Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Ευάγγελος Βενιζέλος: Ο κ. Σαμαράς λέει το δικό του «λεφτά υπάρχουν»



Ευάγγελος Βενιζέλος: Ο κ. Σαμαράς λέει το δικό του «λεφτά υπάρχουν»
«Χρειάζεται έκκληση για ενότητα», τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος από την προεκλογική του ομιλία στην Λαμία και πρόσθεσε ότι «ο κ. Σαμαράς αρνείται ακόμη να μιλήσουμε». 

Παρουσίαση Υποψηφίων Βουλευτών ΠΑΣΟΚ Κιλκίς 17.04.2012.Λεωνίδας Δημητριάδης


kilkisbystef

Παπουτσάκη: Η σέξυ φωτογράφηση και όσα αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή!

Παπουτσάκη: Η σέξυ φωτογράφηση και όσα αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή!



Μια άκρως αποκαλυπτική φωτογράφηση έκανε η Κατερίνα Παπουτσάκη για το περιοδικό «Hello!» και πόζαρε πιο σέξυ από ποτέ μπροστά στο φακό. Η πρωταγωνίστρια της θεατρικής παράστασης «Απατεώνες και τζέντλεμαν» ξεδιπλώνει άγνωστες πτυχές του εαυτού της.

Στελέχη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν στον Πέτρο Ευθυμίου

Επίθεση από στελέχη της Χρυσής Αυγής δέχτηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πέτρος Ευθυμίου, κατά τη διάρκεια συνομιλίας του με πολίτες το μεσημέρι του Σαββάτου στην πλατεία Αμαρουσίου.

Ο κ. Ευθυμίου κατήγγειλε ότι ενώ συνομιλούσε με πολίτες στην πλατεία, άτομα της Χρυσής Αυγής, τα οποία βρίσκονταν σε μικρή απόσταση μοιράζοντας φυλλάδια και προεκλογικό υλικό του κόμματός τους, κινήθηκαν εναντίον του με απειλές και προπηλακισμούς, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Επιχείρηση «κάψτε τώρα τον Καμμένο»



Επιχείρηση «κάψτε τώρα τον Καμμένο»
Η αλήθεια είναι ότι τα δημοσκοπικά ευρήματα που εμφανίζουν πολύ ψηλά το κόμμα του Πάνου Καμμένου, αιφνιδίασαν τη ΝΔ και την οδήγησαν σε πολιτική ακινησία. Εν πολλοίς- λένε στη Συγγρού, η ΝΔ πλήρωσε το γεγονός ότι δεν είχε ολοκληρωμένη ομάδα πολιτικού σχεδιασμού και την απαιτούμενη οργανωτική δομή για να μπορέσει να ανταπεξέλθει σύντομα στα νέα πολιτικά δεδομένα

ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Στο Εργατικό Κέντρο Λαμίας θα μιλήσει το απόγευμα του Σαββάτου (19:30) ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς θα μιλήσει στη Θήβα (20:00). Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, θα μιλήσει στο Ίλιον (19:00), ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, περιοδεύει σε Ρέθυμνο και Χανιά, ενώ ο πρόεδρος του

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: "Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΙΨΕΙ"

Την κρισιμότητα των επικείμενων εκλογών της 6ης Μαΐου επεσήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος λέγοντας σήμερα ότι «οι εκλογές που έχουμε μπροστά μας είναι υπαρξιακές και θα πρέπει η Ελλάδα να ξημερώσει όρθια και σταθερή» ενώ εξέφρασε την ευχή ο Έλληνας πολίτης να σταθμίσει τα δεδομένα. «Όλα κρίνονται στις 6 Μαΐου», τόνισε ο κ.Βενιζέλος, καλώντας τους πολίτες να σκεφτούν αν θα επιλέξουν μια ψήφο διαμαρτυρίας και

Στο Ζάππειο ΙΙΙ εστιάζει η ΝΔ, ελπίζοντας στη συσπείρωση και την ανάταξη...


Οικονομικές εξαγγελίες Σαμαρά την Κυριακή...

Κομβική σημασία αποδίδουν στη ΝΔ στην παρουσίαση, την Κυριακή, του οικονομικού προγράμματος «Ζάππειο ΙΙΙ» από τον Αντώνη Σαμαρά. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας τα Νέα Σαββατοκύριακο, ο κ. Σαμαράς θα τονίσει ότι... το διακύβευμα των εκλογών της 6ης Μαΐου είναι η «πολιτική σταθερότητα», ένα μήνυμα που εξυπηρετεί τη στόχευση για αυτοδυναμία, αλλά αφήνει και ανοικτό το ενδεχόμενο μετεκλογικών συνεργασιών......


Με ονόματα – εκπλήξεις το Επικρατείας ΠΑΣΟΚ ...


Στην Ιπποκράτους ποντάρουν πάρα πολλά στο συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο, το οποίο πιστεύουν ότι θα σηματοδοτήσει την ανανέωση του κόμματος υπό τον νέο αρχηγό κ. Ευάγγελο Βενιζέλο.

Επίσης θεωρούν επικοινωνιακά αποφασιστικές τις...συζητήσεις που θα προκαλέσει και γι’ αυτό τα πρόσωπα που θα συμμετέχουν δεν διαρρέουν από καμία πλευρά, ούτως ώστε να μην καούν.

Το νέο προφίλ του παιδεραστή - Άνθρωπος της διπλανής πόρτας, υπεράνω υποψίας



Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που προκύπτουν για τα κοινωνικά χαρακτηριστικά των δραστών σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων στη χώρα μας, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».


Σύμφωνα με την έκθεση, παρελθόν αποτελεί το μοντέλο του επιδειξία ή του ανθρώπου που πλησίαζε τα παιδιά έξω απο σχολεία μοιράζοντας "καραμελίτσες" ενώ η συμβουλή της μαμάς προς το παιδί "μη μιλάς σε αγνώστους" είναι ξεπερασμένη. 

Σαν Σήμερα...


21 AΠΡΙΛΙΟΥ

Γεγονότα

753 π.Χ: Ο Ρωμύλος και ο Ρέμος ιδρύουν τη Ρώμη.
1930: Ο Άρης νικάει τον Πανιώνιο με 64-27 στο γήπεδο της ΧΑΝΘ, ανακηρύσσεται πρωταθλητής και ταυτόχρονα κατακτά τον πρώτο τίτλο του στο μπάσκετ.

Το Πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967


Στρατιωτικό κίνημα, που εξερράγη τα ξημερώματα τις 21ης Απριλίου 1967, με επικεφαλής τον ταξίαρχο Στυλιανό Παττακό και τους συνταγματάρχες Γεώργιο Παπαδόπουλο και Νικόλαο Μακαρέζο. Κατέλυσε το δημοκρατικό πολίτευμα στην Ελλάδα και επέβαλλε μία στυγνή δικτατορία, που διήρκεσε επτά χρόνια.
Η χώρα την εποχή εκείνη βρισκόταν ουσιαστικά σε προεκλογική περίοδο.

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. στο νομό Κιλκίς


ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΙΛΚΙΣ
* ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΥ
* ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ-ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΑΓΓΕΛΟΥ
* ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
* ΠΕΝΤΣΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
* ΦΛΟΥΡΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δείτε τους υποψηφίους για όλη την Ελλάδα

Οι υποψήφιοι βουλευτές της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ στο νομό Κιλκίς


ΚΙΛΚΙΣ
ΒΑΡΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΠΑΠΑΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΠΑΣΙΑΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Για τους υποψηφίους όλης της Ελλάδας  δείτε

Πλαίσια στα κόμματα για τις προεκλογικές τους συγκεντρώσεις

Τη συγκρότηση επιτροπής για την τήρηση κανόνων δεοντολογίας κατά τις επικείμενες εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 6 Μαΐου 2012, αποφάσισε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης.

Το Συμβούλιο αποφάσισε ότι:

Εννέα σημεία που πρέπει να σας ανησυχήσουν για την υγεία σας

1. Χάσατε ή πήρατε πολύ βάρος σε λίγο χρόνο (ή τουλάχιστον το 10% του συνηθισμένου βάρους σας).
2. Ανεξήγητοι πόνοι εμφανίζονται τακτικά στο ίδιο σημείο.
3. Το δέρμα σας μεταβάλλεται: το χρώμα του αλλάζει, παρουσιάζει κνησμό, εμφανίζει μια επίμονη κοκκινίλα, οι ελιές μεγαλώνουν.
4. Παρουσιάζεται αιμορραγία εκτός περιόδου.