Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Τα «είπαν» στο τηλέφωνο Παπανδρέου-Μέρκελ


Ο πρωθυπουργός με το που επέστρεψε από το Άγιο Όρος είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες με Ευρωπαίους ηγέτες, λίγο πριν τη συνάντηση Μέρκελ-Σαρκοζί στο Βερολίνο.
Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου είχε τηλεφωνική συνδιάλεξη με τη Γερμανίδα καγκελάριο κ. Άνγκελα Μέρκελ, η οποία κατά πάσα πιθανότητα έθεσε υπόψη του Έλληνα πρωθυπουργού το προετοιμαζόμενο σχέδιο

Συνελήφθη 42χρονος για ναρκωτικά στο Παντελαήμων Κιλκις


Συνελήφθη χθες (08-10-2011) στο μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας ημεδαπός 42 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, στον Παντελεήμονα Κιλκίς, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών ότι ο 42χρονος διακινεί ποσότητες ναρκωτικών στην περιοχή του Κιλκίς, οι αστυνομικοί έθεσαν αυτόν σε

Στο 60% το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους

Σύμφωνα με Γερμανούς διαπραγματευτές

«Κούρεμα» του ελληνικού χρέους έως και 60% εξετάζουν σύμφωνα με δηλώσεις Γερμανών διαπραγματευτών στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων τα κράτη μέλη της ευρωζώνης.

Πηγές προσκείμενες στη γερμανική κυβέρνηση δήλωσαν ωστόσο ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς για να ληφθεί μια τελική απόφαση όσον αφορά την έκταση του «κουρέματος» του ελληνικού χρέους.

«...θα γίνουν πράματα και θάματα που δεν θα εξηγούνται με τη λογική...»


«...θα γίνουν πράματα και θάματα που δεν θα εξηγούνται με τη λογική...»
Θα χρησιμοποιήσουμε τα λόγια ενός μυστήριου Ρώσου τύπου ο οποίος έχει ένα blog (http://mat-rodina.blogspot.com)

Πρόεδρος της Επιτροπής για την Ευρώπη του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού ο Γερουλάνος


  
Πρόεδρος της Επιτροπής για την Ευρώπη του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού ο Γερουλάνος
Πρόεδρος της Επιτροπής για την Ευρώπη, του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού του ΟΗΕ, για τα επόμενα δύο χρόνια, εκλέχθηκε σήμερα ο υπουργός Πολιτισμού & Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος στο Συνέδριο του ΠΟΤ που πραγματοποιείται στην Κορέα.

Ο κ. Γερουλάνος, αφού ευχαρίστησε τα μέλη του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού για την τιμή που κάνουν στην Ελλάδα

Φλωρίδης: Χρεοκοπία του πολιτικού συστήματος


Picture 0 for Φλωρίδης: Χρεοκοπία του πολιτικού συστήματος«Το πολιτικό σύστημα απογοητεύει την κοινωνία και οδηγεί σε μία βαθιά κρίση προσανατολισμού»
Την εκτίμησή του ότι το υπάρχον πολιτικό σύστημα μπλοκάρει τη χώρα και ότι η οικονομική χρεοκοπία συνοδεύεται από πολιτική χρεοκοπία, εξέφρασε ο πρώην υπουργός κ. Γιώργος Φλωρίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Βήμα της Κυριακής, τέσσερις μήνες μετά την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα.
Συγκεκριμένα, ο κ. Φλωρίδης δήλωσε

Αναζητώντας χρυσό στη Χαλκιδική με το Κατάρ




Το Κατάρ, το πλουσιότερο κράτος του κόσμου, σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις του ΔΝΤ ξεκινά διαδικασίες εξόρυξης του πολύτιμου μετάλλου κατόπιν μάλιστα της πρόσφατης συμφωνίας της Κρατικής Αρχής ( Qatar Investment Authority) για τη χρηματοδότηση της επένδυσης « Ελληνικός Χρυσός » στη βόρεια Χαλκιδική.

Γκραν Πρι Ιαπωνίας: Νικητής ο Μπάτον Πρωταθλητής ο Φέτελ!

Γκραν Πρι Ιαπωνίας: Νικητής ο Μπάτον Πρωταθλητής ο Φέτελ!
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ έγινε ο νεότερος δις Παγκόσμιος πρωταθλητής στη F1, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά τον
τίτλο 4 αγώνες πριν την ολοκλήρωση της σεζόν. Ο Γερμανός μπορεί να μην ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου αλλά η τρίτη θέση που πήρε ήταν υπεραρκετή για να τον στέψει πρωταθλητή. Νικήτής του Ιαπωνικού γκραν πρι ήταν ο Τζένσον Μπάτον που γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο την ανανέωση της συνεργασίας του με την

Ήρθε η μέρα της πολιτικής αποκατάστασης του Άρη Βελουχιώτη


  
Ήρθε η μέρα της πολιτικής αποκατάστασης του Άρη Βελουχιώτη
Εκδήλωση για την πολιτική αποκατάσταση καπετάνιου (και αρχηγού) του ΕΛΑΣ Αρη Βελουχιώτη διοργάνωσε το ΚΚΕ σήμερα στις 11 το πρωί, στην πλατεία Λαού στη Λαμία.


Η εκδήλωση πραγματοποείται στο πλαίσιο της παρουσίασης της απόφασης της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΚΚΕ (16 Ιούλη 2011), σχετικά με τις αποκαταστάσεις του Νίκου Ζαχαριάδη και του Νίκου Βαβούδη και την πολιτική αποκατάσταση του Αρη Βελουχιώτη.

Συνάντηση Μιχάλη Καρχιμάκη με τον Γερουσιαστή της Βραζιλίας, Cristovam Buarque



Ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, συναντήθηκε σήμερα με τον Γερουσιαστή και πρώην υποψήφιο του Δημοκρατικού Εργατικού Κόμματος (PDT) για τις προεδρικές εκλογές της Βραζιλίας, Cristovam Buarque. Στην συνάντηση, ήταν παρούσα η Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων του ΠΑΣΟΚ, Πωλίνα Λάμψα.
Ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, ενημέρωσε τον κ. Buarque για την πολιτική και οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, αναλύοντας τις

Μυλόπουλος για Διαμαντοπούλου: "Υπουργός σε ρόλο... Παιδονόμου!"

Στα άκρα φαίνεται ότι θα φθάσει η αντιπαράθεση υπουργείου Παιδείας και πρυτάνεων µετά την τελευταία κίνηση της υπουργού Άννας Διαµαντοπούλου. Καθώς οι νέες διατάξεις
για τη λειτουργία των ΑΕΙ, τουλάχιστον στο επίπεδο των εκλογικών διαδικασιών που ενδιαφέρουν πρωταρχικά την κυβέρνηση, δεν εφαρµόζονται, το υπουργείο Παιδείας νοµοθέτησε ξανά, αυτή τη φορά επί το αυστηρότερον!
Με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή και