Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Ο καρκίνος παραμένει το κύριο αίτιο θανάτου

Ο καρκίνος παραμένει το κύριο αίτιο θανάτου
Ο καρκίνος παραμένει μία από τις μεγαλύτερες αιτίες θανάτου για τον άνθρωπο, παρά το γεγονός ότι έχουν γίνει άλματα προόδου για την αντιμετώπιση αρκετών μορφών του σε πρώιμο στάδιο.Σε μια σύντομη και απλοϊκή εκδοχή, ο καρκίνος δημιουργείται όταν κάποια φυσιολογικά κύτταρα αρχίζουν να πολλαπλασιάζονται

Του Πάρι Κουκουλόπουλου : Εποχή για πολύ σανό και λίγα δικαιώματα

Κουκουλόπουλος: Πλήρης στήριξη στους ροδακινοπαραγωγούςΣτην πρόσφατη ομιλία του στην Κομοτηνή ο κ. Τσίπρας είπε μεταξύ των άλλων «…ανοίγουμε πλέον τη διαδικασία σύγκλισης των δικαιωμάτων, προκείμενου να αποκατασταθούν αδικίες εις βάρος κυρίως των νέων αγροτών, καθώς και μονομέρειες υπέρ συγκεκριμένων συμφερόντων…».

Ξεκίνησε τις συναντήσεις της η Φώφη Γεννηματά με στελέχη της κεντροαριστεράς

Πυκνώνουν οι συναντήσεις και οι επαφές της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Φώφης Γεννηματά, με τα κόμματα, τις κινήσεις και τους συνυποψηφίους της, για να προχωρήσουν στα επόμενα βήματα και να «τρέξουν» οι διαδικασίες του ιδρυτικού συνεδρίου του νέου προοδευτικού φορέα.

Ποιοι θα δέχονται μηνιαίους λογαριασμούς της ΔΕΗ

Μηνιαίους λογαριασμούς θα εκδίδει σύντομα η ΔΕΗ σύμφωνα με όσα ανήγγειλε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Επιχείρησης, Μανώλης Παναγιωτάκης.Μηνιαίους λογαριασμούς θα εκδίδει σύντομα η ΔΕΗ σύμφωνα με όσα ανήγγειλε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Επιχείρησης, Μανώλης

Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι απλά ιδέα... τώρα γίνεται και κοκτέιλ μπαρ!

to-pasok-den-einai-apla-idea-twra-ginetai-kai-kokteil-mparΑνοίγει τις πόρτες του το πρώτο καταπράσινο, πασοκικό μαγαζί. Το πρώτο ξεκάθαρα σοσιαλιστικό στέκι με το όνομα "Η Αλλαγή" εγκαθίσταται στο Γκάζι. 
Πίσω από το πρωτότυπο εγχείρημα βρίσκεται μία

Καρχιμακης:ουδέποτε ανευρέθησαν έγγραφα της ΕΥΠ στην κατοχή μου,το επιβεβαιώνει και πόρισμα της υπηρεσίας εθνικής ασφαλείας της χώρας.

Καρχιμάκης: Επιτακτικός ο εκσυγχρονισμός του μοντέλου απονομής δικαιοσύνηςΕπειδή ο ευρωβουλευτής κ.Παπαδημουλης σχολιάζοντας το θέμα που εχει ανακύψει με τα απόρρητα έγγραφα του Υπ.αμυνας,που υπήρξαν στην κατοχή του συναδέλφου Ανδρέα Λοβερδου , αναφέρθηκε σε εμένα οτι διώκομαι για κακούργημα για κατοχή απόρρητων εγγράφων,
Θέλω να διευκρινίσω για πολλαπλή φορά.

Πέλλα: Υπεξαίρεσε 30.000 ευρώ από αγρότη προσποιούμενος τον υπεύθυνο των ΕΛΓΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για agrotisΠροσποιούμενος τον υπεύθυνο των ΕΛΓΑ 56χρονος κατηγορείται ότι εξαπάτησε 77χρονο αγρότη, από τον οποίο φέρεται να απέσπασε πάνω από 30.000 ευρώ, με «δέλεαρ» τη δήθεν ένταξή του σε κρατικό πρόγραμμα επιδότησης.

Λουτρό αίματος στο Σινά με 235 νεκρούς -Επίθεση 40 ενόπλων σε τέμενος

Λουτρό αίματος στο Σινά με 235 νεκρούς -Επίθεση 40 ενόπλων σε τέμενος [εικόνες & βίντεο]Επίθεση δεκάδων ενόπλων με νεκρούς πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής σε τέμενος στο βόρειο Σινά, στην Αίγυπτο.\Διεθνή μέσα ενημέρωσης σύμφωνα με μαρτυρίες, κάνουν λόγο για επίθεση με βόμβα και όπλα από

Η υπουργική απόφαση για το κοινωνικό μέρισμα -Τα κριτήρια, οι δικαιούχοι, πίνακες με παραδείγματα

Με ένα σποτ σε στιλ... Αλέξη δώστα όλα, στο οποίο ο πρωθυπουργός εμφανίζεται να υπογράφει την υπουργική απόφαση για το κοινωνικό μέρισμα, γιόρτασε η κυβέρνηση την υπογραφή της σχετικής υπουργικής απόφασης. 

Εγκρίθηκε η εξαγορά του Epsilon από τον Ιβάν Σαββίδη

undefined
Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Ανταγωνισμού η εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού "Epsilon" από την εταιρεία του Ιβάν Σαββίδη "DIMERA MEDIAINVESTMENTS LTD.

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε η Επιτροπή Ανταγωνισμού: