Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Νέα "μαύρη" Δευτέρα στο Χρηματιστήριο - Έκλεισε με πτώση 2,61%

Νέα βουτιά έκανε το Χρηματιστήριο σήμερα, εν μέσω πτώσης των ευρωπαϊκών αγορών λόγω της σύγκρουσης της Ιταλίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση για τον προϋπολογισμό της (ο πανευρωπαϊκός δείκτης μετοχών Stoxx 600 υποχωρούσε 1,06% πριν λίγο).

Διεκδικεί ξανά την Περιφέρεια Αττικής ο Γιάννης Σγουρός

Αποτέλεσμα εικόνας για Γιάννης ΣγουρόςΜε το μήνυμα ότι επιστρέφει για να ξαναφέρει την κανονικότητα στην Περιφέρεια Αττικής, ο Γιάννης Σγουρός ανακοίνωσε την πρόθεσή του να είναι εκ νέου υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με το Κίνημα Αλλαγής.

Αυτοδιοικητικές: Αδιέξοδα για ΣΥΡΙΖΑ στον Βορρά

Αποτέλεσμα εικόνας για Αυτοδιοικητικές: Αδιέξοδα για ΣΥΡΙΖΑΜόνο εύκολο δεν είναι το σταυρόλεξο που καλείται να λύσει ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών ο ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη. Γιατί και στα δύο βασικά μέτωπα καταγράφονται σοβαρά προβλήματα. Κατ’ αρχάς, στον Δήμο Θεσσαλονίκης η

Έρχονται αλλαγές για το "χτίσιμο" του αφορολόγητου - Τι εξετάζεται για τις αποδείξεις με κάρτα

Αποτέλεσμα εικόνας για Έρχονται αλλαγές για το "χτίσιμο" του αφορολόγητου - Τι εξετάζεται για τις αποδείξεις με κάρταΑλλαγές έρχονται όσον αφορά στο ύψος των αποδείξεων μέσω "πλαστικού χρήματος" που θα πρέπει να συγκεντρώσουν μισθωτοί και συνταξιούχοι προκειμένου να πετύχουν το αφορολόγητο όριο.

"Αυλαία" με πτώση για το Χρηματιστήριο - Ξανά υπό πίεση οι τράπεζες

&quot?Αυλαία&quot? με πτώση για το Χρηματιστήριο - Ξανά υπό πίεση οι τράπεζες"Αυλαία" με πτώση κάνει η εβδομάδα για το Χρηματιστήριο Αθηνών. Ο Γενικός Δείκτης υποχωρεί σε ποσοστό 1,37% αυτή την ώρα φτάνοντας στις 649,95 μονάδες.

Πληρωμή 5,5 εκατ. ευρώ σε περισσότερους από 9.800 δικαιούχους από τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Πληρωμή 5,5 εκατ. ευρώ σε περισσότερους από 9.800 δικαιούχους από τον ΟΠΕΚΕΠΕΠερίπου 5,5 εκατ. ευρώ κατέβαλε ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων. 

Τι αλλάζει στις τιμές των εισιτηρίων των ΚΤΕΛ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΤΕΛΣτην εγκατάσταση συστημάτων τηλεματικής και ηλεκτρονικού εισιτηρίου συμβατών με αυτά που έχουν τοποθετηθεί στον ΟΑΣΑ και τον ΟΣΕΘ υποχρεώνονται να προχωρήσουν εντός τεσσάρων

Στο... σφυρί 31 ακίνητα θα βγάλει το Δημόσιο

Στο... σφυρί 31 ακίνητα θα βγάλει το ΔημόσιοΤριάντα ένα ακίνητα βγάζει σε πλειστηριασμό το ελληνικό Δημόσιο από τις 17 Οκτωβρίου μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου και σύμφωνα με πληροφορίες, ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί σημαντικά.

Απόφαση-βόμβα του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης -Eπιστροφή των κομμένων δώρων σε συνταξιούχο

Αποτέλεσμα εικόνας για Επιστροφή των κομμένων δώρων σε συνταξιούχοΜια σημαντική δικαστική απόφαση για την επιστροφή των δώρων σε συνταξιούχους αλλά και των περικοπών που έγιναν στις συντάξεις με βάση τον ίδιο νόμο δημοσιοποιήσε το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων.

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον Δ. Αριστοτέλη ο Αργύρης Τσακνής

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον Δ. Αριστοτέλη ο Αργύρης ΤσακνήςΤην υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αριστοτέλη ανακοίνωσε με γραπτή του δήλωση ο Αργύρης Τσακνής.Ο κ. Τσακνής είναι από το 2014 Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Διοικητικών Υπηρεσιών, Τουρισμού και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης στο

Εγκώμια Καμίνη για Γερουλάνο: Θα υποστηριχθεί οπωσδήποτε από το Κίνημα Αλλαγής και θα διαμορφώσει ένα ευρύτατο ψηφοδέλτιο ικανών ανθρώπων

Αποτέλεσμα εικόνας για Εγκώμια Καμίνη για Γερουλάνο: Θα υποστηριχθεί οπωσδήποτε από το Κίνημα Αλλαγής και θα διαμορφώσει ένα ευρύτατο ψηφοδέλτιο ικανών ανθρώπωνΓια το τι θα πράξει ο ίδιος αλλά και για την επικείμενη υποψηφιότητα του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Παύλου Γερουλάνου για τον Δήμο της Αθήνας, αναφέρθηκε μιλώντας στον «Θέμα 104,6» ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Τζακ ποτ στη κλήρωση του τζόκερ - Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην αποψινή κλήρωση του Τζόκερ.Οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν είναι οι εξής:

Handelsblatt: Φόβος για νέα τραπεζική κρίση σε Ελλάδα και Ιταλία

Αποτέλεσμα εικόνας για Handelsblatt: Φόβος για νέα τραπεζική κρίση σε Ελλάδα και ΙταλίαΣτην ανησυχία των επενδυτών για τις τράπεζες στη νότια Ευρώπη, καθώς φοβούνται νέα κρίση μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών σε Ελλάδα και Ιταλία, αναφέρεται η Handelsblatt.