Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Ποτάμι: Έτσι χάθηκαν 11,6 δισ μέσα σε 6 μήνες

Ένα γράφημα για το πως χάθηκαν 11,6 δισ ευρώ από την ελληνική οικονομία μέσα σε 6 μήνες διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έδωσε στη δημοσιότητα το Ποτάμι. 
Δείτε το γράφημα:

Γιάννης Μανιάτης : ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Μετά τη σημερινή απόφαση του ΣτΕ για τη μη έγκριση της τεχνικής μελέτης της «Ελληνικός Χρυσός» στην Χαλκιδική από το ΥΠΑΠΕΝ, η ελληνική κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός κ.Α. Τσίπρας θα πρέπει να καταλάβουν ότι η ψηφοφοφηρία και οι έκνομες ενέργειες τελείωσαν.
Ο Ορυκτός πλούτος της χώρας αποτελεί την ελπίδα του έθνους για

Ομάδες εργασίας για τους γαλάζιους βουλευτές

Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη, τοποθετούνται στις Ομάδες Εργασίας, κατά θεματική ενότητα, οι κάτωθι Βουλευτές:
Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων

Παραιτήθηκαν 15 μέλη της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Θεσσαλονίκης

Tην παραίτηση τους από την Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Α Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσαν 15 μέλη της, γνωστοποιώντας πως προσχωρούν στην Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.
"Δηλώνουμε ότι θα υπερασπιστούμε το περήφανο και μαζικό ΟΧΙ του λαού μας στο δημοψήφισμα, μέσα από τις γραμμές της Λαϊκής Ενότητας – ΛΑΕ , με στόχο την ακύρωση των μνημονίων και της λιτότητας,

Γεννηματά: Ο λαός θα πληρώσει τον λογαριασμό των capital controls

Συνάντηση με το Προεδρείο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών είχε σήμερα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.
«Η χώρα έχει υποστεί εξαιρετικά μεγάλη ζημιά από την εφαρμογή των capital controls, αλλά και από τα λάθη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», είπε χαρακτηριστικά μετά το πέρας της συνάντηση η

Μπακογιάννη: Κιμπάρης, ντόμπρος και εξαιρετικός ως πρόεδρος ο Μεϊμαράκης

Θετικότατα ήταν τα σχόλια της βουλευτού της ΝΔ, Ντόρας Μπακογιάννη για τον πρόεδρο του κόμματος, Ευάγγελο Μεϊμαράκη σε πρωινή εκπομπή του MEGA.  Μάλιστα η κ. Μπακογιάννη δεν δίστασε να πετάξει τα βέλη της και προς τον Αντώνη Σαμαρά.«Όλους τους αρχηγούς πλην του Σαμαρά έχω υποστηρίξει. Τον Σαμαρά δεν τον υποστήριξα, δεν υπάρχει αμφιβολία. Και δεν μπορούσα κιόλας και θα ήταν και λίγο ψεύτικο εκ μέρους μου και δεν

Τσίπρας: Δεν θα είμαι πρωθυπουργός σε κυβέρνηση συνεργασίας

Την πρώτη προεκλογική συνέντευξη έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας στο κανάλι Alpha και έβγαλε ειδήσεις για το μετεκλογικό σκηνικό.
Σημεία από την συνέντευξη του πρωθυπουργού:
Για το χρόνο των εκλογών
  • Είναι ωρα για απολογισμό, αισθάνομαι άνετα που έχω τη δυνατότητα σε μια κρίσιμη

ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών : Πλαίσιο θέσεων, προτεραιοτήτων και διαδικασιών εκλογικών συνεργασιών

Το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών, δίνει στη δημοσιότητα το πλαίσιο των θέσεων, των προτεραιοτήτων και των διαδικασιών, με βάση το οποίο συζητά τις δυνατότητες εκλογικών

Επίθεση Θεοδωράκη στην κυβέρνηση: Διόριζαν συγγενείς και φίλους, ήταν έτοιμοι για το δικό τους πλιάτσικο

«Η χώρα έχει ανάγκη από μια κυβέρνηση που θα αποφασίζει. Και, δυστυχώς, τέτοια κυβέρνηση δεν έχει» δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, κατά την πρώτη του ομιλία εν όψει των επερχόμενων εκλογών.
«Εμείς ξέρουμε, εμείς μπορούμε», ανέφερε ο κ. Θεοδωράκης μιλώντας στο Αίθριο του

18 βουλευτές της ΝΔ φωτογραφίζουν τον Χαϊκάλη για την off shore εταιρεία

Την υπόθεση του υπουργού με την offshore εταιρία επαναφέρουν στο προσκήνιο 18 βουλευτές της ΝΔ με νέα τους ερώτηση προς τον πρωθυπουργό και τους αρμόδιους για θέματα Διαφάνειας υπουργούς.
Συγκεκριμένα το κείμενο που υπογράφεται από 18 «γαλάζιους» βουλευτές αναφέρει: