Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Αιχμηρή απάντηση Μαξίμου σε Πανούση για τις καταγγελίες

Ολιγόλογη πλην φαρμακερή η ανακοίνωση που εκδόθηκε το απόγευμα της Κυριακής και μάλιστα από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού για τις καταγγελίες Πανούση.  
Χαρακτηρίζει «εξαιρετικά σοβαρές» τις καταγγελίες, εγκαλεί τον κ. Πανούση για το ότι τις «περιφέρει» στα ΜΜΕ και του υποδεικνύει την δικαιοσύνη. 

Του Παντελή Οικονόμου : Πως μπορούμε να ξεπεράσουμε το προσφυγικό δράμα.

Το δράμα των προσφύγων στο Αιγαίο έχει πάρει πρωτοφανείς διαστάσεις. Εδώ και καιρό, ανθρώπινες ζωές χάνονται, σχεδόν κάθε μέρα. Αυτό το κακό οφείλεται σε πολλές και μεγάλες αστοχίες που είναι ανάγκη να  διορθώσουμε γρήγορα. Είναι βέβαιο ότι δεν έχουμε και χρειαζόμαστε:

Παραιτήθηκε ο γγ του υπ. Παιδείας Δ. Χασάπης

Ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας Δημήτρης Χασάπης έχει υποβάλλει σύμφωνα με πληροφορίες την παραίτηση του στον Νίκο Φίλη.
Ο κ. Χασάπης  είχε αναλάβει καθήκοντα γγ επί

Σκληρή απάντηση Πανούση σε Τσίπρα

«Χαίρομαι που ο Πρωθυπουργός θέλει να δει στις εφημερίδες τα ονόματα των εμπλεκομένων, τα οποία ασφαλώς και θα διαρρεύσουν, όχι με δικιά μου ευθύνη» αναφέρει ο τέως υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης απαντώντας στην ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου και προσθέτει:
«Μάλλον αυτό θα δημιουργήσει μεγαλύτερο πολιτικό πρόβλημα

Παναγροτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα στις 18 Νοεμβρίου

Στο γενικό προσκλητήριο που απεύθυναν προ ημερών αγρότες και κτηνοτρόφοι από την Κρήτη για διενέργεια πανελλήνιου συλλαλητηρίου του κλάδου στις 18 Νοεμβρίου στην Αθήνα, στο Σύνταγμα, ανταποκρίνονται αγρότες και κτηνοτρόφοι οι οποίοι συνεδρίασαν σήμερα στον Πλατύκαμπο.
Οι συμμετέχοντες στη συνεδρίαση είπαν ομόφωνα «ναι» στη συμμετοχή

Λαγκάρντ: Οι τιμές του πετρελαίου θα παραμείνουν χαμηλές για χρόνια

Η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ κάλεσε την Κυριακή τις χώρες του Κόλπου να προχωρήσουν σε δημοσιονομικές προσαρμογές για να αντιμετωπίσουν την πτώση των τιμών του πετρελαίου, για τις οποίες προβλέπει ότι θα παραμείνουν σε χαμηλά επίπεδα

Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου αύριο ο Πανούσης για να καταθέσει τα στοιχεία

Σύμφωνα με το iefimerida ο κ. Πανούσης νωρίς το πρωί της Δευτέρας θα επικοινωνήσει με την κυρία Κουτζαμάνη και θα της ζητήσει συνάντηση προκειμένου να της θέσει υπόψη τα στοιχεία που έχει για τις σχέσεις πολιτικών προσώπων με την τρομοκρατία που αποκάλυψε σε συνέντευξή

Την ερώτηση του Ανδρουλάκη προκάλεσαν οι δηλώσεις Γιούνκερ

Ερώτηση προς τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, κατέθεσε ο ευρωβουλευτής της Ελιάς Νίκος Ανδρουλάκης, με αφορμή τις δηλώσεις του για το ζήτημα των κοινών περιπολιών Ελλάδας και Τουρκίας ως μέσο για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης, οι οποίες και προκάλεσαν το κοινό αίσθημα στην χώρα μας.
«Σε εκδήλωση στην Φρανκφούρτη, ο Πρόεδρος κ. Γιούνκερ

Τουλάχιστον 10.000 πρόσφυγες εγκλωβισμένοι στα σύνορα Ελλάδας - ΠΓΔΜ

Με πολύ αργούς ρυθμούς γίνεται η μετακίνηση προσφύγων και μεταναστών από την Ελλάδα στην ΠΓΔΜ με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν στην περιοχή του μεθοριακού σταθμού Ειδομένης Κιλκίς χιλιάδες άτομα.
Όπως είπε στο ΑΠΕ– ΜΠΕ ο επικεφαλής της Συντονιστικής Διεύθυνσης του Κέντρου Υγείας

Μεϊμαράκης: Πριν πάει ο Τσίπρας στη Τουρκία να ξεκαθαρίσει αν είναι γενοκτόνια ή εθνοκάθαρση

Nα ξεκαθαρίσει το θέμα που δημιουργήθηκε με τις δηλώσεις του Νίκου Φίλη καλεί για άλλη μια φορά τον πρωθυπουργό ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ειδικά τώρα που επίκειται το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στην Τουρκία.
«Ο πρωθυπουργός ποιεί τη νήσσαν» τονίζει και ζητεί «πριν πάει στην Τουρκία να έχει ξεκαθαρίσει αν είναι Γενοκτονία ή αν είναι Εθνοκάθαρση».
Ολόκληρη η δήλωση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη:

Νικητής στον Μαραθώνιο ανδρών για τρίτη συνεχή χρονιά ο Χριστόφορος Μερούσης

Ο Χριστόφορος Μερούσης για τρίτη συνεχή χρονιά και με επίδοση 2:21.22, αναδείχθηκε νικητής στον Μαραθώνιο ανδρών, που ολοκληρώθηκε με την συμμετοχή πλέον των 15.000 δρομέων στην κλασσική διαδρομή Μαραθώνας-Αθήνα, απόστασης 42.195 μέτρων.
Στην δεύτερη θέση -με το ένατο μετάλλιο του στην διοργάνωση- τερμάτισε ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος (2:27.03) και στην τρίτη ο Δημοσθένης

Δραγασάκης: Αρχές του 2016 οι προυποθέσεις για κατάργηση των capital controls

«Δεν υπάρχουν περιθώρια για εφησυχασμό» στο θέμα της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, για την οποία «υπάρχουν οι προϋποθέσεις να έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία εντός του έτους» δηλώνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης σε συνέντευξή του στην

ΠΑΣΟΚ: Σοβαρά ερωτήματα για τη μη σύλληψη των δραστών της επίθεσης στον Κουμουτσάκο

Ανακοίνωση με την οποία σχολιάζει αρνητικά το γεγονός πως δεν έχουν συλληφθεί ακόμη οι δράστες της επίθεσης στον Γιώργο Κουμουτσάκο, εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ.
Αναλυτικά η ανακοίνση

Ποτάμι: Να πάρει θέση ο Τσίπρας για τις συνταρακτικές αποκαλύψεις Πανούση

Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης, αλλά και την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα ζητά το Ποτάμι, μετά από τις αποκαλύψεις του Γιάννη Πανούση.
Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη κατήγγειλε σε συνέντευξή του σχέδιο φυσικής και πολιτικής εξόντωσής του, κάνοντας λόγο για πολιτικούς που έχουν σχέση με τρομοκράτες.

«Βόμβες» Πανούση: Πολιτικοί που έχουν σχέση με τρομοκράτες απειλούν την ζωή μου

Συνταρακτικές είναι οι αποκαλύψεις που κάνει ο τέως υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, ο οποίος καταγγέλλει σχέδιο φυσικής και πολιτικής εξόντωσής του.
Σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα», ο κ. Πανούσης δηλώνει:«Πολιτικοί που έχουν σχέση με τρομοκράτες απειλούν τη ζωή μου» και προσθέτει: «Το πόσο ψηλά είναι κι ως πού

ΠΟΙΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Ανατροπές στα τέλη κυκλοφορίας έρχονται με το σχέδιο που προωθεί ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης, καθώς όλοι οι ιδιοκτήτες οχημάτων θα κληθούν να καταβάλουν τέλη...

Σύμφωνα με την Καθημερινή, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα εκδοθούν δύο υπουργικές αποφάσεις που

ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ...

Δυναμικό αγροτικό συλλαλητήριο, με την παρουσία πολλών τρακτέρ που κατέκλυσαν...
την πλατεία της πόλης και τους γύρω δρόμους, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο  στον Τύρναβο.


Το συλλαλητήριο οργάνωσαν αγροτικοί σύλλογοι και συνεταιριστικές οργανώσεις της περιοχής, με κεντρικό διοργανωτή τον Αγροτικό Σύλλογο

Σουηδία: Τέλος στο 8ωρο! - Έξι ώρες εργασίας για μεγαλύτερη παραγωγικότητα

Σε αντίθεση με την Ελλάδα, όπου τα τελευταία χρόνια οι συνθήκες εργασίας προσομοιάζουν περισσότερο στον Μεσαίωνα, στη Σουηδία η εικόνα φαίνεται ιδανική στην αγορά εργασίας, με τις επιχειρήσεις να υιοθετούν την εξάωρη απασχόληση (χωρίς όμως περικοπή των μισθών). Ο λόγος γι' αυτό; Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι Σουηδοί μάνατζερ, οι υπάλληλοι που απασχολούνται λιγότερο είναι πιο

Μιχάλης Καρχιμάκης : Nα πάρουν θέση οι συντεταγμένοι θεσμοί της πολιτείας .

Αν υπάρχει σχέδιο απειλής και φυσικής εξόντωσης του π.υπουργου προστασίας του πολίτη,

Αν υπάρχουν πολιτικοί που οπως υποστηρίζει δημόσια,οτι γνωρίζει,που ανέχονται ,και σχετίζονται   με τρομοκράτες απειλώντας την ζωη του,

Αν υπάρχει κατάθεση σε συμβολαιογραφική απο τον π.υπουργο για το πόσο

Με εντολή Κασιδιάρη ο ξυλοδαρμός Κουμουτσάκου λέει αυτόπτης μάρτυρας

Ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε  σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα το γενικό πρόσταγμα στο τάγμα που επιτέθηκε και ξυλοκόπησε τον βουλευτή της ΝΔ Γ. Κουμουτσάκο στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στην εκδήλωση των Ποντίων.
Στην κατάθεση του που έχει περιληφθεί στην

Χρ. Σπίρτζης από Θεσσαλονίκη: Στόχος είναι να βγούμε από την κρίση μέσα από ένα μεγάλο πρόγραμμα υποδομών

"Μάχη" για το ΕΣΠΑ δίνει η κυβέρνηση προκειμένου να μην απορροφηθούν κονδύλια της νέας προγραμματικής περιόδου, όπως τόνισε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης.
Ο κ. Σπίρτζης, ο οποίος παρευρέθηκε σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη, μίλησε ακόμη για τους στόχους της κυβέρνησης όσον αφορά τις υποδομές.