Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Γεννηματά: "Φιλελεύθερος ο Μητσοτάκης, δεν μοιάζει με τις απόψεις του ΠΑΣΟΚ"

Γεννηματά: "Φιλελεύθερος ο Μητσοτάκης, δεν μοιάζει με τις απόψεις του ΠΑΣΟΚ" - Κεντρική ΕικόναΔεν εκτιμά πως υπάρχει λόγος ανησυχίας για το ΠΑΣΟΚ λόγω της εκλογής του Κυριάκου Μητσοτάκη στην αρχηγία της ΝΔ η Φώφη Γεννηματά. Μιλώντας στην εκπομπή Focus της ΕΡΤ η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως ο νέος αρχηγός θα ακολουθήσει μία φιλελεύθερη πολιτική, η οποία δεν μοιάζει με εκείνη του κόμματός της.

Ο Νίκος Δένδιας Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ

 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Ο Νίκος Δένδιας Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ - Κεντρική ΕικόναΣύμφωνα με πληροφορίες o Νίκος Δένδιας έχει κλειδώσει για την θέση του πρώτου κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκτιμά πάρα πολύ τις ικανότητες του πρώην υπουργού και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την απόφαση  κάνοντας

«Ντου» εκπαιδευτικών και φοιτητών στην συζήτηση για την Δημόσια Παιδεία - Ματαίωσαν την «πρεμιέρα»

«Ντου» εκπαιδευτικών και φοιτητών στην συζήτηση για την Δημόσια Παιδεία - Ματαίωσαν την «πρεμιέρα» [εικόνες]Εκπαιδευτικοί και φοιτητές εισέβαλαν στην αίθουσα που είχε προγραμματιστεί να φιλοξενήσει την πρώτη δημόσια συζήτηση για την Παιδεία.
Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης, για τα κενά που υπάρχουν στα σχολεία, το ασφαλιστικό αλλά και τις συνθήκες

Συνάντηση Κ. Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ

28_20143061.-456x300.jpgΘέματα που αφορούν τη νέα γενιά, καθώς και οργανωτικά ζητήματα, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Σάκη Ιωαννίδη, την Τρίτη.
Οι δύο άνδρες συζήτησαν και για την «καταστροφική», όπως αναφέρει σε

Παπαθανάσης, Μπεκίρης, Λαζαρίδης: Οι τρεις πρώτες αλλαγές του Κυριάκου Μητσοτάκη σε θέσεις-κλειδιά

Παπαθανάσης, Μπεκίρης, Λαζαρίδης: Οι τρεις πρώτες αλλαγές του Κυριάκου Μητσοτάκη σε θέσεις-κλειδιάΤα τρία πρώτα ονόματα που αναλαμβάνουν θέσεις - κλειδιά στη ΝΔ ανακοινώθηκαν και επισήμως.
Ετσι, με απόφαση του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, ορίζονται Γενικός Διευθυντής του κόμματος, ο μηχανολόγος–μηχανικός Νίκος Παπαθανάσης, Διευθυντής Γραφείου Προέδρου του κόμματος, ο πρώην

Στους δημοσιογράφους τα «έριξε» για τις δηλώσεις του ο Γρηγοράκος περί συμπόρευσης με τον Μητσοτάκη

Στους δημοσιογράφους τα «έριξε» για τις δηλώσεις του ο Γρηγοράκος περί συμπόρευσης με τον ΜητσοτάκηΛήξαν θεωρείται το «συμβάν» ΠΑΣΟΚ και Λεωνίδα Γρηγοράκου μετά τις δηλώσεις του βουλευτή περί συμπόρευσης στελεχών και βουλευτών του κόμματος με τη Νέα Δημοκρατία.
Σε συνάντηση του κ. Γρηγοράκου με τον γραμματέα της ΚΟ της Δημοκρατικής

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ο Β. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Πρόεδρος του Ολυμπιακού παραμένει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ,Βαγγέλης Μαρινάκηςμετά από απόφαση του Διοικητικού Εφετείου. Πιο συγκεκριμένα, με προσωρινή.
διαταγή το Εφετείο διατάσει τη μη εκτέλεση της απόφασης της

ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ...

Όμηροι των ακέφαλων νοσοκομείων και των άδειων ταμείων του ΕΣΥ είναι
οι καρκινοπαθείς, καθώς δεν μπορούν να βρουν τα φάρμακά τους. Στα περισσότερα δημόσια νοσοκομεία της χώρας δεν έχουν αποδεσμευθεί τα απαιτούμενα κονδύλια για την αγορά φαρμάκων, με αποτέλεσμα να έχουν αδειάσει τα ράφια των

ΛΥΚΟΥΔΗΣ: Η ΕΚΛΟΓΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...

Ζυμώσεις σε κόμματα της αντιπολίτευσης προκαλεί η εκλογή Μητσοτάκη
Η εκλογή του κ. Μητσοτάκη δεν είναι αδιάφορη, έχει πολιτικό ενδιαφέρον, τόνισε, επίσης στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Λυκούδης.

Δήλωσε ότι "Το Ποτάμι" είναι υποχρεωμένο πλέον να

Παππάς: Λιγότερες από πέντε οι άδειες πανελλαδικής εμβέλειας

pappas«Οι τηλεοπτικές άδειες που θα δοθούν θα είναι τόσες ώστε να διασφαλιστεί και η βιωσιμότητα» ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, σε συνέντευξή του, αποκαλύπτοντας πως οι άδειες πανελλαδικής εμβέλειας θα είναι κάτω από πέντε.
Επισήμανε ότι είναι πανθομολογούμενο και από τις ιδιοκτησίες των

Στο δημόσιο όλες οι εκτάσεις της Βιστωνίδας - Απορρίφθηκε έφεση της Μονής Βατοπεδίου

Σε τελεσίδικη απόφαση έφτασε η πολύκροτη υπόθεση των διεκδικήσεων της Μονής Βατοπεδίου για τη Λίμνη Βιστωνίδα, μετά από 12 και πλέον χρόνια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του XanthiPress.gr από το Τριμελές Εφετείο Κομοτηνής εκδόθηκε η απόφαση σε δεύτερο βαθμό για την αγωγή της Μονής Βατοπεδίου που διεκδικούσε τις παραλίμνιες εκτάσεις της

Μητσοτάκης μετά την συνάντηση με Καραμανλή: «Τα εν οίκω μη εν δήμω»...

Φωτογραφίες: EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣΜαραθώνιο επαφών ξεκινάει σήμερα ο νέος πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και οι πρώτες του συναντήσεις είναι με τους δύο πρώην πρωθυπουργούς της ΝΔ.
Στο γραφείο του στη βουλή συνάντησε τον πρώην πρωθυπουργό και νυν βουλευτη του κόμματος Κώστα Καραμανλή.

Κομισιόν μετά την απόφαση της Eldorado Gold: Η Ελλάδα έχει δεσμευθεί για προσέλκυση επενδύσεων

Κομισιόν μετά την απόφαση της Eldorado Gold: Η Ελλάδα έχει δεσμευθεί για προσέλκυση επενδύσεων«Ουδέν σχόλιο» από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την απόφαση της καναδικής εταιρείας Eldorado Gold να αναστείλει μεγάλο μέρος της κατασκευής και ανάπτυξης ορυχείων στην Ελλάδα.
 «Πρόκειται για ίδια εταιρική απόφαση και δεν σχολιάζουμε σε αυτές τις περιπτώσεις», ήταν

Ο Μητσοτάκης επιλέγει τη νέα ηγετική ομάδα -Ποια ονόματα ακούγονται

Αλλαγές σε πρόσωπα και καταστάσεις στη ΝΔ δρομολογούνται μετά και την αλλαγή στην ηγεσία του κόμματος, αφού ο νέος πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης θα τοποθετήσει στη νέα ηγετική ομάδα της Συγγρού στελέχη της απολύτου εμπιστοσύνης του.
Ηδη από την πρώτη στιγμή που η κάλπη έδειξε πως νέος πρόεδρος στο γαλάζιο

Oι τζιχαντιστές πίσω από τη βομβιστική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη

(ΑΠΕ/ΜΠΕ)Το Ισλαμικό Κράτος κατηγόρησε ευθέως ο Αχμέτ Νταβούτογλου, για την βομβιστική επίθεση στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης, που κόστισε τη ζωή 10 ανθρώπων, οι περισσότεροι Γερμανοί, ενώ ακόμη 15 τραυματίστηκαν σοβαρά.

«Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μπορεί να συμπορευτούν με Κυριάκο»

kleinei-gia-to-pasok-to-thema-grigorakou-kai-twn-dilwsewn-peri-mitsotakiΟι δια ζώσης εξηγήσεις Γρηγοράκου στον γραμματέα της Κ.Ο Βασίλη Κεγκέρογλου - με την προσκόμιση και του απομαγνητοφωνημένου κειμένου - κλείνει για το ΠΑΣΟΚ το θέμα που προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή περί ενδεχόμενης συμπόρευσής βουλευτών

Οξύτατη αντίδραση Ποταμιού κατά της κυβέρνησης για την Εldorado

"Η αναστολή της επένδυσης στις Σκουριές με άμεση συνέπεια την απόλυση 600 εργαζομένων είναι ένα ακόμη λάθος της ανίκανης κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ", καταγγέλει το Ποτάμι.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, "η ανεργία

Άνω κάτω το ΠΑΣΟΚ από τις δηλώσεις Γρηγοράκου για Μητσοτάκη


anw-katw-to-pasok-apo-tis-dilwseis-grigorakou-gia-mitsotakiΤεκτονικές δονήσεις προκαλεί στο ΠΑΣΟΚ η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ, με το βουλευτή Λεωνίδα Γρηγοράκο να δηλώνει δημόσια ότι υπάρχει ενδεχόμενο συμπόρευσης βουλευτών του Κινήματος με τη ΝΔ και την Φώφη Γεννηματά να τον καλεί άμεσα για εξηγήσεις.

Πανηγυρίζουν στο ΣΥΡΙΖΑ για την αποχώρηση της Eldorado από τις Σκουριές

Πανηγυρίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ Βρυξελλών για την αναστολή των επενδύσεων της Eldorado Gold στις Σκουριές της Χαλκιδικής την ώρα που η Κομισιόν αφήνει αιχμές, και στην Ελλάδα τα κόμματα της αντιπολίτευσης εγκαλούν την κυβέρνηση για την στάση της έναντι της επένδυσης.

Βερούτης (Νέα Δημοκρατία): «Η Γεννηματά παίρνει ουσίες»

agis-veroutis-2Αήθη και ανήθικη επίθεση εξαπέλυσε στη Φώφη Γεννηματά ο πολιτευτής της Ν.Δ. στη Β” Αθηνών Άγης Βερούτης. Με ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Βερούτης ούτε λίγο ούτε πολύ αφήνει υπονοούμενα ότι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παίρνει ναρκωτικά.
Ο κ. Βερούτης, ο οποίος βρήκε αφορμή για να ξεκινήσει την

Οδυσσέας: 10.000 θέσεις εργασίας χάνονται από το Ελληνικό

O Βουλευτής Αρκαδίας και επικεφαλής του Τομέα Ανάπτυξης της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών κ.Ευκλείδη Τσακαλώτο σχετικά με την πρόοδο των έργων αξιοποίησης του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού.
Στην ερώτησή του, ο κ.Κωνσταντινόπουλος επισημαίνει πως η έκταση των

ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι απέναντι στην ιδεολογία του Κυρ. Μητσοτάκη

ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι απέναντι στην ιδεολογία του Κυρ. Μητσοτάκη
Τις νέες πολιτικές ισορροπίες που διαμορφώνονται μετά την επικράτηση Μητσοτάκη στη ΝΔ εξετάζει η κυβέρνηση.
Για παράδειγμα ένα από τα προβλήματα που άμεσα θα πρέπει να λυθεί και να πάρει θέση η νέα ηγεσία της ΝΔ είναι η συγκρότηση του ΕΣΡ. Στο Μαξίμου σημειώνουν με νόημα ότι η

Ασφαλιστικό-σοκ για τους αγρότες με αναδρομικό χαρακτήρα!

 Alexandros Michailidis / SOOCΜε... υγιεινό περίπατο μοιάζει η αύξηση των φορολογικών συντελεστών για τους αγρότες, μπροστά σε αυτό που επιφυλάσσει η αλλαγή του ασφαλιστικού τους καθεστώτος.
Τα στοιχεία είναι αποκαλυπτικά και δείχνουν ότι μόνο φέτος, οπότε θα γίνει η πρώτη αύξηση

Η πρώτη αλλαγή Μητσοτάκη στο κόμμα: Νέος γενικός διευθυντής ο Νίκος Παπαθανάσης

Η πρώτη αλλαγή Μητσοτάκη στο κόμμα: Νέος γενικός διευθυντής ο Νίκος Παπαθανάσης Με απόφαση του νεοεκλεγέντος προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, νέος γενικός διευθυντής της ΝΔ αναλαμβάνει ο Νικόλαος Παπαθανάσης, σύμφωνα με πληροφορίες.
Πρόκειται για μια θέση νευραλγική αφού – εκτός των άλλων – έχει στις αρμοδιότητές του και τα οικονομικά του κόμματος. Επισήμως πάντως, οι σχετικές

Μεϊμαράκης: Να γιατί έχασα από τον Κυριάκο

Konstantinos Tsakalidis / SOOCΣυνεπής στο τηλεοπτικό του ραντεβού ήταν ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, παρά την ήττα του στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, δίνοντας την δική του εξήγηση γιατί έχασε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Καλεσμένος στο Star και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης

Ο Άδωνις μιλάει για Χατζηνικολάου και Κυρ.Μητσοτάκη

Ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στα όσα έχει αναφέρει το προηγούμενο διάστημα για τις εκλογές στη ΝΔ ο Νίκος Χατζηνικολάου, μιλώντας στον Realfm 97,8, στην εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.
«Ο κ. Χατζηνικολάου κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου είχε