Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Του Γιώργουν Λακόπουλου : Αυτό που τρίζει δεν είναι ο βοριάς στη στέγη - Είναι η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Τα μάθατε τα νέα; Μάλλον όχι. Αν ζούσαμε σε άλλη μιντιακή εποχή, θα ήταν πρωτοσέλιδα. Αλλά στους καιρούς της μητσοτακικής μονοκρατορίας στα ΜΜΕ χάνονται στη σιωπή ή το πολύ σε αδιάφορα μονόστηλα.

Δημήτρης Ευαγγελινός : Ο Νομός Χαλκιδικής , δυστυχώς ατύχησε, δεν έχει ούτε μια ΤΟΜΥ

 Ο Νομός Χαλκιδικής, απ τις μεθοδεύσεις ορισμένων , η ακόμη και απ την αδιαφορία φορέων , είναι απ τους λιγοστούς Νομούς της Χώρας που δεν έχει ΤΟΜΥ , στην πρωτεύουσα του Νομού.

Κούριερ: Γιατί κράσαραν οι παραγγελίες - Καθυστερήσεις και τις γιορτές

Η εκτόξευση των παραγγελιών λόγω lockdown εξακολουθεί να δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στις παραγγελίες, με τις εταιρείες κούριερ να μην μπορούν να αντεπεξέλθουν.

Politico για Σύνοδο Κορυφής: Αυτές είναι πρόσθετες κυρώσεις κατά της Τουρκίας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως αναφέρει το Reuters, αναμένεται να επιβάλλει κυρώσεις σε περισσότερα πρόσωπα στην Τουρκία και εταιρείες υπεύθυνες για

Γιάννης Μαγκριώτης : Σε ποια πλευρά της ιστορίας θα καταγραφεί η Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ την Πέμπτη και την Παρασκευή;

Στην Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, την Πέμπτη και την Παρασκευή 10 και 11 Δεκεμβρίου, είναι ανοικτά με την ένδειξη κατεπείγον, τουλάχιστον πέντε καυτά θέματα:

Δωρεά Μαριάννας Λάτση για τη δημιουργία σύγχρονης αντικαρκινικής μονάδας «Νίκος Κούρκουλος» στη Θεσσαλονίκη

Υπεγράφη η σύμβαση Δωρεάς μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου, της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης, του Θεαγένειου Αντικαρκινικού

Κρούσματα 9/12/2020: 1.677 ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - Τραγωδία με 95 νεκρούς και 578 διασωληνωμένους

Αύξηση στα νέα κρούσματα σήμερα, σε σχέση με την Τρίτη. Στα ύψη οι θάνατοι και οι διασωληνώσεις ασθενών με Covid-19. Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ.

Νάσος Ηλιόπουλος: Ο κ. Μητσοτάκης να δώσει στη δημοσιότητα τα περιουσιακά του στοιχεία

«Ο κ. Μητσοτάκης πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος», αναφέρει ο Νάσος Ηλιόπουλος, σχετικά με τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στην περιουσία του Αλέξη Τσίπρα.

Μιχάλης Καρχιμάκης: Δώστε τις 400.000 συντάξεις που εκκρεμούν μέχρι και 7 χρόνια.

Ο υπουργός εργασίας και κοινωνικής Ασφάλισης, είχε δεσμευτεί στη βουλή ότι οι εκκρεμότητες στην απονομή των συντάξεων, θα αποδιδόταν μέχρι τον Ιούλιο του 2020.