Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κορονοϊός κολλάει στην Αγία Παρασκευή και στην Κυψέλη, αλλά όχι στην Ομόνοια

Από τον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασαν τα σημερινά αποκαλυπτήρια της ανακαινισμένης πλατείας Ομονοίας, αφήνοντας αιχμές για την κυβέρνηση σχετικά με τη συγκέντρωση πολιτών στις πλατείες.

Τουρκία: Αρχίζουμε έρευνες στις περιοχές που ορίζονται στο μνημόνιο με τη Λιβύη

Μνημόνιο Τουρκίας - Λιβύης: Ανησυχία στην Ελλάδα εν όψει της ...Σε δηλώσεις του στο πρακτορείο Anadolu, ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας υποστήριξε ότι «αυτοί που ήθελαν να κρατήσουν την Τουρκία εκτός εξίσωσης στη Μεσόγειο, έμειναν τώρα οι ίδιοι εκτός παιχνιδιού».

Την αποπομπή του υφυπουργού στον πρωθυπουργό, Ακη Σκέρτσου ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Την αποπομπή του Ακη Σκέρτσου ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Αφορμή είναι η ανάρτηση του κ. Σκέρτσου με τη οποία σχολιάζει τη αγόρευση και πρόταση της εισαγγελέως στην δίκη Τοπαλούδη.Στην ανάρτησή του ο κ. Σκέρτσος σημείωνε μεταξύ άλλων: «Τα δικαστήρια δεν είναι "λαϊκή απογευματινή".

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αύριο στις Μουριές

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αύριο (15/5) στις Μουριές | politic.grΚλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας θα βρίσκεται αύριο, Παρασκευή 15 Μαΐου 2020, στις Μουριές, προκειμένου να κάνει προληπτικούς ελέγχους για τον κορονοϊό σε όλους όσους μετανάστες φιλοξενούνται στο ξενοδοχείο «Δήμητρα» του Σ.Σ. Μουριών.

Νίκος Ανδρουλάκης : Η ενίσχυση του rescEU βασικό συστατικό του Τρίτου Πυλώνα του Ευρωπαϊκού Σχεδίου Ανάκαμψης

Τηλεδιάσκεψη με τον Επίτροπο Διαχείρισης Κρίσεων κ. Lenarcic είχε ο Ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος είναι ο εισηγητής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας.

Αριστεύει και στα… δάνεια η ΝΔ: Οφείλει πάνω από 308 εκατ. ευρώ στις τράπεζες!

«Άριστα» και στις δανειακές υποχρεώσεις παίρνει η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη που έσπασε κάθε ρεκόρ oοφειλών προς τις τράπεζες.
Όπως προκύπτει από τον ισολογισμό του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας προστέθηκαν περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ οφειλές προς τις τράπεζες, μέσα σε έναν χρόνο.

Γεννηματά: Μόνο από την σοσιαλδημοκρατία θα έρθουν απαντήσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 για την κυβερνητική πολιτική εν μέσω κρίσης λόγω της πανδημίας, λέγοντας πως υπάρχουν δύο δρόμοι για την αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών.

Στην Ερμού ο Κυριάκος Μητσοτάκης - "Άλλη ιστορία από τον Ιούνιο"

Την ευκαιρία να δει από κοντά την κατάσταση στην αγορά, λίγες μέρες μετά την έναρξη της σταδιακής επιστροφής στην κανονικότητα είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Βόλτα Τσίπρα στην Αθήνα - Συνομίλησε με καταστηματάρχες και εργαζόμενους

5079614.jpgΤην ευκαιρία να συνομιλήσει με καταστηματάρχες και εργαζόμενους για τα προβλήματα και την προσαρμογή τους, περνώντας από την πρώτη φάση της πανδημίας στη δεύτερη, είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος

Φοροτιμωρία για τους εργαζομένους με δύο παιδιά: Πόσα πληρώνουν σε φόρους και εισφορές

Φοροτιμωρία για τους εργαζομένους με δύο παιδιά: Πόσα πληρώνουν σε ...Τη δεύτερη θέση ανάμεσα στις 36 χώρες του ΟΟΣΑ καταλαμβάνει η Ελλάδα όσον αφορά την υψηλότερη φορολόγηση εργαζομένων με τα παιδιά, όπως προκύπτει από στοιχεία της νέας έκθεσης του Tax Foundation τα οποία παρουσίασε το

Παγκόσμιο φαινόμενο: Ερχεται καύσωνας με 40άρια στην Ελλάδα, η μεγαλύτερη απόκλιση θερμοκρασίας στον πλανήτη!

Ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες καταγράφονται στην Ανατολική Μεσόγειο κατά το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου 2020, όπως αναφέρει το meteo στην πρόγνωσή του για τον καιρό. Και η χώρα μας αναμένεται να χτυπηθεί από καύσωνα το Σαββατοκύριακο.

Κώδικας Ψηφιακής Διακυβέρνησης: Επτά σημαντικές καινοτομίες για τον πολίτη με ένα κλικ

Σημαντικές αλλαγές στη ζωή των Ελλήνων φέρνει ο Κώδικας Ψηφιακής Διακυβέρνησης που πρόκειται να τεθεί σε διαβούλευση στην Βουλή τις επόμενες ημέρες.Νέες συνήθειες, λιγότερες διαδικασίες και κυρίως λιγότερη γραφειοκρατία