).

Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας


Η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας εορτάζεται κάθε χρόνο στις 6 Μαΐου. Πρόκειται για έναν βρετανικής εμπνεύσεως εορτασμό, που καθιερώθηκε το 1992 από μία πρώην ανορεξική, την Μέρι Έβανς-Γιανγκ, επικεφαλής της αντιδιαιτικής καμπάνιας στη Μεγάλη Βρετανία και συγγραφέως του μπεστ σέλερ «Τα έχεις όλα, χωρίς να κάνεις δίαιτα».

Τι φοβάται το ΔΝΤ για την επόμενη μέρα των εκλογών σε Ελλάδα και Γαλλία



Με το βλέμμα στραμμένο στις αυριανές εκλογές είναι το ΔΝΤ και παράγοντες της αμερικανικής και παγκόσμιας οικονομίας, που μέχρι στιγμής τηρούν "σιγή ιχθύος".


Σύμφωνα με εκτιμήσεις κύκλων του ΔΝΤ και απόψεις που προβάλλονται από αμερικανικά ΜΜΕ, υπάρχει έντονη ανησυχία για την πιθανότητα να προκύψει πολιτική αστάθεια στην Ελλάδα ή να υπερισχύσουν δυνάμεις που αμφισβητούν τα συμφωνηθέντα με τους δανειστές. 

Στις κάλπες από νωρίς το πρωί οι Γάλλοι



Άνοιξαν πριν από λίγη ώρα οι κάλπες για τις πλέον κρίσιμες εκλογές των τελευταίων ετών στη Γαλλία. Σε λιγότερο από 12 ώρες θα γνωρίζουμε με βεβαιότητα τον 7ο Πρόεδρο της 5ης Γαλλικής Δημοκρατίας. Με τον Φρανσουά Ολάντ να θεωρείται ως το φαβορί και τον Νικολά Σαρκοζί ως το άουτσάιντερ απομένει να φανεί αν οι δημοσκοπήσεις και στο δεύτερο και καθοριστικό γύρο των προεδρικών εκλογών έκαναν το ίδιο σφάλμα με τον πρώτο γύρο όπου υποτίμησαν το ρεύμα της Μαρίν Λε Πεν. 

Στις κάλπες οι πολίτες στην πιο κρίσιμη και ρευστή αναμέτρηση


Οι Έλληνες πολίτες προσέρχονται από τις 7 το πρωί της Κυριακής να αναδείξουν τη νέα Βουλή στην πλέον κρίσιμη και ρευστή εκλογική αναμέτρηση από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Το in.gr καλύπτει, όπως πάντοτε, λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις, από το άνοιγμα της κάλπης μέχρι την τελική διαμόρφωση του εκλογικού αποτελέσματος, με ροή ειδήσεων, αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο, γεγονότα σε live blog, συνεντεύξεις, βίντεο κ.ά.

Στις 19:00 θα μεταδώσει και το exit poll σε συνεργασία με την Κάπα Research.

«Έφυγε» η Μαρίκα Μητσοτάκη



Την τελευταία της πνοή στις 03.00 ξημερώματα,  άφησε η Μαρίκα Μητσοτάκη, η οποία νοσηλευόταν τις τελευταίες εβδομάδες στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο.

Η σύζυγος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας λόγω παθήσεων που της είχαν προκαλέσει μεταξύ άλλων και κινητικά προβλήματα. Τις τελευταίες ημέρες η κατάστασή της είχε επιδεινωθεί. Στο πλευρό της βρισκόταν διαρκώς ο σύζυγός της αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας της.