Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Να δώσει στη δημοσιότητα ο κ. Μπογδάνος τις κρατικές χρηματοδοτήσεις στην ιστοσελίδα του

«Την ώρα που η πλειοψηφία των ΜΜΕ αγωνίζονται καθημερινά για την επιβίωσή τους, όπως αποκαλύπτει η Εφημερίδα των Συντακτών η ιστοσελίδα ιδιοκτησίας του βουλευτή της ΝΔ κ. Μπογδάνου, και εν συνέχεια της συζύγου του, απολαμβάνει χρηματοδότηση από τα δημόσια ταμεία», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΣΕΠ: Τρέχουν οι αιτήσεις για τις μόνιμες θέσεις διοριστέων - προσληπτέων - Τι πρέπει να γνωρίζετε

Προκειμένου να καταρτιστούν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης και διοριστέων/προσληπτέων για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, 20 θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού

Σάλος με το παράνομο γηροκομείο στις Σέρρες: Στον ανακριτή ο ιδιοκτήτης -Οι ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο

Στον ανακριτή Σερρών παραπέμφθηκε για να απολογηθεί ο 49χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή καθώς φέρεται να διατηρούσε παράνομο ξενώνα φιλοξενίας ηλικιωμένων και ατόμων με κινητικά προβλήματα.

ΣΥΡΙΖΑ για ξυλοδαρμό γυναίκας στη Λέσβο: Να πει η ΝΔ αν ο δράστης είναι μέλος της

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τη Νέα Δημοκρατία να γνωστοποιήσει αν ο θύτης του ξυλαδαρμού γυναίκας στη Λέσβο είναι μέλος της εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά:

Νέο εργασιακό νομοσχέδιο: Ερχονται αλλαγές σε 8ωρο, υπερωρίες, απεργίες

Με το νέο εργασιακό νομοσχέδιο δεν έχουμε αμοιβές υπερεργασίας ή υπερωρίας, αλλά θα έχουμε να «χρωστάει» ο εργοδότης στον εργαζόμενο ρεπό ή μειωμένο ωράριο

Νέες ταυτότητες: Το 2022 στα χέρια των πολιτών - Τι θα αλλάξει

Το 2022 αναμένεται να έχουν στα χέρια τους οι πολίτες τις νέες high tech ταυτότητες.

800 προσλήψεις συνοριοφυλάκων στον Έβρο - Τα κριτήρια επιλογής

Προχωράει κανονικά η εξαγγελία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη για την πρόσληψη 800 νέων συνοριοφυλάκων στον Έβρο, καθώς έχει προγραμματιστεί για το επόμενο δίμηνο.