Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Πώς θα γίνει η αναδιάρθρωση επιχειρηματικών δανείων μέσα από τη νομοθεσία για τα κόκκινα δάνεια

4513ff7bfbc5050a88c6a6d18f9edbf7_L.jpgΤα βασικότερα σημεία του πολυνομοσχεδίου που αφορούν τη ρύθμιση των κόκκινων δανείων, σημειώνοντας πως ο μηχανισμός αναδιάρθρωσης θα είναι τέτοιος ώστε να αποκλείει τους «strategic defaulters» και θα επικεντρώνεται στη διάσωση των

Μπακογιάννη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ αγαπά τους φτωχούς και θέλει να αυξηθεί ο αριθμός τους»

Αποτέλεσμα εικόνας για ntora mpakogianniΗ Ντόρα Μπακογιάννη ανέφερε από το βήμα της Βουλής, σχολιάζοντας τον προτεινόμενο σχηματισμό υπερταμείου όπου θα εντάσσονται εκατοντάδες φορείς του δημοσίου προς αποκρατικοποίηση ότι ούτε στην «ταπεινωτική» σύμβαση των Βερσαλλιών που υπέγραψε η Γερμανία μετά

Παπαρήγα σε ΣΥΡΙΖΑ: «Αφήστε τις εφηβικές ονειρώξεις»

Αποτέλεσμα εικόνας για papariga aleka paparigaΗ Αλέκα Παπαρήγα από το βήμα της Βουλής απευθυνόμενη στον Γιώργο Σταθάκη είπε ότι «θα σκάσει και στα δικά σας χέρια η κρίση, επομένως αφήστε αυτές τις ανοησίες». Η πρώην γενική γραμματέας του ΚΚΕ προέβλεψε ότι «έρχονται καινούρια μέτρα» τονίζοντας ότι «κάθε αξιολόγηση που θα περνάμε θα φέρνει μέτρα γιατί οι αξιολογητές θέλουν να

Ευ.Βενιζέλος: «Πλήρης υπαγωγή σε διαρκή κηδεμονία, χωρίς τέλος»

venizelos-pasok-voulioooΟ Ευάγγελος Βενιζέλος εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση κατά την τοποθέτησή του στην ολομέλεια της Βουλής, κατηγορώντας την πως «για λόγους μικρούς κάνατε ανεπανόρθωτη βλάβη στην οικονομία και τη χώρα».
Αρχικά, ο κ. Βενιζέλος στηλίτευσε τους βουλευτές της συγκυβέρνησης

Φ. Γεννηματά: Μεγάλη επιτυχία Σόιμπλε το Υπερταμείο

"Μεγάλη επιτυχία του Σόιμπλε" είναι κατά την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά το Υπερταμείο για τις ιδιωτικοποιήσεις με το οποίο "η κυβέρνηση υποθηκεύει και εκχωρεί για  99 χρόνια, εθνικό πλούτο, για να πάρουν οι δανειστές πίσω τα χρήματα τους."
Αυτό, όπως επισημαίνει σε συνέντευξή της στην "Ημερησία" είναι το τίμημα της αναξιοπιστίας αυτής της κυβέρνησης.

Στην αναστολή άσκησης των καθηκόντων του προχώρησε ο διοικητής του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης

Σε αργία για δωροληψία και απόπειρα εκβίασης ο διοικητής του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης
Στην αναστολή άσκησης των καθηκόντων του κατηγορούμενου για δωροληψία και απόπειρα εκβίασης, ιατρού κλινικής του ΕΣΥ, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, προχώρησε ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος, Δημήτρης Αδαμίδης.

Διακοπή κυκλοφορίας λόγω ισχυρής βροχόπτωσης στην Π.Ε.Ο. Θεσ/νίκης - Ευζώνων

Λόγω ισχυρής βροχόπτωσης η κυκλοφορία των οχημάτων διεκόπη στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Ευζώνων.

Συγκεκριμένα, τα οχήματα δεν μπορούν να διέρχονται από το ύψος του

Φορείς κατά κυβέρνησης: Κάντε χαρακίρι και παρατήστε τα

images (71).jpgΣτις καρέκλες τους πρέπει να στριφογύριζαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ακούγοντας τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μισθωτών Περιπτέρων και Αναπηρικών Κυλικείων Θόδωρο Μάλλιο να τους ψέλνει τον εξάψαλμο.

Η ΚΕΔΕ ζητά συνάντηση με τον Τσίπρα

kedeΗ Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) θα επιδιώξει συνάντηση με τον πρωθυπουργό προκειμένου οι δήμαρχοι της χώρας να εκφράσουν αναλυτικά στην κυβέρνηση τους λόγους για τους οποίους ζητούν να εξαιρεθούν από το δημοσιονομικό «κόφτη».
«Η Αυτοδιοίκηση τα τελευταία χρόνια έδειξε ιδιαίτερη ωριμότητα,

Κωνσταντοπούλου: Ούτε στα όνειρά τους Μέρκελ-Σόιμπλε δεν φανταζόταν τόσο πειθήνια κυβέρνηση

Κωνσταντοπούλου: Ούτε στα όνειρά τους Μέρκελ-Σόιμπλε δεν φανταζόταν τόσο πειθήνια κυβέρνηση Επίθεση στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό για το τρίτο μνημόνιο εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου σημειώνοντας ότι η διαδικασία ψήφισης του πολυνομοσχεδίου είναι ακύρωση της Δημοκρατίας.
Υπογράφοντας το τρίτο Μνημόνιο και προωθώντας τα νέα μέτρα ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε

Οι ΑΝΕΛ θέτουν βέτο στο πάγωμα ειδικών μισθολογίων

kammenosΑντίθετοι με την τροπολογία που κατέθεσε αιφνιδιαστικά ο κ. Χουλιαράκης και φέρνει πάγωμα των μισθολογικών ωριμάνσεων στα ειδικά μισθολόγια, δηλώνουν οι ΑΝΕΛ, σύμφωνα με τον βουλευτή Δημήτρη Καμμένο.
Ο κ. Καμμένος μιλώντας στη πρωινή εκπομπή του Σκάι υποστήριξε ότι οι

Κρυφές παραλίες στην Ελλάδα που θυμίζουν... Χαβάη! Εξωτικά τοπία

Κρυφές παραλίες στην Ελλάδα που θυμίζουν... Χαβάη! Εξωτικά τοπία [εικόνες]Η Ελλάδα είναι γεμάτη με υπέροχες παραλίες. Κάθε περιοχή έχει το δικό της «κοσμήμα» για το οποίο μπορεί να καυχιέται και να υπερηφανεύεται. Παραλίες ιδιαίτερες, ξεχωριστές, απομονωμένες αλλά και... κρυφές. Στην τελευταία κατηγορία

Λοβέρδος προς Τσακαλώτο: Γυρίσατε «ξεβράκωτοι» από τη διαπραγμάτευση

loverdos-andreas-1.jpgΔριμεία επίθεση στον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο εξαπέλυσε κατά την διάρκεια της συζήτησης για το πολυνομοσχέδιο με τα έκτακτα μέτρα ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος.
Μία φράση από τη Γαλλική Επανάσταση χρησιμοποίησε

Θρίλερ πάνω από τη Σαντορίνη: Κοιμήθηκαν οι πιλότοι Boeing με 140 επιβάτες

Θρίλερ πάνω από τη Σαντορίνη: Κοιμήθηκαν οι πιλότοι Boeing με 140 επιβάτες [βίντεο]Αεροπορικό θρίλερ το βράδυ της Πέμπτης, πάνω από τη Σαντορίνη, που παραλίγο να εξελιχθεί σε τραγωδία.
Λίγες μόνο ώρες μετά την συντριβή του A320 EgyptAir ανοιχτά της Καρπάθου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, ένα αμερικανικό Boeing με 140 επιβάτες, που είχε αναχωρήσει από τη Γαλλία με προορισμό

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Θρηνώ για την Αριστερά που ψηφίζει μέτρα που δεν θέλει – Υποδουλώνεται η πατρίδα

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Θρηνώ για την Αριστερά που ψηφίζει μέτρα που δεν θέλει – Υποδουλώνεται η πατρίδα «Θρηνώ για την Αριστερά που αναγκάζεται να ψηφίζει πράγματα έξω από τα πιστεύω της» είπε στη Βουλη ο συνεργαζόμενος με τον ΣΥΡΙΖΑ βουλευτής Γιώργος Δημαράς.
Ο προερχόμενος από τους Οικολόγους, προχώρησε ακόμη