Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Ξανά με νέα του παρέμβαση ο Θ. Πάγκαλος ζητά τη διάλυση της κεντροαριστεράς

Από το το ραδιόφωνο του VIMA FM ο κ.Πάγκαλος κάλεσε ΠΑΣΟΚ, Ελιά, ΔΗΜΑΡ και 58 να αυτοδιαλυθούν και να δημιουργηθεί ένα σχήμα πολιτικό νέου τύπου, από το οποίο θα απουσιάζουν όσοι οδήγησαν την παράταξη σ' αυτό το σημείο. Μάλιστα όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε αυτούς που θα πρέπει

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!!!!!!

Διαβάζω σήμερα για την έκπληξη και την οργή των
συντρόφων μου στην Χαριλάου τρικουπη και του προέδρου για την συνάντηση και την ανακοίνωση του Σαμάρα για τους άστεγους ,αποκλείοντας απο την συζήτηση και την εξαγγελία το ΠΑΣΟΚ .

Σύντροφοι αυτά τα έχουμε ξαναπεί και δεν ακούει κανείς

Νέα ενδοκυβερνητική κρίση μεταξύ Βενιζέλου και Σαμαρά

Έξαλλος ο Βενιζέλος με την τακτική Σαμαρά
Εξοργισμένος εμφανίζεται ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, λόγω της «παλαιοκομματικής τακτικής» που εφαρμόζουν στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με κύκλους του ΠΑΣΟΚ, η ενόχληση του κυβερνητικού

Το ξέσπασμα του Γλέζου στον Τσίπρα: «Οταν αργείς δύο ώρες να έρθεις τι θα πεις στον λαό; Να περιμένει;»

Τον εκνευρισμό του Μανώλη Γλέζου φαίνεται πως προκάλεσε η καθυστέρηση δύο ωρών του Αλέξη Τσίπρα στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή.
Μετά την ομιλία του προέδρου του κόμματος, το ιστορικό στέλεχος

Παρουσίαση υποψηφίων Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Κιλκίς και Π.Ε. Κιλκίς

Στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13/4 στο Επιμελητήριο Κιλκίς, παρουσιάστηκαν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Κιλκίς και στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Κιλκίς, Γιάννης Φαχουρίδης, αναφέρθηκε στην προηγούμενη θητεία, την αγωνιστική στάση που κράτησαν οι εκλεγμένοι με τη

''ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΘ''...

Σε νέο πεδίο ενδοκυβερνητικής τριβής φαίνεται ότι αναδεικνύεται η ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ για την έναρξη του διαγωνισμού για την παραχώρηση του 67% του ΟΛΘ καθώς το ΠΑΣΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση το απόγευμα της Δευτέρας εκφράζοντας την πλήρη αντίθεσή του.

Συνάντηση του Περιφερειακού Συμβούλου Απόστολου Πάνα με την υποψήφια Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Νιόβη Παυλίδου

Με την υποψήφια Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας με τον συνδυασμό Πολίτες-Μπροστά κ. Νιόβη Παυλίδου συναντήθηκε στη Χαλκιδική ο Περιφερειακός Σύμβουλός Κεντρικής Μακεδονίας-Χαλκιδικής κ. Πάνας Απόστολος στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν τη Περιφέρεια Κεντρικής