Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Ν. Παππάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναζητήσει συναίνεση για την εκλογή Προέδρου

Ευρύτερες συναινέσεις θα αναζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ από το πρωί της Δευτέρας, όπως δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄Αθηνών και διευθυντής του πολιτικού γραφείου του προέδρου του κόμματος Νίκος Παππάς.
Ο κ. Παππάς, μιλώντας στον Βήμα 99,5 σημείωσε ότι η

Palmos Analysis: Προβάδισμα 10 % στον ΣΥΡΙΖΑ έναντι ΝΔ

Προβάδισμα σχεδόν 10 ποσοστιαίων μονάδων του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ καταγράφει δημοσκόπηση της εταιρίας Palmos Analysis για την ιστοσελίδα tvxs.gr.
Ειδικότερα στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό

Σκανδαλίδης: Αν το ΠΑΣΟΚ κατέβαινε ενωμένο, θα ξεπερνούσε το 10%

Για το ΠΑΣΟΚ και τις κυβερνητικές συνεργασίες μίλησε ο υποψήφιος στην Α” Αθηνών,  Κώστας Σκανδαλίδης στο ΒΗΜΑ fm.
«Αν το ΠΑΣΟΚ κατέβαινε ενωμένο, θα περνούσε το 10%. Το κλίμα είναι αυτό. Δεν είναι απλώς ψηφοφόροι του ενός ή του άλλου. Το ΠΑΣΟΚ είναι μεγάλο και έχει έναν κόσμο που δεν είναι ψηφοφόροι του Γιώργου ή του Βενιζέλου. Είναι του ΠΑΣΟΚ. Αυτός ο κόσμος

Το προεκλογικό πρόγραμμα της Έλενας Ράπτη με τα αρχικά της

Επειδή είναι δύσκολο για τους πολιτικούς να μιλάνε για τον εαυτό τους, τοπικό μέσο της Θεσσαλονίκης, ζήτησε να φτιάξουν το κοινοβουλευτικό τους προφίλ με ερωτήσεις που κατέθεσαν για θέματα της κοινωνίας, μέσα από μια ακροστιχίδα με το όνομά τους.

Στις 21:30 η πρώτη ασφαλής εκτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων

Η διαδικασία μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων από το υπουργείο Εσωτερικών και την εταιρεία Singular Logic θα είναι, σε γενικές γραμμές, η ίδια με τα προηγούμενα χρόνια, όπως ανέφερε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Singular Logic, Μιχάλης Καριώτογλου, κατά την ενημέρωση των πολιτικών κομμάτων και των διαπιστευμένων δημοσιογράφων, που

ΚΟΣΜΑΣ ΒΑΡΣΑΜΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ : Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Αγαπητοί συμπατριώτες,
Τα τελευταία χρόνια το καράβι της πατρίδας μας βρίσκεται σε τρικυμία ψάχνοντας απεγνωσμένα ένα ήρεμο κι απάνεμο λιμάνι. Η παράταξη με την οποία κατεβαίνω ως υποψήφιος βρέθηκε στη δύσκολη θέση να πάρει αποφάσεις δυσάρεστες και αντίθετες με την ιδεολογία την οποία πρεσβεύει. Συμμετείχε σε όλα τα στάδια διαχείρισης τη
ς

Δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Κρήτης δίνει πρωτιά στον ΣΥΡΙΖΑ

Η Μονάδα Ερευνών Κοινής Γνώμης του Πανεπιστημίου Κρήτης διεξήγαγε από τις 12 έως και τις 16 Ιανουαρίου σε δείγμα 686 Κρητικών, μέσω τηλεφωνικών συνεντεύξεων δημοσκόπηση, τα αποτελέσματα της οποίας δίνουν πρωτιά στον ΣΥΡΙΖΑ με 19,5 μονάδες.
Συγκεκριμένα, η πρόθεση ψήφου στην Κρήτη διαμορφώνεται ως εξής:

WSJ: Η Μέρκελ είχε προειδοποιήσει τον Σαμαρά για τη σκληρή στάση της Τρόικα

Η αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal αναφέρει, σε σημερινό της δημοσίευμα, ότι η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ είχε προειδοποιήσει από την περασμένη άνοιξη τον Έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ότι η Ελλάδα δεν θα έπρεπε να αναμένει επιεική στάση από τους πιστωτές της.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΥΠ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ : ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ:ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ;

 Παρά την κρίση,το ΠΑΣΟΚ κατάφερε να κρατήσει όρθιο το ΕΣΥ,τη μεταρρύθμιση δηλαδή που είναι ταυτισμένη μαζί του,όσο καμιά άλλη. Τα προβλήματα όμως,παραμένουν και αυτά. Και μαζί με αυτά παραμένει και η ταλαιπωρία του κόσμου.Κατά τη γνώμη μου απαιτούνται οι εξής αλλαγές:

Ευάγγελος Bενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ θα είναι στο πλευρό της νόμιμης κυβέρνησης

«Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ υπερήφανο, αξιοπρεπές. Γιατί το ΠΑΣΟΚ, η Δημοκρατική Παράταξη, όλες και όλοι εσείς έχουμε συνείδηση της ιστορίας, της προσφοράς μας, των λαθών μας, αλλά και της προοπτικής του ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ είναι ο κορμός και ο εκφραστής της Δημοκρατικής Παράταξης, όπως το θέλησε