Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Κιλκίς: Καταδικάστηκε διοικητική υπάλληλος του νοσοκομείου για "φακελάκι"

Αποτέλεσμα εικόνας για Κιλκίς: Καταδικάστηκε διοικητική υπάλληλος του νοσοκομείου για "φακελάκι"Σε φυλάκιση 18 μηνών, με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε υπάλληλος του νοσοκομείου Κιλκίς, η οποία παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία, ύστερα από καταγγελία ότι απαίτησε «φακελάκι» 500 ευρώ προκειμένου να μεσολαβήσει για την τακτοποίηση θέμα διοικητικής φύσης για λογαριασμό ασθενούς.

«Λύσεις» στο προσφυγικό με… απόβαση των ΜΑΤ στα νησιά

Αντιμέτωπη με τον πιο αντιδημοκρατικό εαυτό της και με την ίδια την διχαστική προεκλογική ρητορική της βρίσκεται από σήμερα η κυβέρνηση στο μέτωπο του προσφυγικού. Μετά από επτά μήνες παλινωδιών, τοποθετήσεις και αλλαγές τουλάχιστον δέκα διαφορετικών αρμοδίων και συντονιστών, κατάργηση και

Λ. Κατσέλη: «Βόμβα» στα θεμέλια της Δημοκρατίας οι μαζικοί πλειστηριασμοί

Αποτέλεσμα εικόνας για Λ. Κατσέλη: «Βόμβα» στα θεμέλια της Δημοκρατίας οι μαζικοί πλειστηριασμοίΒόμβα» στα θεμέλια της Δημοκρατίας και «κακό» για την Οικονομία και τις ίδιες τις τράπεζες χαρακτήρισε η πρώην υπουργός Οικονομίας και «δημιουργός» του «νόμου Κατσέλη» τους πλειστηριασμούς για την προστασία της Α' κατοικίας, Λούκα Κατσέλη.

Αλέξης Χαρίτσης: Η κυβέρνηση θα βρει τους νησιώτες απέναντι στη ρατσιστική της ρητορεία

Αποτέλεσμα εικόνας για Αλέξης ΧαρίτσηςΠυρά κατά της κυβέρνησης στην οποία καταλογίζει ότι «προσπαθεί να συνδέσει την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κορονοϊό με τον εγκλεισμό των προσφύγων και μεταναστών», εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, με σημερινή δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Αλέξη Χαρίτση.

Αυτόματος συμψηφισμός οφειλών του Δημοσίου σε ιδιώτες με τα χρέη τους στην εφορία


Αποτέλεσμα εικόνας για Αυτόματος συμψηφισμός οφειλών του Δημοσίου σε ιδιώτες με τα χρέη τους στην εφορία
Αυτόματα γίνεται πλέον ο συμψηφισμός των οφειλών δημόσιων φορέων με βεβαιωμένες οφειλές που έχουν ιδιώτες στην εφορία, καθώς τέθηκε σε λειτουργία σχετική εφαρμογή από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης και την ΑΑΔΕ.

Κτηματολόγιο: Δεύτερη ευκαιρία για τους ιδιοκτήτες ακινήτων - Όλες οι λεπτομέρειες

Αποτέλεσμα εικόνας για Κτηματολόγιο: Δεύτερη ευκαιρία για τους ιδιοκτήτες ακινήτων - Όλες οι λεπτομέρειεςΔεύτερη ευκαιρία δίνει ο Φορέας “Ελληνικό Κτηματολόγιο” σε όσους ιδιοκτήτες διαθέτουν περιουσία στον Δήμο Αθηναίων και δεν έχουν ελέγξει τα στοιχεία τους. Όπως αναφέρει η εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΆ”, επί της ουσίας θα επαναληφθεί η φάση της προανάρτησης (η οποία τυπικά έληξε στις 23 Αυγούστου 2019) έως ότου

Επικουρικές: Τον Ιούνιο οι αυξήσεις σε 250.000 συντάξεις - Σε ποιους θα δοθούν

Αποτέλεσμα εικόνας για Επικουρικές: Τον Ιούνιο οι αυξήσεις σε 250.000 συντάξεις - Σε ποιους θα δοθούν
Τον Ιούνιο αναμένεται να δοθούν αυξήσεις σε 250.000 επικουρικές συντάξεις δικαιούχων.Όπως αναφέρει η εφημερίδα ”Καθημερινή”, οι αυξήσεις αυτές θα δοθούν αναδρομικά από την 1η Οκτωβρίου του 2019 και εφάπαξ μαζί με τις συντάξεις του Ιουνίου.

Κουτσούμπας: Η κυβέρνηση να αποσύρει τις δυνάμεις καταστολής από τα νησιά

Αποτέλεσμα εικόνας για Κουτσούμπας: Η κυβέρνηση να αποσύρει τις δυνάμεις καταστολής από τα νησιά«Η κυβέρνηση, αντί να στείλει πλοία στα νησιά του Αιγαίου για να απεγκλωβίσει τους χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες, όπως δικαίως διεκδικούν οι νησιώτες μας, οργάνωσε την νυχτερινή απόβαση και την βάρβαρη εισβολή των ΜΑΤ, σε Λέσβο και Χίο, κατά των νησιωτών, που αγωνίζονται να μην γίνουν τα νησιά τους

Αίγυπτος: Τριήμερο πένθος για το θάνατο του Χόσνι Μουμπάρακ - Αύριο η κηδεία του

Αποτέλεσμα εικόνας για Αίγυπτος: Τριήμερο πένθος για το θάνατο του Χόσνι Μουμπάρακ - Αύριο η κηδεία τουΤη «μεγάλη θλίψη» της εξέφρασε η Αιγυπτιακή προεδρία για το θάνατο του πρώην Αιγυπτίου Προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ και κήρυξε από αύριο, Τετάρτη, τριήμερο δημόσιο πένθος.Ο πρώην Πρόεδρος, που ανετράπη κατά την Αιγυπτιακή Επανάσταση το 2011, έπειτα από 30 χρόνια στην εξουσία, πέθανε σήμερα σε ηλικία 91 ετών.

Ο Ερντογάν μετράει νεκρούς στη Λιβύη

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο Ερντογάν μετράει νεκρούς στη ΛιβύηΔύο Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν στη Λιβύη, όπου η Άγκυρα έχει αναπτύξει στρατιωτικούς για να υποστηρίξει την κυβέρνηση της Τρίπολης, δήλωσε την Τρίτη ο πρόεδρος της χώρας Ταγίπ Ερντογάν.Το Σάββατο είχε παραδεχθεί πως στρατιώτες έχουν σκοτωθεί στη Λιβύη, χωρίς όμως να διευκρινίσει πόσοι.

Γεννηματά: "Μετά την ανεργία, το πρόβλημα της εποχής είναι ο φτωχός εργαζόμενος"

Η Φώφη Γεννηματά στο 37ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ«Συνδικάτα ισχυρά με λόγο και ρόλο, θεσμικοί συνομιλητές για την παραγωγική ανασυγκρότηση και τη στήριξη των εργαζομένων». Αυτή την αρχή διατύπωσε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, στο χαιρετισμό της στο συνέδριο της ΓΣΕΕ, καλώντας παράλληλα το συνδικαλιστικό κίνημα να αναλάβει το ίδιο την

Μνημόνιο της κυβέρνησης με FIFA-UEFA: Τι προβλέπει

Συνάντηση του προέδρου της Uefa Αλεξάντερ Τσεφερίν με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη
Έπειτα από 35 λεπτά ολοκληρώθηκε το πρωί της Τρίτης (25/2) στο Μέγαρο Μαξίμου η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν και τον αντιπρόεδρο της FIFA, Γκρεγκ Κλαρκ.

Αχτσιόγλου για το νέο ασφαλιστικό: Εννέα στους δέκα συνταξιούχους χάνουν εισόδημα

Αποτέλεσμα εικόνας για Αχτσιόγλου για το νέο ασφαλιστικό:«Το ασφαλιστικό νομοσχέδιο ήρθε στη Βουλή μετά από μια μακρά περίοδο επικοινωνιακού ορυμαγδού και ακραίας προπαγάνδας για δήθεν γενικευμένες αυξήσεις στις συντάξεις και μειώσεις στις εισφορές», τόνισε η Έφη Αχτσιόγλου στην Ολομέλεια της Βουλής, προσθέτοντας ότι «η πραγματικότητα είναι ότι οι 9 στους 10 συνταξιούχοι χάνουν εισόδημα και ένας κερδίζει. 

ΑΠΘ: Σάρωσαν οι φοιτητές της Νομικής Σχολής στον μεγαλύτερο διαγωνισμό εικονικής δίκης διεθνούς δικαίου

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο ΘεσσαλονίκηςΟι φοιτήτριες Ελένη Μπιτζίκα (4ο έτος), Αγγελική Τοσούνογλου (3ο έτος) και ο φοιτητής Χρήστος Ζώης (6ο έτος) κατέκτησαν το βραβείο για το καλύτερο δικόγραφο στον εθνικό γύρο του Διεθνούς Διαγωνισμού Εικονικής Δίκης στο Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο «Philip C. Jessup International Law Moot Court», που

Το δίκτυο ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ : Eκδήλωση - ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΜΟΙΒΑΙΑΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Το δίκτυο ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ : Eκδήλωση - ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ